Třinec – Vítkovice 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Plzeň 1:2 (po pr.) | Jihlava – Olomouc 6:1 (kon.)
Motor ČB – Liberec 2:3 (po pr.) | Chomutov – Sparta 2:1 (kon.) | Pardubice – Znojmo 5:0 (kon.)
Havlíčkův Brod – Zlín 4:5 (po s.n.) | Havířov – Opava 0:0 (odl.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:5 (1:2, 1:1, 2:1 - 0:0)
Berani Zlín
Pátek 10.12.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Zlín si nakonec odvází z Kotliny vítězství 5:4 po samostatných nájezdech. Děkuji vám za pozornost, z Havlíčkova Brodu se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (20:23:11)
     
    Konec zápasu.
     
    65:00
    Zlín právě vstřelil branku!

    Dnešní duel rozhoduje ve prospěch Zlína povedeným nájezdem JAKUB MUSIL! Bez asistence.
     
    Ondráček (HBR) nastřelil zblízka jen rameno gólmanas Kašíka.
     
    Jakub Musil (ZLN) si krásně rozhábal gólmana Krcha a k tyči poslal puk - 1:2!
     
    J. Milfait (HBR) nedal brankáři Kašíkovi šanci, když zblízka krásnou střelou vymetl horní roh brány - 1:1!
     
    Fořt (ZLN) nepotvrdil dnešní pověst kanonýra, když minul bránu.
     
    Hadrava (HBR) si nerozpohyboval brankáře Kašíka a nastřelil jen jeho betony.
     
    Zámorský (ZLN) si rozhýbal gólmana Krcha a střelou po ledě ho nakonec překonal - 0:1!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Ani prodloužení nám jméno vítěze nepřineslo, na řadu tak přicházejí samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:53
    Na lavici hanby je vykázán za útočný faul Finsterle (ZLN), který si odsedí 2 minuty za vysokou hůl.
     
    64:34
    Havlíčkobrodská družina opět vyhanala Zlín ze svého pásma až do středu hřiště, podařilo se jí to hned dvkarát. Ševci musejí dobývat přesilovkové postavení znovu.
     
    64:00
    Zlín nakonec vybojoval postavení v útočném pásmu a snaží se postupnou kombinací vyšachovat havlíčkobrodskou obranu, přičemž by se dostal do nebezpečného ohrožení gólmana Krcha.
     
    63:18
    Rebelům se podařilo dvakrát v krátkém časovém sledu vyhodit puk až do hájemství zlínského gólmana Kašíka. Moravané si musejí hledat cestu zpět do pásma až od své brány.
     
    62:50
    Za vysokou hůl je dvěma minutami potrestán J. Milfait (HBR). Zlín může těžit z velice dobré přerdsilové hry, jejímž formou bude vyplněna velká část zbytku prodloužení. Hosté si berou oddechový čas.
     
    61:56
    Hosté z jihovýchodní Moravy vybojovali puk a okamžitě se natlačili do zakončení. Z levého kruhu ostře pálil kanonýr Fořt, který svou ranou našel u bližší tyčky jen nastavenou náruč gólmana Krcha.
     
    61:20
    V podobné situaci se ocitl na druhé straně hřiště i gólman Kašík, jenž si rovněž poradil s nepříjemnou ranou z dálky a rozehrál puk na hole svých spoluhráčů.
     
    60:49
    Dalekonosnou ranou až ze středního pásma se prezentoval obránce Valenta, jehož vysoký projektil dobře viděl gólman Krch a bez větších problémů ho ukryl ve své náruči.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní část nám jméno vítěze nepřinesla, proto přijde na řadu pětiminutové prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Neuveřitelný okamžik pro havlíčkobrodské barvy. Po zaváhání obránce Novotného na útočné modré čáře to už vypadalo s Rebely špatně, jenže domácí dostali puk zpět do pásma, kde po vyražené ráně Ondřeje Šímy skončil puk v přebrankovém prostoru na holi MARTINA HADRAVY, jenž zblízka trefil z dorážky odkrytý kout branky! Asistence: Ondřej Šíma, Jan Milfait.
     
    59:05
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas, po němž hraje v šesti hráčích v poli a bez brankáře. V power-play tak sází vše na jednu kartu.
     
    58:30
    Na druhé straně kluziště zalali důrazné varování zlínského obraně také Rebelové, kteří na gólmana Kašíka vysklali několik nebezpečných projektilů. Zejména projektily z holí J. Milfaita, jenž z vrcholu kruhů nastřelil nastavené Kašíkovy betony, a Hadravy zblízka, který rovněž nenašel účinný recept na zlínského muže s maskou, byly hodně nepříjemné.
     
    57:37
    Obrovská šance Zlína. Nejdříve pálil z mezikruží Valenta a po vyražené střele betony brankáře Krcha dorážel ještě jeho parťák z útoku, jenže trefil zblízka a mírného úhlu jen boční síťku.
     
    56:29
    Brankář Kašík ve svém brankovišti musel řešit další ošemetnou situaci. Z prostoru mezi kruhy vyslal střelu zápěstím J. Milfait, jíž zlínský muž s maskou špatně přes clonícího útočníka viděl, ale nakonec ji ukryl ve své lapačce a přerušil hru.
     
    55:50
    Na ledové ploše zůstal ležet v blízkosti brodské modré čáry otřesený forvard Filip Ondráček. Nakonec za pomoci svého spoluhráče dojel na havlíčkobrodskou střídačku a doufejme, že v utkání bude bez zdravotní újmy i nadále pokračovat.
     
    55:19
    Domácí aktivním napadáním vyhnali svého soka až do jeho obranného pásma, odkud poslali zlínští mladíci nepřesnou přihrávku za branku gólmana Krcha. Puk se tak stal pro brodskou obranu snadnou kořistí.
     
    54:26
    Zlín je rázem na koni a se značnou psychickou výhodou v zádech neustále tlačí Rebely v hloubi jejich obranného pásma. Ti zatím v čele s gólmanem Krchem náporu odolávají.
     
    53:43
    Zlín právě vstřelil branku!

    Zlín jde znovu do vedení. Lukáš Finsterle vysunul do úniku TOMÁŠE FOŘTA, který nadvakrát zblízka a mírného úhlu propasíroval puk do brány, když u bližší tyčky propálil se štěstím betony gólmana Krcha! Asistence: Lukáš Finsterle.
     
    52:53
    Hra má velmi rychlý spád a její děj se neustále přesouvá z jedné poloviny hřiště na druhou. Oba dnešní tábory hýří chutí v ofenzivní fázi a na herním projevu to je jasně vidět.
     
    51:30
    J. Milfait elegantně vybojoval puk a Rebelové sevřeli svého soka do pevného objetí. Dvakrát pálil nepovedeně sám brodský forvard, když mu nejdříve střela v levém kruhu nesedla a druhou zblokoval v mezikruží zlínský zadák do rohu pásma. Se svou troškou do mlýna přispěl také Bancíř, jehož ránu od modré čáry vyrazil gólman KKašík betonem do ochranné sítě.
     
    49:52
    Na hole obou týmů se začínají utěšeně kupit nepřesnosti, které zabraňují vzniku nebezpečnější situace před jednou z obou branek. Sledujeme proto chvilkovou snahu obou dnešních soupeřů dobýt pásmo.
     
    48:52
    Havlíčkův Brod i Zlín jsou v plném počtu na ledové ploše. Ani jeden z týmů více prostoru a času na hřišti naplno nevyužil.
     
    48:40
    Valenta zkusil štěstí se svou střelou od modré čáry, ale nesešteloval si dobře mířidla a poslal tvrdě puk jen vedle pravé tyčky brodské brány.
     
    47:48
    J. Milfait nechal naplno vyniknout své rychlé ruce, když si z rohu zlínského pásma proklestil postupně až cestu do předbrankového prostoru, kde však nebezpečněji už zakončit nedokázal, protože mu vystavili hostující beci stopku.
     
    46:52
    V těchto chvílích sledujeme především tuhý boj o střední pásmo. Ten nakonec vyhráli hosté a nebezpečně zahrozili střelou z levého kruhu, jíž lapil do náruče připravený brankář Krch. Po odpískání zaplály na ledě vášně a bude se vylučovat. Na trestnou lavici míří Wasserbauer (HBR) za krosček a Kundera (ZLN) za hrubost.
     
    45:57
    Rebelové přesunuli hru až do útočného pásma, jenže ze své snahy nevytěžili prakticky nic. Hosté se ujali brzy kotouče a rovněž se nastěhovali do blízkosti muže s maskou, jímž je v havlíčkobrodském případě gólman Krch.
     
    44:53
    Hosté zavřeli Rebely v hloubi jejich obranného pásma a vytvořili si dvě šance. Nejdříve si vybruslil z rohu pásma před branku nikým neatakovaný Finsterle a zblízka ztroskotal na betonech gólnana Krcha, který se poté vytáhl opět betonem proti zakončujícímu Halodovi z mezikruží.
     
    43:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Zlín dlouho držel Rebely pod tlakem, jenže ti vykoukli ze své obranné ulity, když Jan Milfait adresoval přesný pas do jízdy FILIPU ONDRÁČKOVI, který si sjel do levého kruhu a přesnou ranou po ledě našel mezírku mezi betony gólmana Kašíka! Asistence: Jan Milfait.
     
    42:15
    Havlíčkobrodští bojovníci si v útočném pásmu několikrát vyměnili úspěšně puk, ale po nepřesném pasu M. Nováka se Ševci zmocnili kotouče a sami ho zavezli do blízkosti gólmana krcha, kde kombinují.
     
    41:14
    Šance se objevily na obou stranách barikády. Nejdříve si vytvořili náznak nebezpečné šance domácí, poté zahrozili na druhé straně podobným způsobem i hosté ze Zlína.
     
    40:35
    Rebelové se dvakrát snažili o zisk postavení v útočném pásmu neúspěšně. Nejdříve Zlín jejich útok odrazil ve středu hřiště, poté mladíci Havlíčkova Brodu jen vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část skončila nerozhodně 1:1. Zlín navýšil svůj hubený náskok trefou Tadeáše Kundery, na což Rebelové odpověděli přesným zásahem z hole Václava Němce. Před závěrečným dějstvím, které začne přibližně v 19:35, vedou Moravané v Kotlině 3:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:22
    Havlíčkobrodská obrana zachytila úspěšně útočný výpad svého protivníka a Rebelové se probili záhy do zakončení. Nejdříve Vargovu ránu z velkého úhlu vyrazil brankář Kašík u bližší tyčky betony do bezpečí, poté neuspěli ani další brodští hráči.
     
    38:29
    Zlín zavezl puk do blízkosti brodské branky, kde trpělivě vyčkával na svou přiležitost. Po nepříjemné střele se tlačili hostující forvardi k nebezpečným dorážkám zblízka, ale gólman Krch situaci společně se svými beky ustál.
     
    37:57
    Moravané byli dvakrát v krátkém časovém sledu vykázáni do obranného pásma. Nejdříve kvůli úmyslnému postavení mimo hru, poté po vyhození přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    37:24
    Domácí dychtivě a vytrvale napadají zlínskou rozehrávku hned v jejím zárodku, když puk pobývá poblíž gólmana Kašíka, a hostům to očividně činí velké problémy, protože se stále nemohou dostat s pukem alespoň do středu hřiště.
     
    36:30
    Hraje se nahoru - dolů. Chvíli dobývají soupeřovy obranné pozice Rebelové, jindy pro změnu prověřují pevnost havlíčkobrodské obrany hosté ze Zlína.
     
    35:56
    Ševci se nechtějí nechat zahanbit a rovněž se snaží o útočnou hru. Svého soupeře dostali pod chvilkový tlak, který přerušila v útočném pásmu až jejich přihrávka rukou.
     
    35:26
    Mladí bojovníci z Kotliny nepolevují v náporu na zlínskou bránu, jíž stráží brankář Kašík. Ten opět zasahoval, když vyrazil betony tvrdou ránu Richtera z prostoru u modré čáry do ochranné sítě.
     
    34:47
    Ondráček vyhrál v útočném pásmu vhazování přímo na napřáhnutou hůl Hadravy, přičemž tvrdý projektil z pravého kruuh našel jen hruď u bližší tyčky číhajícího gólmana Kašíka.
     
    33:53
    Rebelové čelí obrovskému tlaku, pod který se po vstřelené brance dostali. Hosté drží hru neustále v blízkosti gólmana Krcha, jenž má ve svém brankovišti spoustu práce. Likviduje totiž jednu nebezpečnou ránu za druhou.
     
    32:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se dostávají na dostřel snížením na rozdíl jednoho gólu. Od modré čáry po přiťuknutí Michala Zdražila napřáhl VÁCLAV NĚMEC, který tvrdou a přesnou ranou odrazem o tyčku překonal gólmana Kašíka! Asistence: Michal Zdražil.
     
    31:55
    Havlíčkův Brod se probíjí do útočných pozic a z přesilovkového rozestavení ohrožuje gólmana Kašíka, jenž náporu na svou osobu zatím odolává. Hosté také pravidelně vyhazují puky z obranného pásma.
     
    30:55
    Hosté získali brzy po prohraném vhazování puk a vyhodili ho přes všechny čátry až do území gólmana Krcha. Havlíčkův Brod si musí přes jejich obranný val proklestit znovu cestu do útočného pásma. .
     
    30:36
    Kotouč opustil hrací plochu a skončil na tribuně. Za zdržování hry je vzápětí potrestán Jakub Musil (ZLN).
     
    30:15
    Další útočný výpad Rebelů, kteří zachytili v obranném pásmu puk a rychle přešli do ofentzivní fáze, přerušil až zákrok brankáře Kašíka, jenž si poradil s ranou z levého kruhu jejím ukrytím v náruči.
     
    29:36
    Aktivní napadání zlínské rozehrávky už v jejím zárodku poblíž gólmana Kašíka sklidilo úspěch, protože se Moravané zmohli jen na vyhození přes všechny čáry, po němž se píská zlínský icing.
     
    28:30
    Havlíčkův Brod stále drží hosty pod enormním tlakem, který si aktivním pojetím hry vynutil. Hosté se dostávají z pevného zámku jen sporadicky.
     
    26:50
    Tvrdá Šoulova rána z pravého kruhu úspěch nesklidila, protože ji pohotově vyrazil u bližší tyčky nachystaný gólman Krch, který nasměroval puk do bezpečí. Vzápětí pálil na druhé straně Vác. Němec, jenž našel od modré čáry jen Kašíkovu náruč.
     
    26:12
    Havlíčkův Brod držel soupeře pod narůstajícím tlakem, když ho nepouštěl z hloubi obranného pásma. Jeden ze zlínských hráčů se provinil brzy hrou vysokou holí, kvůli níž se vhazuje ve středním pásmu.
     
    25:38
    Rebelové se tlačili do zakončení v útočném pásmu, jenže Zlín jejich ofenzivní choutky zastavil a sám se pokoušel o dobytí pozic v Krchově blízkosti. O kotouč však rovněž přišel a brodský útok zastavilo na útočné modré čáře postavení mimo hru.
     
    24:18
    Zlín právě vstřelil branku!

    V útočném pásmu putoval puk po ose Lukáš Finsterle - Zdeněk Sadil - TADEÁŠ KUNDERA, přičemž posledně jmenovaný jemně tečoval střelu od modré čáry a z mezikruží poslal puk přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Zdeněk Sadil, Lukáš Finsterle.
     
    23:48
    Po nepřesné střele zlínského forvarda se Havlíčkův Brod osvobodil formou dlouhého vyhození přes všechny čáry a v útočném pásmu dlouho držel hru.
     
    22:43
    Domácí mladíci získali chvilku po vhazování ve vlastním pásmu puk a vyhodili ho okamžitě až do hájemství zlínského gólmana Kašíka, odkud začínají hosté nový útok.
     
    22:24
    Havlíčkův Brod se dokázal osvobodit dlouhým vyhozením, jenže Zlín se probil zpět do útočných pozic a vynutil si faul Blažka (HBR), který musel zastavit uvolňujícího se Fořta. Po odpískání dostal 2 minuty za držení protihráče.
     
    21:37
    Zlín chvilku obléhal brodskou branku, přičemž po sérii přesných nahrávek pálil z levého kruhu Šoula, jehož projektil schoval u bližší tyčky pod lapačkou gólman Krch.
     
    21:05
    Rebelové se dostali pod tlak, při němž hosté zakončovali ze všech možných pozic a gólman Krch měl plné ruce práce. Po odpískání dostává 2 minuty za vysokou hůl Zdražil (HBR).
     
    20:15
    J. Milfait si nabruslil do dobré palebné pozice v útočném pásmu a okamžitě z levého kruhu zakončil. Gólman Kašík byl u bližší tyčky včas a puk vyrazil hrudí do rohu zlínského pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka vyzněla příznivěji pro hosty ze Zlína. Nejdříve otevřel gólový účet zápasu jejich forvard Tomáš Fořt, který poté odpověděl také na přesnou trefu Martina Hadravy. Před 2. třetinou, která začne zhruba v 18:48, vedou Moravané v Havlíčkově Brodě 2:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:59
    Zlín právě vstřelil branku!

    A Zlín jde znovu do vedení. Nejdříve brankáře Kašíka nepropálil z bezprostřední blízkosti M. Novák, Jakub Musil poté zachytil puk a dlouhým pasem vysunul do samostatného úniku TOMÁŠE FOŘTA, který chytrou kjličkou obelstil gólmana Krcha a zasunul kotouč do odkryté branky! Asistence: Jakub Musil.
     
    17:36
    Zlín už je kompletní, Rebelům toho v oslabení moc nedovolil. Až na dvě nebezpečné střely, s nimiž si gólman Kašík poradil. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    17:17
    Domácí opět zahrozili, tentokrát po nepříjemné ráně Šímy z vrcholu kruhů, když zblízka doráželi důrazní útočníci. Ševci ale poté dvakrát v krátkém časovém sledu vyhodili puk do útočného pásma.
     
    16:14
    Gólman Kašík vyrazil nebezpečnou střelu a hosté se osvobodili dlouhým vyhozením, ale Rebelové jsou zpět v útočných pozicích a dobývají zlínskou bránu.
     
    15:36
    Nebezpečně pálil z levého kruhu Fořt, který narazil se svou ranou jen na betony brankáře Krcha, jenž si počíhal na puk u bližší tyčky. Po odpískání se Finsterle (ZLN) provinil v útočném pásmu sekáním.
     
    15:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrováno, Havlíčkův Brod početní výhodu využil ve svůj prospěch. Po vyražené střele z hole Filipa Ondráčka, jíž zneškodnil gólman Kašík betony, se dostal k dorážce zblízka úplně volný MARTIN HADRAVA a se štěstím, když se puk znovu odrazil od betonu, propasíroval puk do sítě! Asistence: Filip Ondráček.
     
    14:44
    Po Hadravovu průniku, který skončil nepříjemnou střelou, s níž si gólman Kašík poradil, je vyloučen Zábojník (ZLN) za hákování.
     
    14:20
    V havlíčkobrodském brankovišti se opět zaskvěl gólman Kerch, jenž lapil střelu zblízka od úplně volného Matějíčka.
     
    13:48
    Po nepříjemné střele Vác. Němce od modré čáry, proti níž měl gólman Kašík zakrytý výhled, se tlačili po zásahu zlínského muže s maskou k nebezpečným dorážkám brodští útočníci, ale neúspěšně. Hosté potom vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    13:00
    Obě mužstva jsou již v plném počtu hráčů na ledové ploše. Více času a prostoru nakonec hrálo do karet hostům, kterí se při této herní situaci ujali těsného vedení.
     
    12:17
    O bleskovou odpověď se pokoušel Ondráček, jehož rána z úhlu v pravém kruhu skončila jen v náruči u bližší tyčky číhajícího Kašika, který přerušil hru. Hosté vzápětí založili rychlý útok, při němž se dostali do postavení mimo hru.
     
    11:41
    Zlín právě vstřelil branku!

    Hru 4 na 4 využil Zlín k otevření gólového účtu zápasu. Přihrávku od Lukáše Finsterleho obdržel TOMÁŠ FOŘT, který zblízka v mírném úhlu propálil gólmana Krcha! Asistence: Lukjáš Finsterle.
     
    11:00
    Poměr sil na ledové ploše se vyrovnal. V rohu zlínského pásma se proti pravidlům provinil Varga (HBR), který si odnesl 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    10:55
    Havlíčkobrodská dŕužina se nastěhovala do útočných pozic, kde několikrát zahrozila nebezpečnými projektily. Její útočná snaha vyústila ve zlínský faul. Na terstnou lavici usedl Zábojník (ZLN) za krosček.
     
    10:04
    Zlínská defenzíva odrazila nepříjemný útočný výpad Rebelů a nastěhovala se zpět do blízkosti brankáře Krcha. Ten musel posléze zasahovat proti projektilu z hole Pospíšila, který na něj přiletěl z mezikruží, když lapil puk do nastavené náruče. .
     
    09:20
    Opět se opakovala naprosto totožná situace. Havlíčkobrodští mladíci získali puk v obranném pásmu a po nepřesné nahrávce vyhodili na odpískaný icing.
     
    09:05
    Moravané si vynucují enormní tlak a Rebelům se daří ho narušovat jen za cenu vyhození na zakázaná uvolnění, jimiž vydatně kouskují hru.
     
    08:42
    Ševci se zabydleli v útočných pozicích a několikrát důkladně protáhli gólmana Krcha. Ten si se všemi projektily poradil, když naposledy lapil Zámorského střelu od modré čáry do náruče a přerušil hru.
     
    07:33
    Po dalším zakázaném uvolnění vyhrál Zlín buly v útočném pásmu a zahrozil protřednictvím obránce Valenty, jehož projektil od modré čáry o kousek přeletěl horní tyčku branku gólmana Krcha.
     
    07:00
    Pospíšilův ostrý projektil z levého kruhu gólman Krch vyrazil hrudí do bezpečí a jeho spoluhráči radějí vyhodili kotouč přes všechny čáry až na odpískané zakázané uvolnění, protože se hosté tlačili opět k zakončení.
     
    06:29
    Bojovníci z Kotliny si vynutili značnou územní převahu, z níž teď prověřují pozornost gólmana Kašíka. Ten při Hadravovu průniku mezi kruhy ještě zasahovat nemusel, protože před ním odvedla dobrou práci zlínská obrana, ale poté už chytal do lapačky Šímovu ostrou ránu od modré čáry.
     
    05:57
    Zlín se vymanil z narůstajícího tlaku domácích mladíků, ale jen za cenu dlouhého vyhození na zakázané uvolnění. Po krátkém přerušení se bude vhazovat po levé ruce gólmana Kašíka.
     
    04:44
    Havlíčkův Brod odpovídá stejnou mincí a vehementně se tlačí do zakončení. Nejdříve obdržel přesnou přihrávku do předbrankového prostoru volný Wasser, přičemž zblízka a z mírného úhlu nastřelil bližší tyčku! Vzápětí neuspěli se svými projektily ani jeho spoluhráči.
     
    03:50
    Finsterle se ocitl na chvíli úplně sám před brankou, několikrát zamíchal s pukem na holi a zblízka bekhendem nastřelil jen připravenou náruč dobře postaveného brankáře Krcha.
     
    03:11
    Rebelům se sice podařilo na chvíli vyvézt kotouč z Krchovy blízkosti, jenže hosté se opět ujali puku a proklestili si přes jejich obranný blok cestu zpět. Nic nebezpečnějšího si však nevytvořili.
     
    02:35
    Nejdříve pálil z prostoru mezi kruhy po rychlé otočce Merta, ovšem nepropálil hradbu těl v předbrankovém území. Vzápětí neuspěl ani Sadil, jehož projektil od modré čáry schoval brankář Krch do připravené lapačky.
     
    02:00
    Do útočnýchj pozic se nastěhovali také zlínští mladíci. Po urputném a dlouhém souboji v rohu brodského pásma rozhodčí přerušil hru a vhodí puk zpět do hry ve středním pásmu.
     
    01:24
    Do útočného pásma si nabruslil podél levého mantinelu Hadrava a svou ranou z ostrého úhlu minul branku gólmana Kašíka. Havlíčkův Brod potom ještě napadal zlínskou rozehrávku, přičemž hosté nakonec vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    00:20
    Od modré čáry zkoušel štěstí obránce Matějíček, jenže svou přízemní střelou nechal jen vyniknout pravý beton gólmana Krcha. Vzápětí se na druhé straně kluziště tlačil do útoku Varga, jenže neprobil se nakonec do zakončení.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Havlíčkobrodští junioři vstupují do dnešního duelu s jednou radikální změnou. Na lavičce se poprvé objevuje nový trenérský tandem Tomáš Mariška - Richard Cachnín. Uvidíme, zda budou oba koučové po zápase spokojeni.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Krch (Zvolánek) - Richter, Bancíř, Ambrož, Šíma, Vác. Němec, Šplíchal, Jiří Musil, Novotný "C" - Wasserbauer, Varga "A", Blažek, Szilva, Ondráček, Zdražil, Havel, J. Milfait "A", O. Doležal, Honza, M. Novák, Hadrava.

    PSG Zlín:
    Kašík (Zavadil) - Hampl, Valenta, Matějíček "C", Zámorský, Malota, Sadil, Jakub Musil "A", Blinka - Zábojník - Marta, Kundera, Fořt, Haloda, Finsterle "A", Pospíšil, Šoula, Sedláček.

    Rozhodčí:
    Martin Homola - Martin Klouda, Petr Křivohlavý.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 16. Hadrava (Ondráček), 33. Vác. Němec (Zdražil), 44. Ondráček (J. Milfait), 60. Hadrava (Šíma, J. Milfait) - 12. Fořt (Finsterle), 19. Fořt (Jakub Musil), 25. Kundera (Sadil, Finsterle), 54. Fořt (Finsterle), 65. Jakub Musil


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Berani Zlín:
    bahis siteleri