Nitra – Poprad 2:3 (kon.) | Banská Bystrica – Skalica 2:1 (kon.) | Žilina – Zvolen 2:3 (kon.)
HC Slovan – Trenčín 5:1 (kon.) | Košice – Martin 5:2 (kon.)
konec
HK Nitra
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
HK Poprad
sk Úterý 07.12.2010, 17:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    55:47
    Kasíka poslal pri mantineli k ľadu Ručkay a dostal menší trest. 4/5.
     
    53:40
    Skvelí diváci sledujú v tretej tretine kvalitný hokej a množstvo útočných snáh domácich; tí výdatne zamestnávajú Melicherčíka, ktorý drží svoj tím v tesnom vedení.
     
    53:02
    Slovák medzi kruhmi ideálne posunul Podstavekovi, no ten zakončoval už za bránkou.
     
    48:03
    Diváci veria v obrat, no stále ich hráči o jeden gól zaostávajú. Je však sympatické, že publikum oceňuje potleskom aj snahu domácich hráčov, ktorá stále naráža na dobre, no už nie tak suverénne, hrajúcu obranu Popradu.
     
    41:50
    Ani sám Martin Uhnák neverí, že toto sa dalo nedať! Po strele z ľavej strany dorážal domáci mladík do odkrytej bránky - a predsa v nej našiel kúsok zabudnutej lapačky Melicherčíka a trafil presne do nej.
     
    38:23
    Veľká šanca hostí a rovnako veľké šťastie domáceho tímu; po Lundbergovej strele z ľavej strany Laco puk vyrazil do výšky, ten mu už padal za chrbát, no svojou hokejkou a aj vďaka spoľahlivo sa vracajúcemu Štefankovi odvrátil istý gól.
     
    35:46
    Ručkay sa natlačil k backhendovému zakončeniu cez Kasíka, Melicherčík pozorný.
     
    34:24
    Nitra dala gól! Obranca Miroslav ĎURÁK čakal so strelou na vhodný okamih a keď sa dočkal, tak tvrdým "golfákom" prestrelil Melicherčíka od modrej čiary. Asistencia: Štefanka, König
     
    32:47
    Kasík efektným bodyčekom zneškodnil Štefanku.
     
    32:01
    Presilovka Nitry 5/3 po tom, čo si na trestnú sadol aj Ľuboš Bartečko.
     
    21:56
    Štefanka v krátkom úniku neuspel; obrana hostí nedovolila skórovať ani Spilarovi.
     
    30:15
    Hlavačka 2 minúty hrubosť, Novák 2+10 za zhodenie rukavíc a J. Brejčák 2+2+2. Suma summarum, presilovka Nitry 5/4.
     
    30:15
    Po roztržke medzi striedačkami si počkáme na vylúčených...aktívny bol ako tradične domáci obranca Michal Novák; do seba sa pustili aj Bartečko s Hlavačkom.
     
    26:25
    Suchý nedovolene bránil Podstavekovi v úniku, 5/4.
     
    25:01
    Štumpf strieľal z ľavej strany, minul bránku v nádejnej akcii 2/1.
     
    23:04
    Poprad dal gól! Opakovaný pokus už popradskej jedenástke vyšiel; Od po strele od modrej čiary Laco vyrazil puk pred seba, z menšej skrumáži sa puk dostal ku Miroslavovi ŠKOVIROVI, ktorý zblízka backhendom dorazil. Asistencie pre Suchého a Bartečka.
     
    22:12
    Samir Saliji, hákovanie. 4/5.
     
    19:40
    Novák chyboval na modrej čiare; ušiel mu Kmiť, domáci obranca ho nestíhal a musel ho podraziť. Jednoznačné dve minúty.
     
    18:32
    Uhnák sa natlačil pred Melicherčíka, Kasík ho podrazil a šiel na trestnú lavicu. Mohlo z toho byť aj trestné strieľanie, pretože domáci hráč šiel samostatne.
     
    18:03
    Chrenko dlho váhal s tvrdou strelou medzi kruhmi až puk napálil priamo do Melicherčíkovej lapačky. Nahnevaný Podstavek zbytočne čakal na pravej strane pred odkrytou bránkou.
     
    17:28
    Kasík strieľal tvrdo bez prípravy, obetavý Garip Saliji sa hodil do strely a pukom schytal priamo do ruky. Bolo to veľmi nepríjemné pre nitrianskeho útočníka, ktorý sa okamžite porúčal na striedačku a uvidíme, či bude pokračovať.
     
    15:00
    Nitra dala gól! Prihrávka Spilara spomedzi kruhov našla na ľavej strane Miroslava ŠTEFANKU a ten znižuje na 1:2. Druhá asistencia: Novák
     
    13:23
    Hlavačka, podrazenie. 4/5
     
    10:29
    Poprad dal gól! V rýchlom protiútoku hostí prihral Nagy spoza bránky Janovi KOPECKÉMU, ktorého druhý gól znamená dvojgólový náskok. Asistencia: Nagy.
     
    8:56
    Podstavek zbytočne na hranici bránkovej čiary vracal puk prekvapenému Chrenkovi. Ten síce zakončil, no viac sa pýtalo zakončenie od Podstavka. Melicherčík situáciu zvládol a prerušil hru.
     
    6:24
    Poprad dal gól! Nagy sa najskôr nedostal do streleckej pozície, no potom jeho opätovná snaha vyšla. Spomedzi kruhov strieľal švihom, Laco puk vyrazil pred Jana KOPECKÉHO, ktorý pohotovým backhendom otvoril skóre. Asistencie: Nagy, Klouda
     
    5:22
    Prvý vylúčený v zápase; Garip Saliji, hákovanie.
     
    2:47
    Prvý vážnejší pokus, za ktorý si Ján Laco vyslúžil potlesk; Kopecký strieľal po prechode modrej čiary veľmi tvrdo, no Laco puk efektne zastavil.

    Martin Hrotek

    Branky a nahrávky: 15. Štefanka (Spilar, Novák), 35. Ďurák (Štefanka, König) - 7. Kopecký (Nagy), 11. Kopecký (Nagy), 24. Škovira (Suchý, Bartečko)


    HK Nitra: Nitra: Ján Laco (Čiliak) - Fabian, Gabriš, Hlavačka, König, Rais, Ďurák, Michal Novák, J. Polák - Spilar, M. Štefanka, H. Ručkay - S. Saliji, Marek Slovák, G. Saliji - Podstavek, T. Chrenko, Štumpf - Uhnák, O.
    Štefanka, Šumichrast

    HK Poprad: Melicherčík (Klempa) - Kasík, R. Suchý, Nádašdi, Kledrowetz, Jasečko, D. Brejčák, Kramár - Škovira, Lundberg, Bartečko - J. Kopecký, Klouda, L. Nagy - Lapšanský, Kmiť, J. Brečák - Mlynarovič

    Rozhodčí: Baluška - Jankovič, J.Tvrdoň

    Diváci: 1814
    bahis siteleri