Vítkovice – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 4:0 (kon.) | Znojmo – Chomutov 4:2 (kon.)
Olomouc – Motor ČB 1:0 (kon.) | Opava – Liberec 8:4 (kon.) | Havířov – Sparta 3:8 (kon.)
Třinec – Slavia 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Plzeň 0:4 (kon.) | Pardubice – Kladno 7:3 (kon.)
Jihlava – K. Vary 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Pátek 26.11.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Plzeň si odváží z Havlíčkova Brodu tříbodový zisk po hladkém triumfu 4:0. Děkuji vám za pozornost, z havlíčkobrodské Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (20:05:31)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:02
    Po dalším Krchovu úspěšném zákroku se tlačili důrazně do zakončení plzeňští útočníci, ovšem neúspěšně.
     
    58:42
    Havlíčkobrodská nedisciplinovanost nebere konců. Na lavici hanby tentokrát musí usednout Ambrož (HBR) na 2 plus 10 minut za úder do oblasti hlavy a krku. Trestná lavice Rebelů v těchto chvílích připomíná spíše provizorní střídačku.
     
    58:11
    Na trestnou lavici usedl Vác. Němec (HBR) za faul loktem.
     
    57:55
    Havlíčkův Brod začíná vytrvale tluct do obranného valu Plzně. Očividně si chtějí mladí Rebelové alespoň částečně vylepšit pokažený zápas a gólman Mazanec v těchto chvílích doslova neví, kde mu hlava stojí, protože ho domácí vytrvale zasypávají sprškou střeleckých pokusů.
     
    56:50
    Již při hře 5 na 5 ostře pálil z vrcholu levého kruhu havlíčkobrodský obránce Richter, jehož nepříjemný projektil ukryl u bližší tyčky do nastavené náruče připravený gólman Mazanec a přerušil hru.
     
    56:10
    Huclova dělovka, jíž vyslal západočeský zadák od modré čáry, těsně minula levou tyčku brankáře Krcha, jenž ve velkém rozkleku zasahovat nakonec nemusel.
     
    55:24
    Po dlouhém obléhání obranných pozic musejí Indiáni založit zcela nový útok, když Rebelové dokázali odpálit kotouč ze svého obranného pásma do bezpečí.
     
    54:45
    Po sérii přesných nahrávek střílel od modré čáry Sullmann, jehož dělovku vyrazil pohotovým zákrokem betony brankář Krch, který bleskově padl do mohutného rozkleku a kotouč vytěsnil do rohu pásma.
     
    54:19
    Dalším potrestaným hráčem se stal za sekání Zdražil (HBR).
     
    53:35
    Domácím bojovníkům se daří kouskovat plzeňský nátlak častými vyhozeními. Západočechům se nedaří zaujmout přesilovkové pozice na souvislejší časový úsek.
     
    52:43
    Plzeňská útočná síla s sebou přivála další hru v početní převaze. Na trestnou lavici musel nuceně zamířit Šíma (HBR) na 2 plus 10 minut za vražení zezadu.
     
    52:12
    Havlíčkův Brod je v plném složení, když přečkal dvouminutovou přesilovou hru soupeře a nedovolil svému soupeři ještě navýšit čtyřgólový náskok.
     
    51:39
    Indiáni mají hodně nebezpečné přesilovky a to potvrzují také tentokrát, kdy Rebely usilovně tlačí do obranného bloku a z přesilovkových pozic často ohrožují brankáře Krcha, jenž zatím náporu na svou osobu odolává.
     
    50:53
    Tvrdá rána obránce Růžičky od modré čáry našla jen připravenou Krchovu lapačku, jíž havlíčkobrodský gólman zaúřadoval ve svém brankovišti, když mu hodně pomohl dobrý výhled na puk.
     
    50:12
    J. Milfait (HBR) je potrestán dvouminutovým trestem.
     
    50:00
    Rebelové se snaží o korekci stavu, jež by je vrátila zpět do zápasu, ale na zformovanou a důslednou plzeňskou degfenzívu zatím účinný recept nenašli, když jim Západočeši nedovolili ohrozit gólmana Mazance.
     
    47:57
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Plzrňské útočné komando opět rozvinulo v útočném pásmu svůj rychlý kolotoč a navyšuje svůj komfortní náskok. Jakub Bernad našel krásnou křížnou nahrávkou v levém kruhu volného JAKUBA LVA, jenž před odkrytou bránou nezklamal, když trefil vzdálenější horní roh, a překonal tak gólmana Krcha! Asistence: Jakub Bernad, Darek Sedláček.
     
    47:18
    Plzeň si zahraje dlouhou dvojnásobnou přesilovku. Na trestnou lavici následuje spoluhráče Zdražila obránce Musil (PLZ) za vysokou hůl.
     
    46:48
    Na lavici hanby zamířil Zdražil (HBR), který se provinil faulem kolenem.
     
    45:48
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Indiáni znovu sevřeli svého soka do pevného objetí a mohou se radovat ze třetí vstřelené branky. Po nahrávce Patrika Petrušky dorážel z bezprostřední blízkosti JAN BAXA a bekhendem poslal kotouč do sítě! Asistence: Patrik Petruška.
     
    44:48
    Západočeši jsou opět v kompletním složení na ledové ploše a znovu toho svému sokovi moc nedovolili, když většinu oslabení drželi hru daleko od svých obranných pozic.
     
    44:24
    Havlíčkův Brod už dvakrát dobyl útočné pásmo, z něhož ho pokaždé vyhnalo dlouhé plzeňské vyhození, ale do zakončení se přes dobře bránící Indiány neprobil.
     
    43:27
    pPlzeň se také teď velice úspěšně brání proti soupeřově přesile, když se jí daří odpalovat kotouče daleko od hájemství gólmana Mazance a držet Rebely ve středním pásmu.
     
    42:48
    Rozhodčí vykázal na lavici hanby Sullmanna (PLZ), který má na svědomí sekání.
     
    41:58
    Západočeši jsou v plném počtu, když své dvojnásobné oslabení ustáli bez úhony a stále amjí na kontě dvoubrankový náskok. Pokračuje se ve hře pěti proti pěti.
     
    41:39
    Domácí stále marně zápasí s aktivním napadáním své rozehrávky, o které se Plzeń stará vrchovatou měrou. Místo dobývání Mazancovy branky tak sledujeme boj o přechod středního pásma.
     
    40:51
    Hostům se podařilo vyvézt na chvíli puk z blízkosti svého brankáře Mazance a při této činnosti se jejich oslabení zmírnilo, když jeden z potrestaných hráčů naskočil na led.
     
    40:18
    Havlíčkův Brod pokračuje ve své přesilovce 5 na 3. Mladí Rebelové se okamžitě nastěhovali do útočného pásma, kde na modré čáře tvrdě střílel obránce Šíma, jehož zblokovaný projektil skončil v ochranné síti.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také v prostřední části byla úspěšnější Plzeň ,jež další přesným zásahem z hole Dana Růžičky navýšila svůj hubený náskok. Před závěrečným dějstvím, které začne približně 19:36, vedou mladí Indiáni v Havlíčkově Brodě 2:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Na modré čáře napřáhl při havlíčkobordském tlaku Vác. Němec a tvrdou ranou zazvonil na tyčku Mazancovy svatyně. po odpískání putuje na lavici hanby vyloučený Hucl (PLZ) za držení protihráče.
     
    39:40
    Tvrdá rána Novotného od modré čáry skončila jen na vyrážečce gólmana Mazance, jenž vyrazil puk tímto způsobem do ochranné sítě za svou bránou.
     
    39:00
    Plzeň se ujala v oslabení puku a rychle směřovala všechny své síly do útoku, ale nevytěžila z této činnosti nebezpečnější střelu. Přesto může být spokojená, protože vyhnala hru daleko od brankáře Mazance.
     
    38:36
    Kotouč se teď rychle stěhoval od jedné branky ke druhé a vše vyústilo ve faul Ruprechta (PLZ), jenž dostal 2 minuty za podražení.
     
    37:30
    J. Milfait rozkmital v útočném pásmu své rychlé nohy a vyslal ze své hole v levém kruhu nepříjemnou ránu, jíž brankář Mazanec vyrazil betony do prostoru před sebou, kam se tlačili domácí k dorážkám neúspěšně.
     
    36:27
    Po velice rychlém útočném výpadu zakončoval z bezprostřední blízkosti Hadrava a svou razantní střelou zblízka zazvonil jen na tyčku Mazancovy brány!
     
    35:00
    Zakončující Lev v levém kruhu ztroskotal na Krchovu betonu, po němž se zmocnili kotouče mladí Rebelové a okamžitě se hnali do rychlého protiútoku, ale na brankáře Mazance nevyzráli.
     
    34:46
    indiáni nepolevují ze svého mohutného náporu a s železnou pravidelností zaměstnávají gólmana Krcha, jenž ve svém brankovišti musí předvádět pestrou škálu povedných a náročných zákroků.
     
    34:14
    Gólman Krch měl zase plné ruce práce s nebezpečnými projektily z holí plzeňských střelců. Hodně aktivní byl v tomto směru především obránce Hucl, jehož dělovky od modré čáry zneškodnil strážce havlíčkobrodské svatyně betony a lapačkou.
     
    33:38
    Hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu a vehementně se tlačili k zakončení. Nakonec je hra přerušena pro posunutí Krchovy branky. Rozhodčí vhodí za chvíli puk zpět do hry po Krchově pravé ruce.
     
    32:52
    Na trestnou lavici je vykázán Hadrava HBR), který v obranném pásmu musel za cenu nedovoleného zákroku zastavit uvolňujícího se protihráče. Dostává 2 minuty za hákování.
     
    32:00
    Dalekonosnou Němcovu střelu, jíž vyslal plzeňský forvard až ze středního pásma, gólman Krch ukryl ve své lapačce bez větších problémů a rozehrál puk rychle na své spoluhráče.
     
    31:33
    Zápodočeši si znovu hledali přes brodský blok cestu do útočného pásma, ale neporozuměli si při přechodu do ofenzivní fáze a vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    30:08
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Plzeň se ujímá dvoubrankového vedení. Kootuč objel v útočném pásmu destinace Ondřej Hošťálek - Patrik Petruška - DAN RŮŽIČKA, přičemž posledně jmenovaný napřáhl na vrcholu levého kruhu a krásnou ranou poslal puk přesně ke vzdálenější tyčce, kam gólman Krch nedosáhl! Asistence: Patrik Petruška, Ondřej Hošťálek.
     
    29:55
    Plzeň si začíná opět vynucovat respekt svého soupeře a aktivní hrou v útočném pásmu tlačí Rebely do obranného bloku.
     
    28:00
    Váchal obktoužil bránu a naservíroval kotouč v dobré pozici číhajícímu R. Hájkovi, jehož projektil z pravé strany a ostrého úhlu zlikvidoval ve svém brankovišti pozorný brankář Krch.
     
    27:37
    Havlíčkův Brod se tlačil přes zfrormovanou soupeřovu obranu k zakončení a jejich důraz slavil úspěch, protože se dostal k ohrožení gólmana Mazance v bezprostřední blízksoti. Plzeňský muž s maskou ale situaci ustál a přerušil hru.
     
    26:57
    Havlíčkobrodský útočný výpad zmařila plzeňská defenzíva jen za cenu dlouhého vyhození přes všechny čáry, po němž rozhodčí odpískal zakázané uvolnění hostů.
     
    26:20
    Na opačné straně kluziště nepříjemně pro gólmana Krcha pálil z vrcholu kruhů Baxa, jehož projektil těsně minul levou tyčku brodské svatyně.
     
    25:12
    Těžkou Szilvovu nahrávku nezachytil ve středním pásmu M. Novák, jenž byl dobře tísněný plzeńskými hráči. Rebelové záhy získali ktoouč zpátky a nastěhovali se do útočného pásma, kde se probíjel do zakončení zblízka Ondráček, ale bez úspěchu.
     
    24:05
    Hosté se dostali z rychlého protiútoku 2 na 1, který zamřil povedeným obranným zákrokem obránce Ambrož, když tělem vytlačil puk do rohu pásma. Vzápětí střílel na modré čáře Růžička, jehož projektil proletěl těsně vedle levé Krchovy tyčky.
     
    23:13
    J. Milfait obkroužil branku a přiťukl kotouč Hadravovi, jehož tvrdá rána zápěstím z mezikruží skončila na rameni připraveného gólmana Mazance, jenž vyrazil puk za svou branku.
     
    22:22
    Plzeň už je v plném počtu, mladým bojovníkům z Kotliny se přesilová hra vůbec nepodařila, když brankář Mazanec měl naprosté minimum práce. Pokračuje se ve hře 5 proti 5.
     
    21:31
    Hostům se podařilo vyhodit kotouč z blízkosti svého gólmana Mazance přes celé hřiště až do hájemství brankáře Krcha, Rebelové začínají úplně nový útok.
     
    20:57
    Lev se ujal v útočném pásmu puku, z ostrého úhlu si nabruslil až k brodské brance a střelou z úhlu nechal vyniknout gólmana Krcha, jenž stál u bližší tyčky a kotouč ukryl v náruči.
     
    20:15
    Na trestnou lavici je vykázán Ruprecht (PLZ), který se provinil držením protihráče.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Krdch (Zvolánek) - Novotný, Šíma, Ambrož, Vác. Němec, Musil, Šplíchal, Richter, Hájek, J. Milfait, O. Doležal, Hadrava, Zdražil, Szilva, Havel, Ondráček, M. Novák, J. Doležal.

    HC Plzeň 1929:
    Mazanec (Šťastný) - Ruprecht, Sullmann, Slavík, Růžička, Hucl, Šimandl, Mázek, Špaček, Lev, Sedláček, Žovinec, Petruška, Hošťálek, Baxa, Vizinger, Bernad, Pacanda, Němec, Hájek, Váchal.

    Rozhodčí: .
     
    V úvodní dvacetiminutovce měli jednoznačně navrch hosté z Plzně, jimž se dařilo pravidelně zaměstnávat gólmana Krcha a v závěrečných minutách se dočkali zaslouženého vedení, když se šťastným střelcem stal Jakub Bernad. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 18:51, vedou Západočeši v havlíčkobrodské Kotlině 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:02
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Hosté se přece jen dočkali zaslouženého vedení. Po nahrávce Jakuba Lva napřáhl mezi kruhy z mírného úhlu JAKUB BERNAD a svou přesnou střelou, jíž gólman Krch ještě trochu tečoval betonem, otevřel gólový účet zápasu! Asistence: Jakub Lev.
     
    18:00
    Brankář Krch zlikvidoval sérii nebezpečných dorážek z bezprostřední blízkosti a jeho spoluhráči po vyhraném vhazování vzápětí vyhodili kotouč z obranného pásma.
     
    17:24
    Tvrdou ránu obránce Sullmanna od modré čáry vyrazil pozorný Krch vystrčeným pravým betonem do rohu brodského pásma. Hosté zůstávají u puku.
     
    16:52
    Domácí se opět bránili narůstajícímu tlaku Západočechů a proti zakončujícímu Baxovi musel zatáhnout za záchrannou brzdu J. Doležal (HBR), jenž si odedí 2 minuty za hákování.
     
    15:30
    Havlíčkův Brod vykoukl ze svého obranného postavení a hned z toho bylo nebezpečí. Hadravův pas dojel mezi kruhy Ondráček a bez přípravy střílel, jenže puk trefil hodně špatně a brankář Mazanec zasahovat nemusel.
     
    14:53
    Domácí hokejisté se podívali také do útočného pásma, kde po výrazné časové odmlce zakončili, ale nepřesný projektil od modré čáry jen proletěl v uctivé vzdálenosti od pravé tyčky gólmana Mazance.
     
    14:13
    Petruška na sebe upozornil velice nebezpečným zakončením, když si nabruslil s pukem na holi do mezikruží a odtud tvrdou ranou prověřil gólmana Krcha, který kotouč vytěsnil do bezpečí.
     
    13:27
    Neustávající plzeňský nápor nakonec Rebelové přece jen přerušili, když na chviličku vyvezli puk z obranného pásma a nechali touto cestou odpočinout své obránce a gólmana Krcha.
     
    12:30
    Brankář Krch si musí v těchto chvílích připadat jako na střelnici, protože na jeho bránu létá jeden nebezpečný projektil za druhým. Ten poslední měl na svědomí Lev, jehož rána z prostoru levého kruhu doplachtila do nastavené náruče brodského muže s maskou, jenž si na puk počíhal u bližší tyčky.
     
    11:57
    Růžičkova něpříjemná rána od modré čáry jen zaduněla na připravené betony gólmana krcha, který po tomto úspěšném zákroku ukryl kotouč pod lapačkou a přerušil hru.
     
    11:28
    Další havlíčkobrodské vyhození sice zachytil do rukavice obránce Hucl, ale byl už ve středním pásmu a hosté jsou vykázáni z útočných pozic pro postavení mimo hru.
     
    10:46
    Havlíčkův Brod se dvakrát v krátkém časovém sledu osvobodil formou dlouhého vyhození až do útočného pásma. Mladí Indiáni začínají nový útok až od své branky.
     
    10:10
    Na trestnou lavici je vykázán Šplíchal (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil hákováním a neminou ho 2 trestné minuty.
     
    09:01
    Západočeši už jsou v plném počtu a opět začínají Rebely nepříjemně tlačit v hloubi jejich obranného pásma. Brankář Krch zatím zasahovat těžším zákrokem nemusel.
     
    8:00
    Havlíčkův Brod se začíná trápit, po dalším vyhození soupeře se mu nedaří vydobýt si zpět postavení v útočném pásmu, když neustále naráží na pevnou plzeňskou hráz.
     
    07:36
    Hosté sice vyhodili dvakrát puk do útočného pásma, ale následně nezachytili útok Rebelů, kteří se touto cestou probili do přesilovkových pozic a nebezpečí na sebe nenechalo dlouho čekat. Tvrdou ránu Musila z vrcholu levého kruhu vyrazil plzeňský gólman vedle sebe, odkud neúspěšně dorážel M. Novák. Pozadu nezůstal ani Novotný, jehož dělovku rovněž zneškondil plzeňský muž s maskou.
     
    07:01
    Za sekání vyfasoval dvouminutový trest Baxa (PLZ).
     
    06:36
    Hucl mohutně napřáhl na modré čáře a ze své hole vyprodukoval tvrdou dělovku, s níž si brankář Krch poradil, když vyrazil betony letící kotouč do rohu brodského pásma. Plzeň však stále zůstává v držení kotouče.
     
    05:30
    Domácí deružina se osvobodila z pevného sevření Plzně jen za cenu vyhození na zakázané uvolnění, po němž Západočeši nepolevují ve své útočné snaze a pořád trpělivě dorážejí na zatím bezchybného gólmana Krcha.
     
    04:50
    Petruška nebezpečně střílel z levého kruhu, jeho projektil však u bližší tyčky úspěšně zneškodnil gólman Krch, jenž ukryl letící puk v nastavené náruči.
     
    03:54
    Havlíčkův Brod stále musí vzdorovat soupeřovu tlaku, který každým okamžikem ještě nabývá na své síle, schoulený v obranné ulitě. Domácí se horko těžko prosazují přes hodně bruslící plzeňské útočníky.
     
    03:00
    Plzeň má stále mírně navrch, napadá rozehrávku Rebelů už v jejím zárodku u gólmana Krcha, což činí Havlíčkobrodským očividně problémy, protože se jim vůbec nedaří přejít přes střed hřiště do útočné fáze.
     
    01:47
    J. Milfait hlčdal přihrávkou zpoza branky najíždějicího Zdražila, ale ten tísněn soupeřovým obráncem nedokázal trefit letící puk. Vzápětí ještě Rebelové zahrozili střelou od modré čáry, jíž však scházela potřebná přesnost.
     
    0:57
    Hosté z Plzně zatím drží Rebely pod tlakem a ze všech možných pozic vydatně ostřelují jejich branku, jíž stráží gólman Krch. Ten má v těchto chvílích spoustu práce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 20. Bernad (Lev), 31. Růžička (Petruška, Hošťálek), 46. Baxa (Petruška), 48. Lev (Bernad, Sedláček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Škoda Plzeň:
    bahis siteleri