Vítkovice – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 4:0 (kon.) | Znojmo – Chomutov 4:2 (kon.)
Olomouc – Motor ČB 1:0 (kon.) | Opava – Liberec 8:4 (kon.) | Havířov – Sparta 3:8 (kon.)
Třinec – Slavia 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Plzeň 0:4 (kon.) | Pardubice – Kladno 7:3 (kon.)
Jihlava – K. Vary 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (3:1, 1:1, 0:0)
HC Slavia Praha
Pátek 26.11.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    34:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec opět odskakuje do dvoubrankového vedení! V nepřehledné skrumáži se nejlépe orientoval DANKO DEVERI, který dotlačil neposednou gumu na brankovou čáru! Asistence: René Kajaba.
     
    27:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté snižují vedení Třince! Po chybě jednoho z třineckých beků se k puku dostal MICHAL HELLAR, který tváří v tvář nedal šanci brankáři domácích! Bez asistence.
     
    19:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují do dvougólového trháku! Po chybě jednoho z slávistických obránců se zcela osamocen před brankářem Dlouhým ocitl DOMINIK HEGYI, který bravůrním blafákem nedal gólmanovi hostů žádnou šanci. Asistence: Branislav Rapáč.
     
    16:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    A domácí se ujímají vedení. Z následného protiútoku se totiž dokázal prosadit ROSTISLAV MAROSZ, který tak posílá svůj tým do jednogólového vedení! Asistence: Filip Bajtek, Filip Pavlík.
     
    08:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Třinci se podařilo vyrovnat. Přesilovku dokázal využít ROSTISLAV MAROSZ, který se dostal k puku po nepovedené střele jednoho ze spoluhráčů. Před vyrovnávajícím Maroszem byla odkrytá klec. Asistence: Petr Řezáč, Petr Kaďorek.
     
    03:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení. Přestože byli od úvodu aktivnější domácí, skóre utkání otevírá Slavia. DANIEL KREJČÍ se z protiútoku dokázal prosadit a prostřelit Sklenáře mezi jeho betony. Asistence: Pavel Klhůfek.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 9. Marosz (Řezáč, Kaďorek), 17. Marosz (Bajtek, Pavlík), 20. Hegyi (Rapáč), 35. Deveri (Kajaba) - 4. Krejčí (Klhůfek), 28. Hellar


    HC Oceláři Třinec: Sklenář (Kotrla) - Pavlík, Rajnoch, Bumbál, Toman, Kaďorek, Roupec, Burzala, Bezuška - Bajtek, Deveri, Marosz, Sochora, Řezáč, Hegyi, Faksa, Repáč, Kajaba, Matuš
    HC Slavia Praha: Dlouhý (Meravý) - Příhoda, Jaškin, Jeník, Okuliar, Barák, Krejčí, Semrád, Vogel - Hrouda, Muller, Mertl, Hellar, Mavrojanidis, Slavíček, Koubek, Wszolek, Klhůfek
    bahis siteleri