Havlíčkův Brod – Tábor 4:5 (kon.) | Třebíč – Beroun 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 4:3 (po s.n.)
Kadaň – Hr. Králové 2:1 (po s.n.) | Litoměřice – Vrchlabí 0:4 (kon.) | Chrudim – Ústí n/L 3:4 (po s.n.)
Olomouc – Chomutov 3:2 (kon.) | Písek – Znojmo 9:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:5 (2:1, 1:2, 1:2)
HC Tábor
Pondělí 29.11.2010, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tábor vítězí v Havlíčkově Brodě 5:4, série Rebelů bez bodového zisku se znovu prodlužuje. Děkuji vám za pozornost při sledování dnešního on-line přenosu, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjmený zbytek večera. (20:02:39)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Hosté znovu vyhodili až do středního pásma, je zřejmě konec, Tábor asi zvítězí.
     
    59:48
    Gólman Čech ukryl nahozený puk pod lapačkou a přerušil hru. Tábor si vzápětí vyžádal oddechový čas.
     
    59:41
    Hosté s vypětím všech sil dostali puk z branného pásma. Rebelové si hledají cestu zpět, ale čas jim neúprosně utíká, což naopak svědčí hostům.
     
    59:32
    Brankář Suchan zůstává v brance, Havlíčkův Brod sází vše na jednu kartu a hraje power-play!
     
    59:32
    Až nyní se přerušuje, Hosté vyhodili z obranného pásma na zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat před táborskou brankou. Havlíčkův Brod si bere oddechový čas.
     
    58:44
    Bojovníkům z Kotliny se v těchto chvílích vůbec nedaří. Neustále vzdorují aktivnímu napadnání Jihočechů, kteří hodně bruslí a nepuštějí domácí hráče do útočného pásma.
     
    57:44
    Třetina se vysmýkl v útočném pásmu ze sevření hostujících obránců a nabruslil si s pukem na holi do volného prostoru na vrchol kruhů, odkud hledal bekhendovou nahrávkou své spoluhráče, jenže trefil jen před sebou stojícího protihráče, který odstřelil puk do stedního pásma.
     
    56:43
    Havlíčkův Brod už je v útočných pozicích, z nichž teď vydatně a nebezpečně ostřeluje gólmana Čecha, který má ve svém brankovišti spoustu práce.
     
    56:00
    Tábor zodpovědně brání střední pásmo a snaží se nepouštět Rebely do ofenzivní fáze, z níž by mohl domácí tým ohrozit gólmana Čecha.
     
    55:18
    Tábor právě vstřelil branku!

    Tábor se ujímá těsného vedení. David Nedorost adresoval přihrávku do pravého kruhu VOJTĚCHU MKRVIČKOVI, který se rychle zorientoval a zkusil štěstí střelou z ostrého úhlu, za což sklidil úspěch, protože brankář Suchan puk vyrazil hodně špatně a ten se doklouzal až za jeho záda! Asistence: David Nedorost.
     
    54:40
    Tábor utlumil havlíčkobrodský nátlak jen za cenu vyhození přes všechny čáry, po němž se píská zakázané uvolnění a vhazovat se bude v jeho obranném pásmu.
     
    54:06
    Tábor je v plném počtu, když mu ubránění nedalo ani moc práce, protože Rebelové se svou početní převahou doslova protrápili. Pokračuje se ve hře pěti proti pěti.
     
    53:37
    Tábor opět vystihl záměr Rebelů a po zisku kotouče přenesl hru do středního pásma, odkud si musí havlíčkobrodská družina hledat cestu zpět do útoku.
     
    52:56
    Tábor vyhrál vhazování v obranném pásmu a bez okolků odstřelil kotouč ze svého pásma až do hájemství brodského gólmana Suchana.
     
    52:27
    Jihočeši se sice osvobodili, ale Rebelové si probili cestu zpárky do přesilovkového postavení. V útočném pásmu pálil po nahrávce Voj. Němce z velkého úhlu Třetina, ale gólman Čecha, který ukryl kotouč před svými betony, u bližší tyčky nepřekvapil.
     
    52:06
    M. Ondráček naservíroval z rohu pásma krásnou nahrávku na hůl Knotka, jenž zblízka a bez přípravy vystřelil těsně vedle. Byl však faulován a sudí na trestnou lavici za hákování vykázal Hartmanna (TAB).
     
    51:51
    Tábor vyhnal hru ze svého pásma, když vyvezl kotouč do středu hřiště. Zde se ho chopili opět Rebelové, jenže nepřesnou nahrávkou na Meidla se provinili zakázaným uvolněním.
     
    51:22
    Ve středním pásmu zůstal ležet otřesený útočník Třetina, ale píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá. Havlíčkův Brod si proto případnou přesilovku nezahraje.
     
    51:01
    Kohoutům nevyšel bleskový přechod do útočného pásma, protože se na modré čáře provinili postavením mimo hru, které neuniklo pozornosti čárového sudího.
     
    50:20
    Dlouhý a urputný souboj ve středním pásmu poblíž mantinelu u obou střídaček sice vyhráli domácí Rebelové, jenže kotouč s nedostal k nikomu z havlíčkobrodských bojovníků, nýbrž doklouzal až do útočného pásma na hole táborských zadáků.
     
    49:55
    Dlouhou a nepřesnou přihrávku až z obranného pásma rozjetí havlíčkobrodští útočníci nezachytili a puk dojel podél mantinelu až na zakázané uvolnění.
     
    48:49
    Hosté jsou kompletní, ovšem v závěru přesilovky čelili obrovskému tlaku, který si Rebelové vynutili. Brankář Čech měl plnou výstroj práce, když ho zaměstnávala především první řada domácích ve složení Meidl - Voj. Němec - Třetina. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    48:12
    Třetina z levého kruhu a mírného úhlu nastřelil gólman Čecha u bližší tyčky, který vyrazil puk jen k Meidlovi, ale ten to nečekal a neprobil se k dorážce.
     
    47:36
    Kohouti vyhodili kotouč až do Suchnovy blízkosti, odkud se Rebelové probili zpět do pásma, jenže na útočné modré čáře je zastavilo postavení mimo hru.
     
    47:10
    Havlíčkův Brod drží hru v útočném pásmu s vypětím všech sil, protože se obrana Tábora neustále pohybuje a skvěle pokrývá hráče, který zrovna drží puk.
     
    46:30
    Šenkeřík se nemazal v útočném pásmu s pukem a z vrcholu pravého kruhu ho razantně vyslal směrem na hostující branku, kde gólman Čech vyrazil jeho projektil svou hrudí do bezpečí.
     
    46:13
    Sedlák se prezentoval hezkou individiuální akcí, když v útočném pásmu dlouho kličkoval s pukem na holi a vynutil si táborský faul. Na lavici hanby usedl Mrkvička (TAB), jenž se provinil držením protihráče.
     
    45:49
    Dnešní utkání sleduje 721 diváků.
     
    45:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Kuriózní situace přinesla Rebelům vyrovnání, naopak brankář Čech se musí ve svém brankovišti červenat. Nahozený puk neudržel ve své náruči a důrazný PETR VOŠMIK dorazil ležící puk před brankovištěm, těsně před Čechovými betony, za záda táborského muže s maskou! Bez asistence.
     
    44:30
    Domácí sice dovezli puk do soupeřova území a chvíli zde kombinovali, ale hosté vyhodili a před Krätzerem musel až v levém kruhu zalehnout puk gólman Suchan.
     
    43:38
    Havlíčkův Brod se v přesilovce zatím vyloženě trápí, když se mu nedaří zaujmout postavení v útočném pásmu. Aktivní obrana Jihočechů si počíná velmi dobře, když odpaluje pravidelně puk až do útočného pásma.
     
    43:00
    Tábor dvakrát v krátkém časovém sledu odpálil kotouč ze svého pásma a blízkosti gólman Čecha až do útočného pásma. Rebelové začínají úůlně nový útok.
     
    42:36
    Havlíčkův Brod se nastěhoval do útočného pásma a ze své snahy vytěžil přesilovou hru. Ve výhodě před ní ještě vystřelil po nahrávce zpoza branky Zábranský, jehož ránu bez přípravy zneškodnil gólman Čech u bližší tyčky betony. Po odpískání je na 2 minuty za podražení vyloučen Kostourek (TAB).
     
    41:07
    Tábor právě vstřelil branku!

    V útočném pásmu vypálil z levé strany a mírného úhlu Jaroslav Kocar, jeho projektil gólman Suchan jen ztlumil betony, od nichž se puk odrazil před prázdné brankoviště, a ZDENĚK ŠPERGER měl snadnou úlohu dopravit puk do sítě! Asistence: Jaroslav Kocar, Jan Kudrna.
     
    40:47
    Tábor již hraje v plném počtu a snaží se v útočném pásmu najít recept na tříčlennou defenzívu Rebelů, která musí náporu Jihočechů vzdorovat.
     
    40:07
    Gólman Suchan vyjel ze svého brankoviště na menší výlet vstříc nahozenému puku, kteý svou holí odpálil velkým obloučkem až do středního pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V prostřední části byli úspěšnější hosté z Tábora, když zaznamenali o jeden gól více než jejich soupeř. Za Rebely se trefil Hynek Zohorna, v dresu Tábora se postupně prosadili Milan Kostourek a Kamil Černý. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 19:21, platí v Kotlině nerozhodný stav 3:3.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    Rebelové jdou do tří. Zábranský (HBR) je vyloučen na 2 minuty za držení hole.
     
    39:30
    Za nedovolené bránění vyfasoval dvouminutový trest Morava (HBR).
     
    39:20
    Hosrům se podařilo vyhodit kotoiuč až do hájemství gólmana Suchana a teď drží v tomto prostoru puk, čímž šetří drahocenné vteřiny z Lukáčova trestu.
     
    38:57
    Brodští hráči se usadili v přesilovkých pozicích a brzy způsobili před gólmanem Čechem mohutný a nebezpečný závar, ale strážce táborské svatyně vše ustál a přerušil hru.
     
    38:26
    Při rychlém brejku Rebelů, kdy se do zakončení z mezikruží probil Šenkeřík, ale pálil vysoko nad, zatáhl za záchrannou brzdu Lukáč (TAB) a odnáší si 2 minuty za hákování.
     
    37:50
    Tábor opět zkoušel vyzrát na soupoeřovu obranu z útočných pozic, jenže další nepřesná rána končí dlouhým vyhozením domácích až k brankáři Čechovi.
     
    36:50
    I.Padělkovi dopřála havlíčkobrodská obrana spoustu času a prostoru k nebezpečnému zakončení z prostoru mezi kruhy, jenže táborský forvard si vylámal se svým projektilem zuby na gólmanu Suchanovi. Domácí následně vyhodili puk ven z pásma.
     
    36:08
    Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se probíjeli hosté k nebezpečným střelám zblízka a jejich snaha sklidila úspěch. Török střílel z mírného úhlu a vyprášil Suchanovy betony, od nichž se puk odrazil do rohu pásma, kde se provinil krosčekem kapitán Morava (HBR).
     
    35:50
    Nepřesná střela z hole na modré čáře zakončujícího obránce Kudrny zaletěla jen do rohu brodského pásma, kde se bojovníci z Kotliny sice ujali puku, jenže vzápětí ho vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    35:17
    Karta se dokonale obrátila, teď pro změnu dobývají havlíčkobrodské obranné pozice Jihočeši, kteří z vrcholu kruhů prověřili pozornost brankáře Suchana, jenž ukryl puk v připravené náruči a přerušil hru.
     
    34:48
    Po nepřesné střele z vrcholu kruhů hosté vytlačili domácí hokejisty ven ze svého pásma a při pokusu Havlíčkova Brodu o návrat do těchto pozic se píská postavení mimo hru.
     
    34:06
    Oba týmy už hrají v plném počtu a v těchto chvílích mají navrch Rebelové, jimž se daří tlačit táborské Kohouty blízko brankáře Čecha.
     
    32:50
    Tábor právě vstřelil branku!

    Tábor narozdíl od rebelů svou šanci využil. Ivan Padělek při obléhání brodské brány naservíroval krásnou nahrávku napříč předbrankovým prostorem na hůl KAMILA ČERNÉHO, jenž se zblízka rychlou střelou nemýlil! Asistence: Ivan Padělek, Jan Horáček.
     
    32:11
    Havlíčkovu Brodu se podařilo vyhnat svého soupeře až do obranného pásma, ale Jihočeši jsou už zpět v přesilovkovém postavení.
     
    32:51
    Rozhodčí se dostávají do hlavní role. Lukáč (TAB) vyfasoval 2 minuty za podražení.
     
    31:36
    Havlíčkův Brod okamžitě vyhodil kotouč z obranného pásma, ale Kohouti se protloukli zpět a vynutili si další faul. Na trestnou lavici míří M. Ondráček (HBR) za sekání. Také Jihočeši mají k dispozici dlouhou přesilovku 5 proti 3.
     
    31:09
    Na lavici hanby usedl Meidl (HBR) za držení protihráče.
     
    30:56
    Bojovníci z Kotliny nepolevují v náporu na táborské obranné řady, ale ty zatím tlaku svého soupeře zdárně odolávají a nepouštějí havlíčkobrodské střelce ke střelbě.
     
    29:56
    Tábor je v plném počtu, Havlíčkovu Brodu se přesilovka nepovedla, protože proti třem hráčům se ani za 2 minuty nedokázali prosadit. Pokračuje se ve hře 5 an 5.
     
    29:43
    Další rána od modré čáry, tentokrát se o ni postaral mladý obrance Šenkeřík, jenže mířil nepřesně a brankáře Čecha proto neohrozil.
     
    29:28
    Po Pavlíkově krátké nahrávce pálil Morava, jehož razantní střelecký pokus k pravé tyčce schoval brankář Čech do připravené lapačky, čímž na chviličku přerušil hru.
     
    28:54
    Domácí hráči sice drží hru v útočném pásmu, ale proti třem bruslařům se skoro vůbec nepokoušejí o střelbu. Sledujeme proto především dlouhou kombinaci havlíčkobrodské družiny.
     
    28:29
    Po dlouhé kombinaci v přesilovkovém postavení přitukl Kempný kotouč na hůl Šenkeříka, jenž z mohutného nápřahu od modré čáry tvrdě vystřelil, ale brankář Čech měl dobrý výhled a kotouč ukryl v nastavené náruči.
     
    27:56
    Rozhodčí udělil dvouminutový trest Špergerovi (TAB) za nedovolené bránění a v témže čase je Tábor potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Kostourek (TAB). Havlíčkův Brod bude hrát i přes neustálé protesty hostů dvě minuty dvojnásobnou početní převahu.
     
    27:28
    Domácí si sice přes neustálé napadání Tábora své rozehrávky našli cestu do útočných pozic, jenže v těch zatím manipulují s pukem nadarmo, protože hosté zodpovědně brání v obranném pásmu a nepouštějí svého soka do zakončení.
     
    26:09
    Již při hře s plným počtem hráčů pálil z vrchol ulevého kruhu Třetina, jenže našel u bližší tyčky jen dobře postaveného gólmana Čecha, který ukryl kotouč v nastavené náruči.
     
    25:47
    Havlíčkův Brod se v závěru přesilovky marně snaží natlačit přes táborské aktivní napadání do útočného pásma.
     
    25:20
    Po odpískání putují na lavici hanby Meidl (HBR) za hákování a Kudrna (TAB) za nafilmovaný pád.
     
    25:08
    Domácí hráči získali útočné pásmo a teď vytrvale buší do táborského obranného bloku, jenž se seskupil kolem brankáře Čecha.
     
    24:06
    Brankář Suchan zneškodnil betony ostrou střelu Horáčka (TAB) z vrcholu levého kruhu, domácí založili rychlý kontr a ten skončil faulem právě již zmiňovaného táborského beka, který zatáhl za záchrannou brzdu v podobě hákování.
     
    23:45
    Tvrdou ránu Černého z vrcholu kruhů brankář Suchan pohotově zlikvidoval vystrčeným betonem a Rebelové následně vyhodili puk z obranného pásma.
     
    23:27
    Dlouhý souboj u levého mantinelu havlíčkobrodského pásma musel přerušit až hvizd hlavního sudího. Buly proběhne v kruhu po pravé ruce brankáře Suchana.
     
    22:56
    Hosté hodně důkladně větrali havlíčkobrodskou defenzívu, jež čelila gigantickému tlaku. Sérii nebezpečných střel gólman Suchan se štěstím zlikvidoval a poradil si také s posledním pokusem z hole Lukáče na vrcholu kruhů, jehož dělovku lapil do nastavené náruče.
     
    22:04
    Havlíčkobrodský soubor se okamžitě po vhazování osvobodil dlouhým vyhozením, ale hosté jsou zpět v přesilovkocývh pozicích.
     
    21:38
    Na trestnou lavici usedl za hákování Stromko (HBR).
     
    21:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se ujímají znovu těsného veddení. Tvrdou ránu Mariana Moravy, jíž gólman Čech vyrazil do prostoru pravého kruhu, dorážel HYNEK ZOHORNA a zblízka skóroval! Asistence: Marian Morava.
     
    21:05
    Havlíčkův Brod si po vhazování proklestil cestu do útočných pozic a hosté se z objetí osvobodili jen za cenu vyhození přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    20:14
    Tábor právě vstřelil branku!

    Tak to je raketový nástup Jihočechů. Do útočného pásma si najel s pukem na holi Zdeněk Šperger a z levého kruhu našel přesnou nahrávkou před bránou osamoceného MILANA KOSTOURKA, který střelou bez přípravy překonal přesouvajícího se gólman Suchana! Asistence: Zdeněk Šperger, Jaroslav Kocar.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali svižný a oboustranně hodně útočný hokej, jenž s sebou přinesl tři vstřelené branky. Kohouty poslal do vedení Milan Kostourek, ale Rebelové odpověděli přesnými trefami Ondřeje Švaňhala a Vojtěcha Němce. Před 2. třetinou, která začne zhruba v 18:22, vede Havlíčkův Brod nad Táborem 2:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:42
    Rebelům se podařilo vyhodit, ale Kohouti jsou zpět v útočných pozicích. Nebezpečně střílel z vrcholu kruhů obránce Horáček, jenže vyprášil jen Suchanovy připravené betony.
     
    19:05
    Od modré čáry zkoušel štěstí ihned po vhazování Nedorost, jehož sražená střela hráčem mezi kruhy doletěla až do ochranné sítě a brankáře Suchana neohrozila.
     
    18:55
    Rozhodčí vykázal na lavici hanby Soldána (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil sekáním.
     
    17:59
    Oba dnešní soupeři už jsou na ledě v plném počtu, když potrestaní hříšníci naskočili na led. Pokračuje se ve hře pěti proti pěti.
     
    17:00
    Při hře 4 na 4 se na ledě objevilo více volného prosotru a oba soupeři toho využili. Nejdříve se do zakončení dral Tábor, ale nakonec neprobil se do Suchanovy blízkosti. Zanedlouho střílel z mírného úhlu v levém kruhu Sedlák, ale vyprášil jen betony gólmana Čecha.
     
    15:59
    Po odpískání se do sebe pustili M. Ondráček (HBR) a Nedorost (TAB). Prvně jmenovaný dostal dvoumintuový trest za krosček, druhý za hrubost.
     
    15:37
    Voj. Němec vybojoval ve středním pásmu puk, nabral rychlost a sjel si do útočného pásma, kde nejdříve naznačil střelu a po kličce do mezikruží střílel zpoza obránce Tábora, ale trefil jen nastavené Čechovy betony.
     
    15:03
    Po vybojování kotouče se hnali do blízkosti gólmana Suchana také Kohouti, jenže opět byli příliš netrpělivý a objevili se v postavení mimo hru.
     
    14:30
    Havlíčkův Brod v těchto chvílích diktuje tempo hry a pokouší se o získání útočného pásma, jenže táborská obrana mu to neumožňuje, když pravidelně odráží jeho útočné výpady.
     
    13:48
    Černý přešel přes útočnou modrou čáru a okamžitě vyprášil tvrdou ranou z vrcholu kruhů Suchanovy betony, ale vše bylo zbytečné, protože stál v odpískaném ofsajdu.
     
    13:28
    Bojovníci z Kotliny se snaží o využití psychické výhody, jíž mají po vstřelené brance na své straně. Jejich postupný útok do útočného pásma ovšem úspěch nesklidil, když si rozhodčí všiml jejich postavení mimo hru.
     
    12:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové jdou do zaslouženého vedení. Po rychlém přechodu do útočného pásma se ocitli domácí v přečíslení 2 na 1, Miroslav Třetina adresoval z vrcholu levého kruhu přesnou nahrávku mezi kruhy na hůl VOJTĚCHA NĚMCE, jenž svou střelou zápěstím trefil skulinku mezi Čechovými betony! Asistence: Miroslav Třetina, Václav Meidl.
     
    12:28
    Kotouč se chvíli rychle stěhoval po leové ploše a nakonec skončil mimo hrací plochu, když zaletěl na tribunu. Rozhodčí ho vhodí zpět do hry ve středním pásmu.
     
    11:38
    Z prostoru pravého kruhu pohotově za tvrdě zakončoval zápěstím Kostourek, jenže z dobré pozice mířil nepřesně a poslal puk vedle vzdálenější tyčky!
     
    11:20
    Jihočeši se na chvíli usadili v útočných pozicích a rozmístili se kolem gólmana Suchana. Rebelové se brzy zmocnili puku, vyhodili ho však jen na zakázané uvolnění.
     
    10:58
    V závěru přesilovky zakončoval z levého kruhu tvrdou ranou Třetina, brankář Čech vyrazil puk jen do prostoru před sebou, kde pálil z otočky Voj. Němec, ale minul odkrytou bránu! Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    09:45
    Kohouti vyvezli puk z obranného pásma až do Suchnovy blízkosti. Havlíčkův Brod musí založit nový útok až ze svého pásma.
     
    09:07
    Tábor se dostal při útočné akci do postavení mimo hru, ale následné vhazování vyhrál a osvobodil se vyhozením ze středního pásma až k Suchanově brance.
     
    08:50
    Havlíčkův Brod zamkl svého jihočeského soupeře v hloubi jeho obranného pásma a ze všech možných pozic se snaží pravidelně ostřelovat brankáře Čecha, jenže jeho projektilům schází potřebná přesnost.
     
    08:26
    Havlíčkobrodská družina se hned dvakrát probila do zakončení. Nejdříve střílel z bezprostřední blízkosti do betonů ležícího gólmana Čecha Voj. Němec a vzápětí našel Kempný střelou od modré čáry jen náruč táborského muže s maskou.
     
    07:58
    Na trestnou lavici je za hákování vyloučen na 2 minuty Kostourek (TAB).
     
    07:40
    Na opačné straně kluziště se probil do zakončení z mezikruží I. Padělek, ale nastřelil jen Suchanovy připravené betony, od nichž kotouč skončil v rohu pásma.
     
    07:00
    M. Ondráček se s pukem na holi zkoušel obtočit kolem Čechovy brány a zasunout puk k bližší tyčce, jenže neposedný kotouč mu na poslední chvíli sklouzl z hole.
     
    06:47
    Havlíčkův Brod je rázem při chuti a saní se pokračovat ve svém útočném snažení. Tentokrát si ale musí na proniknutí do útočného pásma počkat, protože se dostal na útočné modré čáře do postavení mimo hru.
     
    06:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Rebelové si na chvilku vynutili výrazný tlak, který sice Kohouti přerušili ziskem kotouče, jenže ten vybojoval zpět pro havlíčkobrodské barvy v levém kruhu ONDŘEJ ŠVAŇHAL a vpádu našel střelou po ledě mezeru mezi Čechovými betony! Bez asistence.
     
    05:20
    Tábor právě vstřelil branku!

    Pavučinami obetkané přísloví nedáš - dostaneš teď krutě ztrestalo Rebely. Po nahrávce Jaroslava Töröka zpoza branky se ocitl před brankou osamocený MILAN KOSTOUREK a střelou bez přípravy zblízka poslal puk přesně k tyčce! Asistence: Jaroslav Török.
     
    04:15
    Domácí hokejisté se opět natlačili do koncovky, když po dvou střelách Moravy od modré čáry vznikl v předbrankovém prostoru pořádný závar. Při tom prvním nikdo nedotlačil kotouč za brankovou čáru, ve druhém ano, ale branky bylo dosaženo kopnutou bruslí, proto neplatí.
     
    03:50
    Hosté dokázali dvakrát za sebou v krátkém časovém sledu vyhodit kotouč až do útočného pásma. Rebelové si hledají cestu do útočných pozic zpět.
     
    02:54
    Šenkeřík tvrdě vypálil od modré čáry a gólman Čech vyrazil jeho dělovku jen na hůl Třetiny, který stál v předbrankovém prostoru, ale tak dlouho si rovnal puk na holi, až o něj přišel.
     
    02:28
    Červený (TAB) se v útočném pásmu prvinil hákováním a dostal dvouminutový trest.
     
    02:20
    Tábor stále drží hru v útočném pásmu, ale fanouškům se pořád nabízí stejný obrázek. Marná snaha Kohoutů o nebezpečnější zakončení.
     
    01:34
    Teď se podívali do útočného pásma také hosté, kteří se zabydleli v přesilovkových pozicích a zatím neúspěšně si hledají před brodskou defenzívu cestu k zakončení.
     
    00:40
    Voj. Němec nabral v útočném pásmu rychlost a tlačil se středem táborské obrany do zakončení, ale proti přesile protihráčů neměl šanci na úspěch. Rebelové zůstavají u puku.
     
    00:15
    Hned po vyhraném vhazování hledal Šenkeřík z obranného pásma přihrávkou o mantinel rozjetého Meidla, jenže nahrávka na něj byla příliš dlouhá a puk skončil až na zakázaném uvolnění Havlíčkova Brodu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Suchan (Neruda) - Kempný, Šenkeřík, Sova, Morava "C", Vošmik, Pavlík, Soldán, A. Jelínek - Meidl, Třetina "A", Voj. Němec "A", M. Ondráček, Hlinka, Rytnauer, Sedlák, Zábranský, Zohorna, Knotek, Stromko, Švaňhal.

    Hockey Club Tábor:
    Čech (Halmoši) - Kudrna "A", Lukáč, Horáček, K. Černý, Hartmann, Havran, Petráček, Koktan - Voříšek, Šperger "C", Kocar, Nedorost, I. Padělek "A", Mrkvička, Heřman, Červený, Krätzer, Török, Kostourek, Andres.

    Rozhodčí:
    Alexander Pavlovič - Václav Guth, David Rittich.
     
    Příjemný pondělní podvečer, ze zasněžené Vysočiny vás vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Tábor v rámci 23. kola 1. hokejové ligy. Podívejme se v krátkosti na minulé kolo. Rebelové hostili v domácím prostředí krajského rivala ze Třebíče, s nímž prohráli 0:2. Kohouti se rovněž představili na svém ledě, kde zdolali Duklu Jihlava totožným poměrem 2:0. A jak dopadl první vzájemný souboj obou dnešních soupeřů? Bitvu u Jordánu musely rozhodovat až samostatné nájezdy, po nichž zvítězili domácí Jihočeši 4:3. Uvidíme, jak skončí dnešní souboj. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Švaňhal, 13. Voj. Němec (Třetina, Meidl), 22. Zohorna (Morava), 46. Vošmik - 6. Kostourek (Török), 21. Kostourek (Šperger, Kocar), 33. Černý (I. Padělek, Horáček), 42. Šperger (Kocar, Kudrna), 56. Mrkvička (Nedorost)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Tábor:
    bahis siteleri