Kazaň – Panathinaikos 0:0 (kon.) | Tottenham – Inter 3:1 (kon.) | W. Brémy – Twente 0:2 (kon.)
Hapoel Tel Aviv – Schalke 0:0 (kon.) | Benfica – Lyon 4:3 (kon.) | Valencia – Rangers 3:0 (kon.)
Bursaspor – Manchester Utd. 0:3 (kon.) | Kodaň – Barcelona 1:1 (kon.)
konec
FC Kodaň
1:1 (1:1)
FC Barcelona
Úterý 02.11.2010, 20:45 • Parken Stadion, Kodaň • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Ze hry jde Bolaňos, nahrazuje jej Delaney.
     
    90+1
    A mohlo být rozhodnuto! Pedro se uvolnil a z hranice pokutového území orazítkoval tyč domácí branky!
     
    90
    Domácí střídají. Ze hry jde Vingaard a nahrazuje jen Ottensen.
     
    89
    Žlutou kartu za zdržování vidí náš Zdeněk Pospěch.
     
    80
    Máme tu první střídání. Odchází Villa a nahrazuje jej Pedro Rodríguez.
     
    74
    Je tu gól domácích! Ten však nemůže být uznán. N'Doye stál v době přihrávky v ofsajdu a tak jeho hlavička letěla do sítě zbytečně.
     
    70
    Ve výborné šanci se objevil domácí Bolaňos! K tomu propadl míč z pravé strany, zpracoval si jej a okamžitě pálil. K jeho smůla však střela letěla těsně mimo pravou tyč Barcelony.
     
    68
    N'Doye utekl všem svým pronásledovatelům ovšem jako správný kapitán se srdnatě vrátil Puyol a ukopl míč z kopaček domácího útočníka v pravou chvíli!
     
    62
    Velká šance hostů! Míč pomalu cestoval z pravé strany až na levou, kde se do míče opřel Keita. Jeho střela jen těsně minula levou tyč domácí branky.
     
    60
    Iniesta se prodral do pokutového území, položil si bránícího hráče a tvrdou střelou vyzkoušel pozornost domácího brankáře. Ten nakonec zasahovat nemusel, střela letěla těsně vedle pravé tyče.
     
    50
    První žlutou kartu utkání vidí hostující Busquets.
     
    45+2
    Rychlá akce Barcelony po levé straně! K zakončení se dostal Messi, domácí brankář však vyrážel reflexivně na rohový kop.
     
    40
    A je tu další perfektní akce hostů! Iniesta si zpracoval míč na hranici pokutového území a měkkoučkým lobem za obranu hledal Messiho. Ten si však při zpracování lehce předkopl míč, který ve vteřine skončil v náručí padajícího brankáře Wilanda.
     
    39
    Rychlá akce hostů! Po výkopu Valdéce se do útoku dostal Messi, který se probil až před brankáře domácích. Včas však zaskočil vracející se obránce, který míč odkopl do bezpečí.
     
    32
    Kodaň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Rychlá akce domácích po levé straně přinesla své ovoce! Centr z levé strany značně podcenil brankář Valdés. K míči se tak dostal CLAUDEMIR a s třelou na vzdálenější tyč srovnal stav utkání!
     
    31
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Parádní akce středem hřiště! Na centr do pokutového území si naskakoval Villa. Obrana ovšem dokázala nebezpečí zažehnat, bohužel pro něj jen na pár sekund. Míč se odrazil přímo na nohy LIONELA MESSIHO, který zavěsil s velkým přehledem!
     
    29
    Fantastický Wiland! Přímý kop prošel až do pokutového území, kde se k němu dostal Busquets. Jeho střelu však skvělým zákrokem vytáhl domácí brankář!
     
    22
    Nádherná akce hostů! Přenesení hry na pravou stranu, kde si nabíhá Villa. Ten neváhá a okamžitě pálí! Jeho střela orazítkovala vzdálenější tyč domácí branky!
     
    17
    A opět! Tentokrát hostující brankář zazmatkoval, naštěstí pro něj však celou situaci vyřešila obrana razantním výkopem.
     
    17
    Střelecký pokus přímo z rohového kopu právě vyděsil Valdése. Ten boxuje raději nad!
     
    16
    Villa utekl po pravé straně všem svým pronásledovatelům. Střelou z úhlu však nedokázal vyzrát na domácího brankáře Wilanda, který jeho pokus zlividoval.
     
    3
    Kodaň o sobě dává rychle vědět. Po chybě hostující obrany se do míče opřel Claudemir a orazítkoval břevno Valdésovi branky!

    Petr Zajíc

    Branky: 32. Claudemir - 31. Messi

    Karty:   89. Pospěch - 50. Busquets


    FC Kodaň: Wiland - Pospěch, Claudemir, Kvist, Gronkjaer, N'Doye, Antonsson, Wendt, Vingaard, Zanka, Bolaňos - Náhradníci: Christensen, Ottesen, Nordstrand, Santin, Kristensen, Zohore, Delaney
    FC Barcelona: Víctor Valdés - Daniel Alves, Piqué, Puyol, Xavi Hernandéz, Villa, Iniesta, Messi, Keita, Busquets, Abidal - Náhradníci: Miňo, Bojan, Mascherano, Pedro Rodríguez, Mílito, Maxwell, Adriano

    Rozhodčí: Cristian Balaj - Zoltán Székely, Sebastian Gheorghe - Augustus Constantin
    bahis siteleri