Hr. Králové – Motor ČB 3:4 (po pr.) | Ústí n/L – Slavia 3:4 (kon.) | Plzeň – Sparta 4:6 (kon.)
Vsetín – Zlín 6:1 (kon.) | Liberec – Letňany 5:0 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 6:7 (po s.n.)
Pardubice – Písek 0:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
Berani Zlín
Pondělí 01.11.2010, 16:30 • Na Lapači • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:24
    Vsetín vstřelil branku!
    Janeba předvedl lahůdkovou kličku, po níž se dostal do zakončení. Svoboda sice jeho střelu vyrazil, puk se ale vrátil zpět na hůl Janeby. Ten bez váhání poslal puk na číhajícího JOSEFA DAŇKA, který mez problémů uklidil černý nesmysl do prázdné branky. Asistence: Jaroslav Janeba.
     
    56:24
    Dlouho se k ní schylovalo, ž k ní došlo - na Lapač zavítala bitka. Vše začal hostující hráč, který za domácí brankou zezadu skočil po jednom z domácích hráčů. Na pomoc mu přišel Stodůlka, který tygřím skokem sestřelil zlínského rváče. Po následné bitce jsou uděleny tyto tresty - Jurík a Stodůlka - 5 minut + do konce utkání, Kovařík a Pokorný - 2+2 minuty.
     
    53:04
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín využil přesilovou hru. Střelu Josefa Daňka ještě Svoboda dokázal vyrazit, ovšem pouze k osamocenému MARTINU KÝVALOVI. Pro toho již nebylo problémem přehodit ležícího brankáře a zvýšit náskok Vsetína na čtyři branky. Asistence: Josef Daněk.
     
    57:27
    A už je zase ve čtyřech. Tentokrát přehnal svůj důraz Jan Strojil a je vyloučen za napadení.
     
    50:47
    Janeba v pozici klečícího střelce napálil svou dorážkou břevno.
     
    49:07
    Navíc hosté očividně vůbec neunášejí fakt, že ve Vsetíně opět prohrávají. David Hrazdíra nyní zcela zbytečně sestřelil loktem jednoho z hráčů VHK a nemohl následovat nic jiného než další dvouminutový trest.
     
    46:47
    Sekerka si ve středním pásmu pomohl hokejkou v rozporu s pravidly a je vyloučen za hákování. Vsetínské čeká další přesilovka.
     
    43:56
    Kohn vyjel daleko z brány, svou rozehrávkou ale našel jen hůl hostujícího Vaculína. Ten ale od modré nedokázal trefit opuštěnou svatyni VHK.
     
    43:42
    Zlínští v posledních vteřinách předvedli hned několik hraničních zákroků. Nakonec sudímu došla trpělivost a vylučuje Popelku za hrubost.
     
    40:00
    Obrovský kolotoč roztočili Berani v posledních vteřinách před domácí brankou. Pálili z prava, z leva, z blízka i z dálky. Puk do sítě sice neprocpali, vykoledovali si alespoň faul Pokorného. Tomu nezbývalo nic jiného, než skočit dorážejícímu Beranovi pod nohy a je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    39:09
    Báchor sekl pronikajícího hráče hostí přes brusle což rozhodčí dobře postřehl a Báchor putuje na lavici hanby.
     
    36:44
    Burša vyloučen na dvě minuty za držení, přessilovku si teď zahrají domácí.
     
    32:59
    A právě Ondřej Slováček je dalším vyloučeným - dvě minuty, držení.
     
    31:47
    Kohout měl před sebou poloodkrytou branku, Svoboda ale jeho střelu dokázal, s vypětím všech sil, vytěsnit ramenem.
     
    30:10
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín ale nakonec dokázal přesilovou hru využít. Před MICHALEM ŽÁKEM bránící zlínská čtveřice tak dlouho ustupovala, až nechala vsetínského obránce dojet s pukem až na mezikruží. Žák toho s díky využil a svou střelu poslal do pravého růžku Dohnalovy svatyně. V brance Zlína střídá Dohnala Svoboda. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    28:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    DAVID JURÍK naložil s trestným střílením takřka dokonale. Puk zavěsil do levého horního růžku s dokonalou přesností. Kohn neměl šanci.
     
    28:24
    Jurík ujel do brejku, nedokázal ale přehodit Kohna. Při svém zakončení byl ovšem lehce seknut a rozhodčí nařizuje nekompromisně trestné střílení.
     
    28:16
    Z trestné lavice se vracející Brida dostal puk rovnou do jízdy. Při pokusu o kličku tísněn bránícím hráčem hostů upadl a rozhodčí, v velké nelibosti Beranů, bude vylužeovat. Tomeček vyloučen na dvě minuty za sekání a za následné protesty obdržel návdavkem ještě osobní trest na deset minut.
     
    26:05
    Brida v souboji před hostující brankou podrazil obránce a za tento prohřešek je vyloučen. Zlín bude hrát přesilovku.
     
    23:17
    Vsetín vstřelil branku!
    A z vyvezení puku se stalo vstřelení branky. Hosté nechali až příliš prostoru Dominiku Pokornému, ten zavezl puk až do střelecké pozice a po následném nahození na branku a po několika odrazech puku vznikla před Dohnalem trma vrma. Nakonec to byl MARTIN KOHOUT kdo s lehkým přispěním brankáře poslal puk, z takřka nulového úhlu, do branky. Asistence: Dominik Pokorný.
     
    16:41
    Neuwirth vyloučen za krosček, Zlínu se naskýtá další přesilovka.
     
    15:20
    Burša dostal puk do jízdy a mířil k pravé tyčce Kohnovy branky. Kohn ale předvedl reflexivní zákrok betonem a puk vyrazil.
     
    12:12
    Gajdoš nyní vyhodil puk mimo hrací plochu a Beranům se tak naskýtá příležitost ke snížení.
     
    10:14
    Vsetín vstřelil branku!
    Krásnou akci nyní předvedla elitní formace domácích. Slováček přiťukl puk Ptáčníkovi, ten na sebe navázal svým průnikem hned několik hostujících hráčů a následně poslal puk před bránu. Zde stál zcela osamocený JOSEF DANĚK, který si chladnokrevnou kličkou položil brankáře a pak bekhendem zavěsil pod víko. Asistence: Martin Ptáčník, Ondřej Slováček.
     
    4:03
    Vsetín vstřelil branku!
    Zlínští nedokázali vyhodit nahraný kotouč a Vsetín jejich váhavost trestá. Slováček našel křížnou přihrávkou zcela osamoceného MARTINA PTÁČNÍKA, který měl dostatek času zamířit a z pravého kruhu trefil přesně levý horní roh zlínské svatyně. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    2:58
    A Vsetín bude hrát pět na tři. Vyloučen Kovařík za sekání.
     
    2:21
    První přesilovka utkámní je tady. Zlínský Tomeček vyloučen za hákování.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 5. Ptáčník (Slováček), 11. Daněk (Ptáčník, Slováček), 24. Kohout (Pokorný), 31. Žák (Slováček), 54. Kývala (Daněk), 58. Daněk (Janeba) - 29. Jurík


    VHK ROBE Vsetín: Kohn (Urban) - Galia, Hradil, Žák, Vašíček, Báchor, Gajdoš, Štědrý - Neuwirth, Daněk, Pokorný, Štrbík, Ptáčník, Stodůlka, Kohout, Kývala, Janeba, Slováček, Brida, Tobola.
    Berani Zlín: Dohnal (Svoboda) - Buchta, Stromeček, Strojil, Papežík, Macharáček - Kovařík, Mika, Burša, Skočík, Matula, Popelka, Jurík, Sekerka, Hrazdíra, Sedláček, Vaculín.

    Rozhodčí: Langer - Novák, Škrobák.
    bahis siteleri