Kazaň – Panathinaikos 0:0 (kon.) | Tottenham – Inter 3:1 (kon.) | W. Brémy – Twente 0:2 (kon.)
Hapoel Tel Aviv – Schalke 0:0 (kon.) | Benfica – Lyon 4:3 (kon.) | Valencia – Rangers 3:0 (kon.)
Bursaspor – Manchester Utd. 0:3 (kon.) | Kodaň – Barcelona 1:1 (kon.)
konec
Benfica Lisabon
4:3 (3:0)
Olympique Lyon
Úterý 02.11.2010, 20:45 • Estádio da Luz (kapacita 64 647 míst) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Olympique Lyon právě vstřelil branku! No ale to je hloupé od Benficy, nechat si dát i třetí gól. Na 4:3 upravuje Bafetimbi GOMIS.
     
    86
    Olympique Lyon právě vstřelil branku! Maxi Perreira mocně protestoval proti rozhodnutí sudího, nicméně písknutý rohový kop zahrál Gourcuff. No a někde se zřejmě stala chyba, když balón minul hlavy třech bránících Lisabonců a skončil až u zcela volného Bafetimbiho GOMISE, který už neměl problémy s korekcí skóre.
     
    74
    Olympique Lyon právě vstřelil branku! Gomis nacentroval zprava na GOURCUFFa jenž z nějakých 15 metrů zakončil z první přesně k levé tyči. Pozor, Benfica potřebuje vyhrát o 3 góly.
     
    67
    Benfica právě vstřelila branku!
    Wooow! No ale to je paráááda! Další raketový protiútok končí gólem! Opět v tom měli prsty - vlastně nohy - Carlos Martins a Fabio Coentrao. Prvně jmenovaný přihrával vzduchem křižně na svého spoluhráče. Lloris však dobře vyběhl a užuž to vypadalo, že Portugalci znemožní zakončení, jenže Fábio COENTRAO předvedl parádu světového kalibru. V tísni a poměrně těžké pozici neuvěřitelně přeloboval brankáře a probouzí tak na lavičce Benficy lehčí euforii!
     
    42
    Benfica právě vstřelila branku!
    Rohový kop domácích končí za zády Llorise. Francouzský brankář teď značně zaváhal, nejdřív vyběhl ven, jako by chtěl míč vyboxovat ven, pak se rozmyslel, a to bylo to nejhorší, co mohl v danou chvíli udělat. Na malém vápně hlavičkuje JAVI GARCIA a Benfica vede už 3:0!
     
    31
    Benfica právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný protiútok předvedli Águies! Postupovali 4 na 2, Carlos Martins ve finální fázi našel nadýchaným obloučkem Fabia COENTRAA, jenž krásným volejem posílá Benficu do dvougólového vedení 2:0!
     
    20
    Benfica právě vstřelila branku!
    Na centr Carlose Martinse si naskočil KARDEC a z poměrně velké vzdálenosti hlavičkuje do protipohybu Llorise. Domácí vedou 1:0 a při tomto stavu tak ještě mají šanci postoupit do vyřazovacích bojů Champions League.

    David Bohata

    Branky: 20. Kardec, 31. Coentrao, 42. Javi Garcia, 67. Coentrao - 74. Gourcuff, 86. Gomis, 90+5. Gomis

    Karty:   23. Louisao, 60. Saviola, 90+1. Roberto - 23. Lovren


    Benfica Lisabon: Roberto - Maxi Perreira, Luisao (C), David Luiz, Peixoto - Coentrao, Javi Garcia, Salvio, Carlos Martins - Saviola, Kardec
    Olympique Lyon: Lloris - Lovren, Cris (C), Diakhaté (59. Gomis), Réveillére - Pjanič (69. Makoun), Gonalons, Gourcuff - Bastos, Briand, Pied (70. Lacazatte)

    Rozhodčí: Craig Thomson - Tom Murphy, Martin Cryans (všichni SCO)
    bahis siteleri