Poprad – Martin 6:2 (kon.) | Nitra – Skalica 2:7 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 0:0 (odl.)
Košice – HC Slovan 5:4 (po s.n.) | Zvolen – Trenčín 2:3 (kon.)
po s.n.
HC Košice
5:4 (2:2, 1:1, 1:1)
HC Slovan Bratislava
sk Pátek 26.11.2010, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:59
    Slovan dal gól! Gól strelil Hujsa. Bude sa predlžovať!
     
    55:16
    Košice dali gól! Autor gólu Jenčík. (Bartoš, Šeda)
     
    35:44
    Slovan dal gól! Už som chcel napísať, že Košice majú miernu prevahu, keď sa k puku DÁVID BUC, ten prešiel až pred bránu kde presnou strelou ho horného rohu opäť vyrovnáva a zatiaľ nekonečná prestrelka pokračuje.
     
    25:19
    Košice dali gól! Domácim hokejistom sa podarilo skórovať ešte počas presilovej hry, keď v čase návratu Hunu na ľadovú plochu vypálil prudko na bránu VLADIMÍR DRAVECKÝ, ktorý sa dočkal búrlivého potlesku od divákov v Steel aréne, asistencie : Homér, Tabaček.
     
    16:17
    Slovan dal gól! Slovan vyrovnáva po nenápadnej akcii, keď sa k strele pred bránou dostal Richard Kapuš, domáci brankár mal zakrytý výhľad a na jeho strelu pod hornú žrď už nedokázal zareagovať.
     
    9:49
    Košice dali gól! Vypredaná Steel aréna môže oslavovať jedno gólové vedenie svojich miláčikov, keď v strednom pásme prebral po rýchlej rozohrávke puk MICHEL MIKLÍK, ktorý neváhal a prudkou strelou vymietol ľavý horný roh Rybárovej brány, asistencia : Július Hudáček.
     
    4:43
    Košice dali gól! Domácim hokejistom dlho netrvalo aby vymazali náskok svojho dnešného súpera a vypredaná Steel aréna sa tak môže tešiť z vyrovnávajúceho gólu, ktorého autorom je DUŠAN ANDRAŠOVSKÝ.
     
    4:04
    Slovan dal gól! Gól strelil Bulík, asistencie Cartelli.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 5. Andrašovský, 10. Miklík (Hudáček), 26. Dravecký (Homér, Tabaček), 56. Jenčík (Bartoš, Šeda) - 5. Bulík (Cartelli), 17. Kapuš (Buc), 36. Buc, 60. Hujsa


    HC Košice:
    HC Slovan Bratislava:
    bahis siteleri