Třinec – Vítkovice 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Plzeň 1:2 (po pr.) | Jihlava – Olomouc 6:1 (kon.)
Motor ČB – Liberec 2:3 (po pr.) | Chomutov – Sparta 2:1 (kon.) | Pardubice – Znojmo 5:0 (kon.)
Havlíčkův Brod – Zlín 4:5 (po s.n.) | Havířov – Opava 0:0 (odl.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:5 (1:2, 1:1, 2:1 - 0:0)
Berani Zlín
Pátek 10.12.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    65:00
    Zlín právě vstřelil branku!

    Dnešní duel rozhoduje ve prospěch Zlína povedeným nájezdem JAKUB MUSIL! Bez asistence.
     
    Jakub Musil (ZLN) si krásně rozhábal gólmana Krcha a k tyči poslal puk - 1:2!
     
    J. Milfait (HBR) nedal brankáři Kašíkovi šanci, když zblízka krásnou střelou vymetl horní roh brány - 1:1!
     
    Zámorský (ZLN) si rozhýbal gólmana Krcha a střelou po ledě ho nakonec překonal - 0:1!
     
    64:53
    Na lavici hanby je vykázán za útočný faul Finsterle (ZLN), který si odsedí 2 minuty za vysokou hůl.
     
    62:50
    Za vysokou hůl je dvěma minutami potrestán J. Milfait (HBR). Zlín může těžit z velice dobré přerdsilové hry, jejímž formou bude vyplněna velká část zbytku prodloužení. Hosté si berou oddechový čas.
     
    59:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Neuveřitelný okamžik pro havlíčkobrodské barvy. Po zaváhání obránce Novotného na útočné modré čáře to už vypadalo s Rebely špatně, jenže domácí dostali puk zpět do pásma, kde po vyražené ráně Ondřeje Šímy skončil puk v přebrankovém prostoru na holi MARTINA HADRAVY, jenž zblízka trefil z dorážky odkrytý kout branky! Asistence: Ondřej Šíma, Jan Milfait.
     
    53:43
    Zlín právě vstřelil branku!

    Zlín jde znovu do vedení. Lukáš Finsterle vysunul do úniku TOMÁŠE FOŘTA, který nadvakrát zblízka a mírného úhlu propasíroval puk do brány, když u bližší tyčky propálil se štěstím betony gólmana Krcha! Asistence: Lukáš Finsterle.
     
    46:52
    V těchto chvílích sledujeme především tuhý boj o střední pásmo. Ten nakonec vyhráli hosté a nebezpečně zahrozili střelou z levého kruhu, jíž lapil do náruče připravený brankář Krch. Po odpískání zaplály na ledě vášně a bude se vylučovat. Na trestnou lavici míří Wasserbauer (HBR) za krosček a Kundera (ZLN) za hrubost.
     
    43:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Zlín dlouho držel Rebely pod tlakem, jenže ti vykoukli ze své obranné ulity, když Jan Milfait adresoval přesný pas do jízdy FILIPU ONDRÁČKOVI, který si sjel do levého kruhu a přesnou ranou po ledě našel mezírku mezi betony gólmana Kašíka! Asistence: Jan Milfait.
     
    32:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se dostávají na dostřel snížením na rozdíl jednoho gólu. Od modré čáry po přiťuknutí Michala Zdražila napřáhl VÁCLAV NĚMEC, který tvrdou a přesnou ranou odrazem o tyčku překonal gólmana Kašíka! Asistence: Michal Zdražil.
     
    30:36
    Kotouč opustil hrací plochu a skončil na tribuně. Za zdržování hry je vzápětí potrestán Jakub Musil (ZLN).
     
    24:18
    Zlín právě vstřelil branku!

    V útočném pásmu putoval puk po ose Lukáš Finsterle - Zdeněk Sadil - TADEÁŠ KUNDERA, přičemž posledně jmenovaný jemně tečoval střelu od modré čáry a z mezikruží poslal puk přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Zdeněk Sadil, Lukáš Finsterle.
     
    22:24
    Havlíčkův Brod se dokázal osvobodit dlouhým vyhozením, jenže Zlín se probil zpět do útočných pozic a vynutil si faul Blažka (HBR), který musel zastavit uvolňujícího se Fořta. Po odpískání dostal 2 minuty za držení protihráče.
     
    21:05
    Rebelové se dostali pod tlak, při němž hosté zakončovali ze všech možných pozic a gólman Krch měl plné ruce práce. Po odpískání dostává 2 minuty za vysokou hůl Zdražil (HBR).
     
    18:59
    Zlín právě vstřelil branku!

    A Zlín jde znovu do vedení. Nejdříve brankáře Kašíka nepropálil z bezprostřední blízkosti M. Novák, Jakub Musil poté zachytil puk a dlouhým pasem vysunul do samostatného úniku TOMÁŠE FOŘTA, který chytrou kjličkou obelstil gólmana Krcha a zasunul kotouč do odkryté branky! Asistence: Jakub Musil.
     
    15:36
    Nebezpečně pálil z levého kruhu Fořt, který narazil se svou ranou jen na betony brankáře Krcha, jenž si počíhal na puk u bližší tyčky. Po odpískání se Finsterle (ZLN) provinil v útočném pásmu sekáním.
     
    15:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrováno, Havlíčkův Brod početní výhodu využil ve svůj prospěch. Po vyražené střele z hole Filipa Ondráčka, jíž zneškodnil gólman Kašík betony, se dostal k dorážce zblízka úplně volný MARTIN HADRAVA a se štěstím, když se puk znovu odrazil od betonu, propasíroval puk do sítě! Asistence: Filip Ondráček.
     
    14:44
    Po Hadravovu průniku, který skončil nepříjemnou střelou, s níž si gólman Kašík poradil, je vyloučen Zábojník (ZLN) za hákování.
     
    11:41
    Zlín právě vstřelil branku!

    Hru 4 na 4 využil Zlín k otevření gólového účtu zápasu. Přihrávku od Lukáše Finsterleho obdržel TOMÁŠ FOŘT, který zblízka v mírném úhlu propálil gólmana Krcha! Asistence: Lukjáš Finsterle.
     
    11:00
    Poměr sil na ledové ploše se vyrovnal. V rohu zlínského pásma se proti pravidlům provinil Varga (HBR), který si odnesl 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    10:55
    Havlíčkobrodská dŕužina se nastěhovala do útočných pozic, kde několikrát zahrozila nebezpečnými projektily. Její útočná snaha vyústila ve zlínský faul. Na terstnou lavici usedl Zábojník (ZLN) za krosček.
     
    04:44
    Havlíčkův Brod odpovídá stejnou mincí a vehementně se tlačí do zakončení. Nejdříve obdržel přesnou přihrávku do předbrankového prostoru volný Wasser, přičemž zblízka a z mírného úhlu nastřelil bližší tyčku! Vzápětí neuspěli se svými projektily ani jeho spoluhráči.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 16. Hadrava (Ondráček), 33. Vác. Němec (Zdražil), 44. Ondráček (J. Milfait), 60. Hadrava (Šíma, J. Milfait) - 12. Fořt (Finsterle), 19. Fořt (Jakub Musil), 25. Kundera (Sadil, Finsterle), 54. Fořt (Finsterle), 65. Jakub Musil


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Berani Zlín:
    bahis siteleri