Kladno – Zlín 3:2 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Třinec 3:2 (po s.n.) | Sparta – Plzeň 4:3 (kon.)
Pardubice – K. Vary 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – Litvínov 4:1 (kon.) | Slavia – Motor ČB 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Úterý 07.12.2010, 18:00 • hala Rondo • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Sportu zdar a hokeji zvlášť. Hezký podvečer z haly Rondo, vítejte u sledování 29. kola naší nejvyšší soutěže Tipsport extraligy. Dnes budeme v zaplněném zdejším stadionu sledoval duel čtvrté Komety s devátým Litvínovem. Bude se tedy jednat o souboj týmů, které si v úvodních měřeních sil ohlídaly vlastní led. Kometa vyhrála v Brně 3:1, u soupeře byla neúspěsná a podlehla 3:5.
     
    HC Benzina Litvínov: Hosté před sezonou nehýřili vysokými ambicemi, posiloval spíše skromně. Úvod ročníku, bráno z hlediska domácích zápasů, měli Chemici jedinečný, vyhrávali většinu zápasů, ovšem venku byli naopak dlouho nejhorší, než je v této statistice "předstihlo" Kladno a posléze Sparta.

    Aktuální situace je taková, že tým pod patronátem "Albyho" Reichela drží devátou příčku, náskok na play-out je zatím desetibodový. Ovšem pozor - Plzeň ztrátu mocně stahuje a ve hře určitě i přes momentální krizi zůstává Sparta. I přesto Litvínov vzhlíží v tabulce spíše vzhůru - jedinou výhrou totiž může atakovat sedmé České Budějovice. Soutěž je ale teprve v polovině, takže těžko předjímat, jak se vše vyvine.

    Sestava by měla být narozdíl od Komety takřka kompletní. Na soupisce neregistrujeme pouze Lukáše Poživila.
    Do litvínovské sestavy se dnes vratí Jan Bojer a z juniorky si trenéři vypůjčili obránce Daniela Horu.
     
    HC Kometa Brno: Domácí hokejisté v posledních třech zápasech šli vždy do prodloužení, respektive nájezdů a pokaždé se jim dařilo. Dnes by ale rádi konečně bodovali naplno. Lehké to rozhodně nebude. Brňany klátí marodka, chybět budou dlouhodobí marodi Procházka, Protivný, a Balej, nově pak Radek Dlouhý. Do sestavy se po zranění vrací Jaroslav Svoboda. Absence budou nahrazeny jednak obráncem Vyrůbalíkem a jednak útočníkem Kucharczykem.

    Brněnské hokejisty nečeká rozhodně jednoduchý zápas, Litvínov již dávno nepatří k mužstvům, kteří venku prakticky nebodují. V poslední době se tým kouče Reichela zvedl a poctivě sbírá body i na soupeřových hřištích. Hodně pozitivní vlna by měla panovat v šatně Benziny, která v posledním zápase porazila první Vítkovice 3:1. Totéž ale platí i o Kometě, jenž v Boleslavi nepředvedla nikterak oslnivý hokej, ale přesto se ukázala vysoká morálka v týmu a prohraný zápas borci z Moravy přetavili alespoň ve výhru v nájezdech.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Houdek, Vyrůbalík, Mojžíš, Stehlík, Bičánek, Malec, Zubíček - Erat, Dopita, Hubáček - Kvapil, Hruška, Veselý - Jar.Svoboda, Brabenec, Kucharczyk - Jak. Svoboda, Huml.

    HC BENZINA Litvínov: Franěk (Hübl) - Gula, Černošek, Skuhrovec, Jareš, Kubát, Kousalík, Hora - Kubinčák, V. Hübl, Lukeš - Janský, Kracík, Ručínský - Černý, Vopat, Trávníček - Majdan, Jenáček, Bojer.

    Rozhodčí: Roman Polák (Rosice), Milan Minář (Šumperk) - Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan (oba Ostrava).
     
    Před zápasem nás čeká malá slavnost, a to projekt FAIR PLAY patří k hokeji. Česká pojišťovna, tradiční partner nejvyšší domácí soutěže, chce v kampani zaměřené na hráče i fanoušky podpořit základní pilíře sportovního a férového chování. Za tímto účelem kapitáni extraligových celků podepíší tzv. Chartu deklarující devět zásad fair play. Za Kometu to bude Jiří Dopita, za Benzinu pak Roman Vopat.
     
    Dle posledních informací je na pokladnách ještě hodně vstupenek, je tedy možné, že nebude podruhé v této sezoně v Rondu vyprodáno. Při pohledu do hlediště je vidět pouze málo volných míst, tak uvidíme kolik nakonec pořadatelé nahlásí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:52
    První střela na bránu v podání Litvínova, Kousalík však mířil nad...
     
    1:12
    ...Kometa také zahrozila, ale Hruškova střela Fraňka nemohla překvapit.
     
    1:46
    Závar před Hovim, Kubinčák se snažil procpat puk za brněnského brankáře, ale tomu pomohla obrana a vyhazuje přes všechny čáry.
     
    2:25
    Hezká střela švihem v podání Stehlíka, Franěk výborně zasahuje vyrážečkou. Ještě se snažil dorážet Huml, ale k puku se již nedostal.
     
    3:10
    Icing pro změnu na straně Litvínova. Vhazování po levici Fraňka.
     
    3:28
    Posila do útočných řad se dnes poprvé ukázala a hned v dobrém světle. Radim Kucharczyk se dostal až před Fraňka a nebezpečně jej ohrožoval, gólman Benziny musel řešit poprvé dost ošemetnou situaci. Nakonec si poradil.
     
    4:28
    Hubáček zavezl kotouč do pásma, přenechal ho Dopitovi, ten z první pálil do Fraňkových betonů.
     
    4:35
    Na druhé straně se do brejku dostal Lukeš, protáhl se po pravé straně, jenže bohužel pro něj, až před Hoviho, který puk před ním ukryl a nedal mu prostor k zakončení.
     
    5:12
    Poprvé se ukázal také bombarďák posledních dnů marek Kvapil, sice kličkoval jak je jeho zvykem, ale k zakončení se nedostal.
     
    6:06
    Registrujeme první trest dnešního zápasu. Brabenec se pokoušel ujet s Jakubem Svobodou do brejku, ale druhý jmenovaný byl nedovoleně zastaven Trávníčkem a ten si jde na dvě minuty odpočinout za držení.
     
    6:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využita prakticky okamžitě. Litvínov sice vyhrál buly a vyhodil, jenže kotouč zabrzdil Dopita, přihrál v tísni Houdkovi a ten krásně našel na modré RICHARDA STEHLÍKA, který tvrdou bombou propálil vše, včetně Fraňka. Asistence: Tomáš Houdek a Jiří Dopita.
     
    7:35
    Kometu první branka nakopla. Huml se snažil zpoza brány přihrát na Jakuba Svobodu, Franěk si touš málem srazil do své brány. Hosté měli velkou porci štěstí.
     
    8:14
    Hosté jsou pod tlakem a jen vyhazují na další zakázané uvolnění. Kometu gól hodně uklidnil a nyní opanuje led. Hala navíc bouří a zdá se, že bude skutečně opět vyprodáno.
     
    9:05
    Benzina se snaží odpovídat brejky, jeden z nich málem zachytil Viktor Hübl, ale puk mu utekl a Hovi byl za bránou u puku blíž a mohl rozehrát.
     
    10:06
    Od modré to zkoušel spíše propagačně Bojer, Hovi chytá pohodlně do lapačky.
     
    10:24
    Pro změnu se tlačil před Hoviho zkušený Martin Ručínský, brněnský mág mu nedal dostatek prostoru u levé tyče a nemohl tak zakončit.
     
    10:37
    Buly u Fraňka a hned mohlo Brno podruhé udeřit, Kvapil ale neměl dostatek času ani prostoru ke střele. Navíc si obránce Gula poradil.
     
    11:05
    Jakub Svoboda si chtěl vykoledovat faul, před Fraňkem byl mírně zahákován a hostující bek mu znemožnil malým háčkem střelu, ovšem nepíská se.
     
    11:48
    Leč, teď už ano. Opět si Brňané vytvořili velký závar před bránou a požár musel utnout držením Brabence Richard Jareš.
     
    12:45
    Houdek dostal od Dopity výbornou přihrávku na volej, jenže brněnský zadák místo toho zvolil přihrávku na Erata a tomu kotouč utekl.
     
    13:12
    Následně hosté vyhazují Ručínským do bezpečí.
     
    14:00
    Hosté v plném počtu.
     
    14:14
    Kometě se přesilovka nevydařila, ale rozhodně nebyla špatná, Franěk musel několikrát řešit ošemetné situace.
     
    14:35
    Po komerční pauze si zahraje přesilovku také Benzina. Sasu Hovi potrestán za zdržování hry.
     
    15:14
    Po Ručínského pasu pálil ihned Lukeš, Hovi vyráží před sebe a Stehlík odpaluje mimo své chráněné území.
     
    15:49
    Dopita zachytil rozehrávku ve středním pásmu a drží kotouč.
     
    16:16
    Posléze jej má ve své moci Hovi, který kryje slabou střelu Kousalíka.
     
    16:23
    Huml vyhodil a domácí jsou komplet.
     
    17:04
    Hovi tlumí střelu Majdana z obrovské dálky, přemýšlel zda rozehrát, nakonec si nechal puk v lapačce.
     
    17:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byla hokejová paráda. Zvonek v uších bude znít Fraňkovi ještě dlouho. Hubáček přihrál na levý kruh na ROMANA ERAT, který bombou od břevna do brány překonává hostující gólmana. Asistence: Petr Hubáček a Jiří Dopita.
     
    17:47
    Několik vteřin na to se před Fraňkem ocitl Huml a snažil se jej prostřelit na vyrážečku, ale jeho střela minula jen o milimetry bránu.
     
    18:24
    Ručínský v dobré střelecké pozici před Hovi, tomu dnes již poněkolikáté pomohla obrana.
     
    18:57
    Obrana Komety bude v plné polní i nadále, ovšem co se týče přesilovek a práce na modré čáře. Ručínský fauloval Kvapila a jde za katr.
     
    19:31
    Kometa se nemůže usadit v pásmu a hosté puk kontrolují.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu, v ní jsme viděli dvě branky, všechny do sítě Petra Fraňka. Nejprve se trefil z přesilové hry Richard Stehlík, poté ho následoval další bombou Roman Erat. Litvínov se krom šance Ručínského prakticky do ničeho nedostal. Kometa byla aktivnější a zaslouženě vede. Zásahy brankářů (Franěk 9), Hovi (8).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Kometa pokračuje ve své přesilovce a je v tlaku. Pálil Houdek a potom Stehlík, Franěk si dokázal poradit.
     
    20:59
    Ručínský je na hřišti, pokračuje se v pěti.
     
    21:32
    Brno dál buší do svého soupeře, nejprve střílel z pravého kruhu Veselý a následně se o dorážku pokoušel Hruška, puk zamířil vždy nad. Litvínovský brankář by si mohl hlavu ukroutit, ale zasáhnout naštěstí pro něj nemusel.
     
    22:18
    Rušno také před Hovim. Kubát nahodil jen tak naslepo na Kracíka, ten se snažil tečovat, brněnský mág s obtížemi kryje do výstroje.
     
    22:38
    V ofsajdu Jakub Svoboda, který se mohl dostat do samostného brejku, ale byl zastaven sudím za prohřešek proti pravidlům.
     
    23:17
    Poprvé ve hře také Vyrůbalík, jenž se dostal mezi kruhy a trefil pouze Fraňkovu vyrážečku.
     
    23:27
    Buly u Hovi po sražené střele Lukeše do ochranné sítě.
     
    24:05
    První formace Komety dnes hraje výborně. Hubáček předal do jízdy kotouč na Stehlíka, který najížděl z druhé vlny a v poslední chvíli jeho zakončení zblokoval Kubinčák.
     
    25:27
    Litvínov mohl také zakončit a konečně to byla z jeho pohledu tutovka. Trávníček předal kotouč na Jánského a i jeho střela byla zblokována v poslední chvíli brněnskými obránci.
     
    26:06
    V nehokejové pozici zůstal ležet Skuhrovec, kterého trefil pukem Jakub Svoboda. Navíc Skuhrovec při pádu hlavou narazil přímo do mantinelu, nic příjemného. Doufejme, že bude hostující hráč v pořádku.
     
    26:34
    Hra je malinko neurovnaná, Kometě se nepodařila rozehrávka a tak se po icingu přesunuje vše před Hoviho.
     
    26:53
    Zakázané uvolnění č. 2 v podání Komety.
     
    27:19
    Kometa se z ničeho nic uklidnila a absolutně přestala hrát. Po Kracíkově přihrávce zpoza brány střílel zcela volný Ručínský a svou prudkou ránou orazítkoval pravděpodobně spojnici břevna a levé tyče. Rozhodčí Minář konzultuje situaci u videa.
     
    27:19
    Branka nebyla dosažena, stav je tedy stále 2:0.
     
    27:26
    Šance Ručínského hosty nakopla a málem se ujala střela Černoška, jehož střela od modré se dostala k Hovimu, jenže Vopat ještě chtěl vypíchnout puk z pod brněnského gólmana, to se mu nepodařilo. Samozřejmě se to jen pramálo líbilo obráncům Komety, kteří ihned Vopata umravnili.
     
    28:34
    Mojžíš dostal těžkou přihrávku na modrou, sice vypálil z voleje, jenže puk se odrazil k Bojerovi a ten ihned pádil do přečíslení, následně servíroval na Majdana, Hovi připraven.
     
    29:42
    Hubáček dnes poněkolikáté přespurtoval všechny hráče Benziny, jenže nikdo z jeho spoluhráčů nebyl schopen mu jít pomoci. Dopita byl příliš pomalý, Erat si zase plnil povinnosti ve středním pásmu.
     
    30:41
    Dvakrát prováhal šanci ke střele Zubíček, ten možná až zbytečně hledal obsazené spoluhráče. Nemohlo to dopadnout jinak, než snadným zákrokem Fraňka a hostující defenzivy.
     
    31:50
    Rychlá pasáž hry končí zákrokem Hoviho, jež si věděl rady s pokusem Kubáta.
     
    32:12
    Postavení mimo hru ve kterém byl Gula. Po zapískání vypálil k velké nelibosti brněnského obecenstva. Hostující bek se gestem omlouvá.
     
    32:35
    Erat viděl periferně před bránou najetého Dopitu, tomu v poslední moment nadzvedl hůl Černošek.
     
    33:25
    Od modré to zkoušel Bičánek a Franěk nadvakrát likviduje jeho tvrdou pumelice. Následně pálil tentýž hráč a puk jen těsně minul levou tyč litvínovské brány.
     
    33:53
    Hruška zastaven Kousalíkem (hákování) a Kometa má možnost čtvrté přesilovky dnešního mače.
     
    34:17
    Kvapil se dopustil přihrávky rukou, hra je vykázána do středního pásma.
     
    34:48
    Kvapil si věří a bylo to vidět i nyní, když se prokousal mezi dvěma hráči a zastavil se až u Fraňka, toho ale na švěstkách nenachytal.
     
    35:12
    Přesilovka se jinak Brňanům vůbec nedaří, kotouč je bezpečně daleko od hostující klece.
     
    35:53
    Hosté v plném počtu.
     
    36:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sotva se vrátil Kousalík z trestné, udeřilo z brněnské strany potřetí. TOMÁŠ HOUDEK se dlouho hlásil na modré o kotouč, snad po pěti vteřinách jej dostal, najel si mezi kruhy a pak bez pardonu zavěsil. Asistence: Roman Erat, Petr Hubáček.
     
    36:40
    Pro hosty bude ještě hůř. Další faul v podání Jánského (pád pod nohy), Brno pokračuje v tlaku a přesilovce.
     
    36:59
    I mistr tesař (Kvapil) se někdy utne. Teď málem namazal puk na zlatém podnose Vopatovi, tomu ale utekl kotouč a tak se do samostatného úniku nedostal.
     
    37:13
    Další akce Komety končí pro změnu ofsajdem.
     
    38:01
    Představení Komety v přesilovce je nyní daleko lepší než v té předešlé. Před bránou se z ničeho nic ocitl Erat a Franěk ramenem kryje jeho nepříjemný pokus.
     
    38:13
    Domácí byli i nadále v pásmu, ale po špatné souhře druhého útoku Komety se hosté osvobodili.
     
    38:40
    A již jsou v pěti. Navíc hra přerušena pro postavení hráče v brankovišti.
     
    39:04
    Minuta do konce třetiny a vidíme marnou snahu hostů zvrátit nepříjemný výsledek. Připomínám, že první měření sil v Rondu skončilo 3:1 pro Kometu.
     
    39:44
    Za povzbuzování publika končí druhá třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Pakliže jsme viděli v první třetině tlak Komety a občas nějakou nápaditou šanci Litvínova, tak ve druhé části hry opanavovala led pouze Kometa. Výjimkou bylo tedy břevno nejlepšího hráče hostů Martina Ručínského. Pak již byla na ledě pouze Kometa, která sice povolila, ale přidala Houdkem třetí uklidňující branku. Zásahy brankářů po dvou třetinách: Franěk (16), Hovi (12).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:29
    Poslední třetina začala šancí brněnské první formace, ale Erat si tentokrát s Hubáčkem nepřihráli dobře.
     
    41:07
    Richard Stehlík vyloučen za hákování.
     
    41:24
    Místo tlaku hostů se do brejku dostala Kometa, puk letěl po trase Mojžíš, Huml, Brabenec, ovšem posledně jmenovaný dostal těžkou přihrávku a s tou si neporadil.
     
    41:52
    Radim Hruška hákování a Litvínov má velkou šanci dostat se do zápasu. Více jak minutu bude hrát přesilovku 5/3.
     
    42:26
    Brno vyhazuje i když bylo před Hovim docela rušno, ovšem nikdo z hostů se ke střele nedostal.
     
    43:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní již ano. Stehlík se sice vrátil z trestné, ale gólu MARTINA RUČINSKÉHO nezabránil. Asi nejlepší hráč hostů se ocitl u levé Hoviho tyče a zavěsil přesně pod víko. Asistence: Martin Jenáček a František Lukeš.
     
    43:50
    A máme tu stejný stav jako v minulém zápase, tedy 3:1.
     
    43:57
    Vyrůbalík sražen u střídačky, jen těžko se zvedá z ledu.
     
    44:26
    Ale nakonec vypadá, že se do hry po krátkém odpočinku opět dostane.
     
    44:36
    Pro změnu Hora srazil Erata a ten zůstal také ležet na ledě. Hosté poměrně přitvrdili.
     
    45:11
    Icing Litvínova.
     
    45:25
    Hra se kouskuje, nyní se píská ofsajd Brna.
     
    45:40
    Hovi musí řešit další těžkou situaci, Lukeš si najel až před něj a jen díky rychlým betonům puk nepropadl do sítě.
     
    46:21
    Technické chyby jsou v těchto momentech v kurzu. Tentokrát vysoká hůl v podání Brabence.
     
    46:42
    A máme tu další nepříjemný pád na mantinel. Gula narazil hlavou do mantinelu a již je u něj lékař. Za potlesku diváků odjíždí na střídačku. Poměrně často se nám množí tyto situace. Nutno říci, že ve většině případů jde o smůlu, či souhru okolností a nikoliv o nějaké záludné fauly.
     
    47:19
    Po delší době opět v šancích Kometa, která po obdržené brance byla až příliš pasivní. Nyní chtěl její motory nakopnout Veselý s Hruškou, jejich pokusy mířily těsně mimo.
     
    48:22
    Neurovnaná pasáž hry pokračuje, třetí třetina je to spíše boj a nikoliv žádný pohledný hokej. Kometa si dvěma fauly zbytečně komplikuje cestu za výhrou a Litvínov je zpět ve hře. Nyní je mírně lepší a snaží se o další kontaktní gól.
     
    49:43
    Na obou stranách bylo k vidění několik sporných zákroků, rozhodčí zůstavají klidní.
     
    50:17
    Nyní už je ale pravice sudího Poláka je zvednutá. Na dvě minuty odchází Radim Skuhrovec (držení).
     
    50:51
    Benzina vyhazuje, Kometě se početní výhoda příliš nedaří.
     
    51:24
    Navíc se dopouští postavení mimo hru.
     
    51:25
    Podruhé není letos v Rondu vyprodáno. Utkání sleduje 7046 diváků.
     
    52:17
    Hosté v plném počtu.
     
    52:39
    První Dopita formace sice rozebrala hosty ve své obraně, ale k zakončení se nikdo nedostal.
     
    53:02
    Až nyní Jaroslava Svoboda se dostal ke střele, když mu Malec předložil ideálně kotouč na hůl, Franěk chytá lapačkou.
     
    53:22
    Hostům se to příliš nelíbí, ale verdikt rodáka ze Šumperka Milana Mináře je nekompromisní. Skuhrovec poslán dnes již podruhé v krátkém časovém úseku za katr.
     
    53:43
    Radim Hruška si najel až před Fraňka, bekhend m ale vůbec nevyšel a touš končí v ochranné síti.
     
    54:14
    Kvapilovi dnes není přáno, sice by chtěl, ale překonat litvínovského brankáře je pro něj problém. Nyní sám před bránou, ale míjí.
     
    55:18
    Hosté jsou v pěti, Kometa zase ušetřila nějaký ten čas.
     
    55:55
    Hübl před Hovim, ale ten výborně zmenšil střelecký úhel a nedal hostujícímu hráči prostor.
     
    56:35
    Litvínov se zřejmě připravil o šancí na kontaktní gól. Kracík inkasuje 2+10 za faul na Malce. Ten dostal loktem do obličeje.
     
    57:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka využitá RADIMEM HRUŠKOU, který asi definitivně potvrzuje tři body pro Kometu. Autor branky dostal přesnou přihrávku na kruhy a střelou po ledě překonává bezmocného Fraňka. Asistence: Marek Kvapil, Pavel Zubíček.
     
    58:11
    Halou obíhá mexická vlna, je jasné, že Brno dnes vyhraje.
     
    58:33
    A mohli jsme vidět i pátou branku, ale Franěk krásným zákrokem překazil Dopitovu střelu, která byla navíc hodně špatně trefená.
     
    59:08
    Potrestán Jakub Černý za vysokou hůl.
     
    59:44
    Puk u Hoviho, Kometa za potlesku téměř vyprodaných tribun končí tento duel.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je tu konec zápasu. Ve třetí jsme viděli dvě branky. O kontaktní gól se postaral hostující Ručinský, když snížil na 1:3. To bylo ale ze strany Benziny vše. Kometa si bránila výsledek a dokráčela k výhře, kterou v závěru pečetil Radim Hruška. Zásahy brankářů celkem: Franěk 23, Hovi 19.
     
    Nejlepšími hráči utkání byli zvoleni za hosty brankář Petr Franěk, za domácí pak bek Tomáš Houdek. Dnes je to tedy z brněnské haly Rondo vše, těším se u dalšího sportovního přenosu, třeba již zítra z fotbalové Ligy mistrů Kluž - AS Řím. Pěkný zbytek úterního večera. (20:29:09)
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 7. Stehlík (Houdek, Dopita), 18. Erat (Hubáček, Dopita), 37. Houdek (Erat, Hubáček), 58. Hruška (Kvapil, Zubíček) - 44. Ručinský (Jenáček, Lukeš)


    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Houdek, Stehlík, Mojžíš, Malec Bičánek, Zubíček, Vyrůbalík - Erat, Dopita, Hubáček - Kvapil, Hruška, Veselý - Jak.Svoboda, Huml, Brabenec - Kucharczyk, Jar. Svoboda.
    HC VERVA Litvínov: Franěk - Gula, Černošek, Kubát, Kousalík, Skuhrovec, Jareš, Hora - Kubinčák, V. Hübl, Lukeš - Janský, Kracík, Ručínský - Černý, Vopat, Trávníček - Majdan, Jenáček, Bojer.

    Rozhodčí: Minář, Polák - Tošenovjan, Hlavatý.

    Diváci: 7046
    bahis siteleri