Ústí n/L – Motor ČB 3:2 (po pr.) | Vítkovice – Olomouc 3:0 (kon.) | K. Vary – Liberec 3:1 (kon.)
Opava – Znojmo 3:1 (kon.) | Plzeň – Sparta 2:7 (kon.) | Havířov – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Třinec – Pardubice 7:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (0:0, 3:2, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 01.11.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    46:15
    Dukla právě vstřelila branku!

    A Jihlava se poprvné při dnešním derby Vysočiny ujímá vedení. Po přiťuknutí Adama Pometla se ujal puku v pravém kruhu ANATOLIJ PROTASENJA a krásnou ranou švihem vymetl vzdálenější horní roh Peškovy branky, čímž završil hattrick! Asistence: Adam Pometlo.
     
    42:59
    Dukla právě vstřelila branku!

    Kootuče se zmocnil ANATOLIJ PROTASENJA a tvrdou ranoiu po ledě našel malou mezírku mezi Peškovými betony, kudy proklouzl kotouč až zbrankovou čáru a rozechvěl síťku v havlíčkobrodské brance! Bez asistence.
     
    34:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Nejdříve se snažila důrazem protlačit puk za gólmana Jíru dvojice M. Novák - P. Blažek, ale neúspěšně. Záhy však Rebelové skórovali a získali zpět rychle ztracené vedení. Martin Hadrava poslal kotouč na hůl HYNKA ZOHORNY, jenž z pravého kruhu nejdříve trefil Jírovy betony, puk se k němu odrazil zpět a havlíčkobrodský forvard ho pohotově uklidil ke vzdálenější tyčce! Asistence: Martin Hadrava.
     
    31:47
    Dukla právě vstřelila branku!

    A je vyrovnáno. Kotouče se v rohu brodského pásma zmocnil ADAM ZEMAN, rychle si nabruslil před branku, položil si gólmana Peška na led a po ledě bekhendem zasunul puk k pravé tyčce! Bez asistence.
     
    28:28
    Dukla právě vstřelila branku!

    Hosté pohotově odpověděli snížením. Kotouč putoval po ose Martin Kuřítko - Adam Pometlo - Anatolij Protasenja, přiřemž posledně jemnovaný pálil z prostoru pravého kruhu a procedil kotouč k bližší tyčce přes Peščkovu výstroj! Asistence: Adam Pometlo, Martin Kuřítko.
     
    27:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Oba útočníci si tentokrát své role vyměnili. Hynek Zohorna poslal hjezký pas na MARTINA HADRAVU, jenž se dostal za záda jihlavské obrany a v samostatném úniku si věděl rady, když propálil gólmana Jíry bekhendovou střelou k levé tyčce! Asistence: Hynek Zohorna.
     
    25:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Jihlava sice oslabení ustála bez úhony, ale domácí Rebelové udeřili záhy po návratu vyloučeného Martínka na led. Po rychlé akci v blízkosti hostující svatyně obdržel nahrávku do předbrankového prostoru HYNEK ZOHORNA a pohotovou ranou propálil gólmana Jíru! Asistence: Martin Hadrava, Filip Ondráček.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 26. Zohorna (Hadrava, Ondráček), 28. Hadrava (Zohorna), 35. Zohorna (Hadrava) - 29. Protasenja (Pometlo, Kuřítko), 32. Zeman, 43. Protasenja, 47. Protasenja (Pometlo)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Dukla Jihlava:
    bahis siteleri