Hr. Králové – Letňany 6:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 2:8 (kon.) | Plzeň – K. Vary 3:4 (po s.n.)
Jihlava – Vítkovice 6:4 (kon.) | Vsetín – Třinec 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 4:5 (kon.)
Ústí n/L – Sparta 0:8 (kon.) | Písek – Mladá Boleslav 0:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 10:6 (kon.)
Chomutov – Slavia 2:6 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
6:2 (2:0, 2:2, 2:0)
HC Letci Letňany
Pátek 05.11.2010, 13:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    45:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nádherná kombinace v oslabení znamená další zářez na pažbě domácích. Únik dva na jednoho vyřešil ideálně jak přihrávající Vlastimil Dostálek, tak i FILIP ROPICKÝ. Jednoduchou kličkou do bekhendu si otevřel celou bránu a pak už to bylo snadné - 6:2. Asistence: Vlastimil Dostálek.
     
    42:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita. FILIP ROPICKÝ se s kotoučem vymotal až před branku a když ho nezvládl do opuštěné klece poslat Lukáš Pravda, povedlo se to hradeckému útočníkovi s jedenáctkou na zádech. Domácí vedou 5:2. Asistence: Lukáš Pravda.
     
    35:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla paráda. MARTIN BARTOŇ se ve vlastní třetině zmocnil puku a vydal se dopředu. Jeho kličky hostující obránci vůbec nestíhali a proti bekhendovému zakončení byl bezmocný i Lukáš Havlín. Hradec vede znovu o dvě branky, 4:2. Asistence: Lukáš Nedvídek, Tomáš Půlpán.
     
    32:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hned po ubráněném oslabení si domácí berou zpátky ztracené vedení. Marek Frk nejprve v úniku dva na jednoho neviděl najíždějícího Filipa Ropického, ale následně z rohu přihrál MARKU ČERVENÉMU, který se z pravého kruhu nemýlil. Asistence: Marek Frk.
     
    21:48
    Letňany právě vstřelily branku!
    S Hradcem se v první přestávce asi něco stalo, nebo to jeho hráči chtějí udělat zajímavější. Každopádně JAKUB VRÁNA dostal povolení k volné cestě zpoza brány až před Pavelku a pohodlně vyrovnává na 2:2. Asistence: Luděk Škop.
     
    20:42
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny se hosté vrací do hry. Krátký tlak ukončil střelou do prázdné brány KAMIL KUČERA. Asistence: Petr Urbánek.
     
    12:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ťukec mezi Markem Červeným a Filipem Ropickým dostatečně zaměstnal hosty na levé straně obrany a po přesunutí hry na druhou stranu jen koukali, jak ROMAN KONEČNÝ pálí do odkrytého kouta brány. Asistence: Marek Červený, Filip Ropický.
     
    08:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nejaktivnější řada domácích se dočkala zasloužené odměny. Michal Procházka vypíchl puk chybujícímu obránci Letňan a přihrál LUKÁŠI PRAVDOVI, který po rychlé kličce zasunul ke vzdálenější tyčce. Asistence: Michal Procházka.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Pravda (Procházka), 13. Konečný (Červený, Ropický), 33. Červený (Frk), 36. Bartoň (Nedvídek, Půlpán), 43. Ropický (Pravda), 46. Ropický (Dostálek) - 21. Kučera (Urbánek), 22. Vrána (Škop)


    Královští lvi Hradec Králové: Pavelka (Dohnal) - Suk, Kopsa, Kováč, Pilař, Havlena, Konečný, Novotný, Červený "C" - Gabriel, Ropický, Půlpán, Dostálek, Ouzký, Pravda, Frk, Kastner, Bartoň, Procházka, Nedvídek, Šimončič.
    HC Letci Letňany: Havlín (Horák) - Všetečka, Krátoška, Uhlíř, Kraus, Hájek, Čeček "C", Kautský, Vencovský - Lhoták, Kučera, Hnilica, Honzajk, Kadeřábek, Vala, Novák, Kaplan, Vrána, Chvátal, Škop, Urbánek.

    Rozhodčí: Hribik - Budínský, Huryta.
    bahis siteleri