Vítkovice – Pardubice 2:5 (kon.) | K. Vary – Chomutov 4:2 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 4:2 (kon.)
Sparta – Liberec 4:1 (kon.) | Opava – Jihlava 1:3 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 4:5 (po s.n.)
Havířov – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
2:5 (1:0, 1:4, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 17.12.2010, 13:30 • MFH Ostrava • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    56:04
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté předvedli ukázkové využití situace dva na jednoho, po bleskurychlé přihrávce Noska na TOMÁŠE VONDRÁČKA neměl Taťák příliš šancí - 2:5. Asistence: Tomáš Nosek.
     
    34:54
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné - hosté vstřelili už druhou branku ve svém oslabení. Po chybné rozehrávce ze strany domácích vyslal Starý rychlou přihrávku na JIŘÍHO PŮHONÉHO, který zvyšuje na 2:4 z pohledu domácích. Asistence: Ondřej Starý.
     
    29:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté se natlačili před domácí klec, oslabení, neoslabení, nejdříve mohl Půhoný trefit odkrytou klec, ale zametl kotouč jen do Taťáka, poté však přihrál na kapitána TOMÁŠE NOSKA a ten už puk za gólmanova záda dostal - 3:2. Asistence: Jiří Půhoný.
     
    26:19
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A je opět srovnáno! Hosté se svou odpovědí příliš neotáleli, Dočekal vyslal do šance TOMÁŠE VONDRÁČKA, který si nabruslil až k Taťákovi a zakončil - 2:2. Asitence: Martin Dočekal.
     
    25:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po přesné nahrávce Prokopa nedal Langhamerovi šanci PETR KOLOUCH a strhává tak vedení na vítkovickou stranu - 2:1. Asistence: Lukáš Prokop.
     
    23:17
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Taktika pardubických se vyplatila, natlačili se před Taťáka, Havlík zamířil jen do vítkovického gólmana, ale kotouč si převzal PETR VLČEK a prohodil jej do odkryté části klece - 1:1. Asistence: Ladislav Havlík, Lukáš Kapec.
     
    11:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají svou přesilovku - obránce MICHAL ŽVÁTORA si sjel před Langhamerovu klec a s pomocí tyče umisťuje kotouč za jeho záda - 1:0. Asistence: Lukáš Hruzík.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 12. Žvátora (Hruzík), 26. Kolouch (Prokop) - 24. Vlček (Havlík, Kapec), 27. Vondráček (Dočekal), 30. Nosek (Půhoný), 35. Půhoný (Starý), 57. Vondráček (Nosek)


    HC Vítkovice Ridera: Taťák (Slanina) - Voráček, Pavelka, Kovář, Hruzík, Prokop, Žvátora - Hudeček, Vrána, Řehák, Šebesta, Richter, Galajda, Slovák, Kolouch, Klimíček
    HC Dynamo Pardubice: Langhamer (Jirout) - Zdráhal, Krejnus, Beneš, Škvor, Lenoch, Starý, Havlík - Šťastný, Stoklasa, Vondráček, Půhoný, Nosek, Křečan, Hemský, Kapec, Vlček, Dočekal, Moučka

    Rozhodčí: Šír - Hlavatý, Vengřín
    bahis siteleri