Kadaň – Benátky n/J 7:2 (kon.) | Litoměřice – Písek 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Znojmo 3:4 (po pr.)
Beroun – Chomutov 0:3 (kon.) | Třebíč – Jihlava 3:1 (kon.) | Vrchlabí – Tábor 4:0 (kon.)
Hr. Králové – Ústí n/L 2:4 (kon.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (1:0, 2:2, 0:1 - 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Sobota 18.12.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Znojmo nakonec vítězí v Havlíčkově Brodě 4:3 po prodloužení. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek sobotního večera. (19:22:31)
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    64:28
    Orli právě vstřelili branku!

    A je rozhodnuto. Tomáš Kolafa přiťukl kotouč volnému LUBOMÍRU ŠTACHOVI, jehož rána z volného prostoru v blízkosti levého kruhu proletěla po ledě podél Nerudova betonu do sítě! Asistence: Tomášm Kolafa.
     
    63:53
    Znojmo urputně buší do havlíčkobrodského obranného valu. Rebelové úplně přestali bruslit a veškerou práci teď nechávají na bedrech svého gólmana Nerudy.
     
    63:12
    Kolafa pálil z vrcholu pravého kruhu a trefil jen vyjetého brankáře Nerudu, jenž daleko před svým brankovištěm vyrazil puk betony do bezpečí.
     
    62:41
    Říha se prosmýkl za záda havlíčkobordské obrany a střelou zblízka nechal vyniknout gólmana Nerudu, jenž schoval puk do vymrštěné lapačky.
     
    62:05
    Nabhozený puk ze středního pásma lapil gólman Neruda, jenž si ze svého brankoviště povyjel a před dojíždějícími útočníky Orlů přerušil raději hru.
     
    61:20
    Vpádu střílel z levého kruhu tísněný Říha, jenže netrefil bližší tyčku. Brankář Neruda zasahovat vůbec nemusel a hrát mohou domácí Rebelové, kteří zakládají od své branky útok.
     
    60:41
    Hra pokračuje v nastoleném trendu. Oba týmy se nikam nehrnou a zatím si spíše vyměňují kotouč. Střelu ani na jedné straně hřiště jsme zatím neviděli.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba nám jméno vítěze nepřinesla, na řadu tak přichází pětiminutové prodloužení. Havlíčkův Brod již má jistou účast v elitní osmičce, což mu zajišťuje místo v play-off.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Rebelové drží puk a vyčkávají na konec utkání.
     
    59:27
    Postavení mimo hru Havlíčkova Brodu. Domácí si po přerušení hry vyžádali oddechový čas.
     
    58:58
    Obrázek hry se nám nemění. Oba tábory se stále nikam nehrnou, vyměňují si puk mezi sebou zejména obě obrany. Útočníci se k zakončení prakticky vůbec nedostávají.
     
    57:55
    V těchto okamžicích mají pro změnu navrch domácí Rebelové, kteří se snaží postupnou kombinací překonat znojemskou obranu a probít se k ohrožení gólmana Hotčičky.
     
    56:50
    Znojmo drží hru v útočném pásmu, ale puk rozhodně nemá naplno ve své moci, když ho poblíž gólmana Nerudy má jen s vypětím všech sil.
     
    55:48
    Hra v těchto chvílích postrádá na své atraktivitě. Oba týmy se střídají v držení kotouče, který se rychle stěhuje po ledové ploše, což s sebou nepřínáší žádné šance.
     
    54:59
    Při souboji ve středním pásmu opustil puk hrací plochu a skončil na havlíčkobrodské střídačce. Rozhodčí vhodí puk zpět do hry blíže brodské modré čáry.
     
    54:14
    Hosté vystěhovali po zisku kotouče Rebely ze svého pásma, jenže havlíčkobrodská družina rozvinula od své branky postupný útok a dostala se zpět na dostřel gólmana Horčičky.
     
    53:29
    Havlíčkův Brod se nastěhoval do útočného pásma a hosté je z tohoto prostoru dokázali vyhnat pryč jen za cenu vyhození na zakázané uvolnění.
     
    52:40
    Orli právě vstřelili branku!

    Orlí letka potřetí srovnává s Rebely krok. Po tvrdé ráně Tomáše Kolafy z vrcholu kruhů, jíž gólman Neruda vyrazil jen do prostoru vedle sebe, dorážel zblízka u pravé tyčky osamocený MARTIN PODEŠVA a po ledě vyrovnal! Asistence: Tomáš Kolafa, Jan Lattner.
     
    52:09
    Zohorna (HBR) vyfasoval 2 minuty za podražení.
     
    52:02
    Rebelové uzmuli soupeři pukm konkéterně se o to postaral Voj. Němec, jenž vystihl znojemskou rozehrávku, ale nic nebezpečnějšího v Horčičkově blízkosti nevymysleli.
     
    51:23
    Na ledě zůstal ležet otřesený útočník Meidl, již je ale na bruslích a za doprovodu spoluhráčů odjíždí na střídačku. Snad bude v pořádku a nepůjde o nic vážného.
     
    51:15
    Domácí hráči si neporozuměli při přechodu do útočného pásma, když dlouhá a nepřesná nahrávka z jejich obranného pásma skončila na zakázaném uvolnění.
     
    50:07
    Havlíčkův Brod je kompletní. V závěru přesilovky ještě musel likvidovat Kolafovu tvrdou ránu z vrcholu kruhů gólman Neruda. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    49:48
    Po krátké odmlce, kdy se Rebelům podařilo vyhodit, jsou hosté opět seskupeni kolem gólmana Nerudy, jenž zatím nemusel proti žádnému střeleckému projektilu zasahovat.
     
    49:11
    Znojmo se nastěhovalo do útočných pozic a obléhá havlíčkobrodskou branku. Rebelové se zatím zkonsolidovaně a aktivně brání.
     
    48:30
    Rebelové získali ktotouč po vhazování ve středním pásmu a okamžitě ho dlouhým vyhozením odpálili do hájemství znojemského gólmana Horčičky.
     
    48:07
    Na druhé straně ledového kolbiště střílel Beroun z vrcholu kruhů do betonů gólmana Nerudy. Po odpískání dostal 2 minuty za hákování Stromko (HBR).
     
    47:30
    Po strastiplné cestě, kdy se domácím dlouho nedařilo získat útočné pásmo, jsou už Rebelové seskupeni kolem gólmana Horčičky a hledají si prostor k jeho ohrožení.
     
    46:40
    Nedjříve tvrdě střílel z vrcholu kruhů do Horčičkových betonů obránce Kempný, potom z pravého kruhu přestřelil tvrdou ranou bránu Třetina. Hosté se záhy osvobodili vyhozením.
     
    46:12
    Na lavici hanby usedl Podešva (ZNO) za nafilmovaný pád.
     
    45:55
    Od modré čáry zkusil štěstí z mohutného nápřahu brodský bek Vošmik, jenže nesešteloval si přesně mířidla a svůj razantní projektil nasměroval těsně vedle pravé Horčičkovy tyčky.
     
    44:56
    První útok Rebelů teď zle trápí znojemskou obranu. Nejdříve pálil z mezikruží ostrou ranou těsně vedle Třetina, který záhy vymyslel palebné pozice pro Voj. němce, jenž před brankou pálil těsně nad, a Václava Meidla, jehož oblouček z mezikruží přeletěl horní tyčku.
     
    44:09
    Orlí letka neúnavně napadá havlíčkobrodskou rozehrávku hned v jejím zárodku, což činí domácím velké problémy, když se jim nedaří vyvézt puk ze svého pásma.
     
    43:20
    Po havlíčkobrodském zakázaném uvolnění mělo Znojmo výhodu útočného pásma, jenže přišlo při dobývání brodské brány o puk a Rebelové ho vyhnali až k brankáři Horčičkovi.
     
    42:41
    Třetina se chopil na útočném modré čáře puku, sjel si do prostoru pravého kruhu a nepříjemnou střelou ke vzdálenější tyčce prověřil pozornost gólmana Horčičky, který vytěsnil puk vyrážečkou do bezpečí. Utkání sleduje 1310 diváků.
     
    41:50
    Hra připomíná přesýpací hodiny, když se puk rychle stěhuje od jedné branky ke druhé, přičemž se ani jednomu ze soupeřů nedaří získat na delší časový úsek útočné pásmo.
     
    40:40
    Hosté jsou již v plném počtu, ve zbytku oslabení toho Rebelům moc nedovolili, když hru drželi v ucttivé vzdálenosti od své svatyně, zejména ve středním pásmu.
     
    40:28
    Havlíčkův Brod ještě dohrává zbytek přesilové hry, ale zatím se mu nedaří získat postavení v útočném pásmu, ze kterého by mohl ohrozit gólmana Horčičku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina s sebou přinesla velkou přestřelku. Za Rebely se trefili Ondřej Švaňhal a Michal Kempný, na znojemské straně se střelecky prosadili Jan Trojan a Karel Plášek. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 18:39, vede Havlíčkův Brod nad Orly těsně 3:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:19
    Zábranský zkusil štěstí střelou z pravého kruhu, gólman Horčička však byl u bližší tyčky připravený včas k zásahu a ukryl puk v náruči, čímž přerušil hru.
     
    38:40
    Do rychlého protiútoku se dostal Meidl a za zády znojemské obrany ho musel faulovat Beroun (ZNO), který dostal 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    38:00
    Trojan tvrdě pálil z vrchol kruhů a vyprášil Nerudovy betony uprostřed brodského brankoviště. Následná střela z levého kruhu rovněž skončila na betonech havlíčkobrodského muže s maskou.
     
    37:53
    Havlíčkův Brod se snažil přes znojemský val proklouznout do útočného pásma, jenže se přitom dostal do postavení mimo hru. Vhazování ve středu hřiště blíze znojemské modré čáry.
     
    37:23
    Ihned po vhazování v útočném pásmu vystřelil z levého kruhu Havlík, jehož rána skončila v náruči gólmana Nerudy, jenž v té době číhal u bližší tyčky.
     
    36:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hosté již byli v plném počtu, ale Rebelové si vynutili mohutný tlak, díky kterému se opět ujímají těsného vedení. Na modré čáře napřáhl z volného prostoru MICHAL KEMPNÝ a svou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě, přičemž skvělou práci odvedli clonící havlíčkobrodští útočníci! Asistence: Vojtěch Němec, Václav Meidl.
     
    35:57
    Zábranský předvedl hezký individuální průnik napříč středním pásmem a zavezl puk do útočného pásma, kde ho předložil Moravovi, jenže ten nepřesně přihrál jen na hole Znojemských.
     
    35:09
    Lattner se probil ke střele z vrcholu kruhů, jíž gólman Neruda vyrazil betony do prostoru před sebou a po následném tygřím skoku zalehl ležící kotouč před svým brankovištěm, čímž přerušil hru.
     
    34:49
    Poměr sil na ledové ploše se nám vyrovná. Dvouminutový trest za hákování vyfasoval Rangl (ZNO).
     
    34:24
    Havlíčkův Brod brzy vystihl znojemskou kombinaci a po zisku kotouče ze svého pásma okmažitě vyhodil přes celé hřiště puk až k brankáři Horčičkovi.
     
    34:03
    Na trestnou lavici vykázal rozhodčí Švańhala (HBR), jenž se proti hokejovým pravidlům provinil podražením.
     
    33:40
    Orli právě vstřelili branku!

    Neuvěřitelná gólová hitparáda teď navštívila Kotlinu. Po nahrávce Tomáše Kolafy napřáhl v levém kruhu KAREL PLÁŠEK a šťastnou střelou prostřelil zaskočeného gólmana Nerudu! Asistence: Tomáš Kolafa.
     
    33:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je blesková odpověď domácích. Jakub Stromko předložil z rohu znojemského pásma krásný pas na hůl ONDŘEJE ŠVAŇHALA, jenž si úplně sám před brankou srovnal puk na hůl a pohotovou střelou nad Horčičkův beton skóroval! Asistence: Jakub Stromko.
     
    33:02
    Orli právě vstřelili branku!

    A je vyrovnáno, znojemský tlak s sebou přinesl ovoce. Po sérii dorážek z předbrankového prostoru nakoenc procedil puk za Nerudova záda po ledě dorážející JAN TROJAN! Asistence: Radek Haman, Vladimír Říha.
     
    32:28
    Domácí vyhnali svého soupeře z útočného pásma, když vyhodili kotouč až do hájemství gólmana Horčičky, ale hosté jsou zpět a obléhají gólmana Nerudu.
     
    31:55
    Orli tychle přešli do odfentzivní fáze a okamžitě zahrozili. Hrňovu ránu z vrcholu kruhů srazila brodská obrana do ochranné sáítě. Po odpískání dostává 2 minuty za podražení Knotek (HBR).
     
    31:02
    Hosté jsou kompletní. V závěru oslabení se dostali pod mohutný tlak svého soka, při němž domácí stříleli z výtečných pozic, ale gólman Horčička se zaskvěl proti všem nepříjemným ranám a tlaku na svou osobu odolal.
     
    30:00
    Hosté vyvezli puk z obranného pásma a sami zahrozili, když z mezikruží prověřil Nerudovu pozornost Staněk. Brodský muž s maskou vyrazil puk do bezpečí betonem.
     
    29:36
    Rytnauer pálil z dobré střelecké pozice v mírném úhlu na levé straně a střelou ke vzdálenější tyčce ztroskotal na vystrčeném Horčičkovu betonu.
     
    29:02
    Bojovníci z Kiotlimy si hledali trpělivou hrou cestu do útočných pozic a při této herní činnosti vytěžili znojemský faul. V levém kruhu fauloval Voj. Němce obránce Kolafa (ZNO). Dostává 2 mintuy aza podražení.
     
    28:20
    Haman si zpracoval v levém kruhu kotouč, rychle se otočil z nápřahu po ledě vystřelil. Jeho razantní projektil proletěl kousek od pravé Nerudovy tyčky a skončil na holích Rebelů.
     
    27:27
    Havlíčkobrodská obrana odrazila znojemský útok a dostala se do dvou dobrých šancí. Nejdříve si nezpracoval prudkou nahrávku v Horčičkově blízkosti osamocený Voj. Němec, poté pálil z mezikruží do náruče znojemského muže s maskou Knotek.
     
    26:35
    Po dlouhé obléhání znojemské svatyně si vybruslil s pukem na holi mezi kruhy Voj. Němec a tvrdou ranou nastelil hruď připraveného gólmana Horčičky. Hosté vzápětí vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    25:51
    Znojemská obrana čelí v blízkosti svého gólmana Horčičky aktivnímu napadání své rozehrávky a nedasří se jí přes havlíčkobrodský presink vyvézt ktouč alespoň do středního pásma. .
     
    25:16
    Děj hry se nám hodně rychle přesouvá po ledové ploše, přičemž puk často mění svého majitele. Chvíli ho drží domácí Rebelové, jindy pro změnu Znojmo. Tento stav s sebou přináší minimum šancí na obou stranách.
     
    24:43
    Z levého kruhu nepříjemně a tvrdě vypálil rozjetý útočník Beroun, jehož ránu gólman Neurda lapil u bližší tyčky do nastavené náruče a přerušil hru.
     
    24:20
    Moravané v těchto okamžicích tahají za delší konec pomyslného provazu, přičemž se snaží hodně bruslit a ohrožovat gólmana Nerudu střelami ze všech možných palebných pozic.
     
    23:37
    Havlíčkův Brod se nastěhoval do útočného pásma a několikrát si vydobyl přesnými nahrávkami dobrou palebnou pozici, jenže hosté dobře bránili a gólman Horčička měl ve svém brankovišti minimum práce.
     
    23:15
    Bartoš zahrozil z pravého kruhu, když po obdržení nahrávky z rohu brodské pásma nastřelil po ledě jen Nerudovy nastavené betony, které stály u bližší tyčky.
     
    22:56
    Havlíčkův Brod je již plném počtu hráčů na ledové ploše, když se mu oslabení povedlo sehrát na výbornou. Pokračuje se ve hře pěti proti pěti.
     
    21:31
    Po dalším havlíčkobrodském vyhození už jsou Orli zpět v útočném pásmu, jenže zatím nemohou najít účinný recept na kompaktně a aktivně bránící Rebely.
     
    20:44
    Rebelům se podařilo vyhodit, jenže hosté už jsou zpět v přesilovkovém postavení a postupnou kombinací si probíjejí cestu k Nerudovu ohrožení.
     
    20:02
    Hosté ze Znojma porkačují ve své přesilové hře, jíž si přenesli do prostřední části z první dvacetiminutovky za faul brodského obránce Soldána.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka s sebou přinesla vyrovnaný hokej, v němž měla přece jen mírně navrch havlíčkobrodská družina. Ta odchází také spokojeněji do kabin, protože se z jejích řad střelecky prosadil Vojtěch Němec. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 17:48, vede Havlíčkův Brod nad Znojmem 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:56
    Na trestnou lavici je vykázán na 2 minuty Soldán (HBR) za hákování.
     
    19:40
    Znojmo si proklestilo cestu do Nerudovy blízkosti, kde v těchto chvílích kombinuje, ale nedaří se mu najít vhodný střelecký prostor k ohrožení brodského gólmana.
     
    18:57
    Třetina se probil ke střele z vrcholu kruhů, ale nastřelil jen betony dobře postaveného gólmana Horčičky, jenž vyrazil puk do rohu znojemského pásma.
     
    18:13
    Havlíčkův Brod držel hru v útočných pozicích, přičemž postupnou kombinací obléhal znojemskou branku a čekal na vhodnou příležitost k zakončení. Dočkal se až útočník Zohorna, jehož ránu z mezikruží lapil pozorný brankář Horčička uprostřed svého brankoviště do náruče a přerušil hru.
     
    17:18
    Nakonec si hosté poradili s vysoko vysunutým presinkem domácího souboru a přešli do útočného pásma, jenže neobešlo se to bez postavení mimo hru, které neuniklo pozornosti čárového sudího.
     
    16:44
    Děj hry se odvíjí ve znojemském pásmu, kde domácí Rebelové aktivně napadají rozehrávku Orlů hned v jejím zárodku, což hostům činí značné problémy, když se jim nedaří vyvézt puk alespoň do středního pásma.
     
    16:05
    Orli si neporozuměli při přechodu do útočné fáze, když z obranného pásma vyhodili kotouč přes všechny čáry jen na odpískané zakázané uvolnění.
     
    15:29
    Karta se nám otočila. V těchto chvílích mají navrch hosté, kteří drží puk častěji na svých holích a trpělivou hrou si hledají cestu k Nerudovu ohrožení. Domácí se zatím ve svém pásmu úspěšně brání.
     
    14:38
    Hosté dlouho obléhali s pukem na holi brodský obranný blok v Nerudově blízkosti, jenže nic nevymysleli, přišli o puk a domácí záhy zahrozili prostřednictvím Rytnauera, jehož ránu z mezikruží nadvakrát lapil gólman Horčička, když si puk ztlumil betony a přerušil hru.
     
    13:50
    Znojemský útočný výpad vzal brzy za své, když havlíčkobrodská obrana odzbrojila orlí letku ve svém pásmu. Sama však nerozehrála dobře a ve středu hřiště nabídla puk hostům.
     
    12:55
    Rebelové jsou rázem na koni a pokračují v diktování tempa hry. V útočném pásmu kombinují a hledají si cestu k Horčičkovu ohrožení, jenže zatím bez výsledku. Hosté dobře brání.
     
    11:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou do vedení. V útočném pásmu vystihl znojemskou rozehrávku VOJTĚCH NĚMEC, nabruslil si do prostoru mezi kruhy a polovysokou střelou, jíž ještě gólman Horčička tečoval betony, k pravé tyčce otevřel gólový účet zápasu! Bez asistence.
     
    11:11
    Orli odrazili útočný výpad Rebelů, jenže při rozehrávce přišli o kotouč, k němuž se probil urostlý Meidl, jenže neměl dostatečnou rychlost na objetí znojemských beků v předbrankovém prostoru a dostal se až do rohu pásma.
     
    10:20
    Na druhé straně kluziště se dostal do akce také gólman Neruda, jenž u své levé tyčky ukryl nahozený puk pod lapačkou a před dojíždějícími forvardy Znojma raději přerušil hru.
     
    09:40
    Knotek zavezl puk za branku a vymyslel z tohoto prostoru krásnou nahrávku na volného Zohornu, jenž z předbrankového prostoru střerlou bez přípravy nepřekonal pozorného gólmana Horčičku, jenž vyrazil puk svou hrudí do bezpečí!
     
    08:45
    Na levé straně si nabruslil s pukem na holi do volného prostoru Meidl a tvdou ranou z levého kruhu minul bližší tyčku Horčičkovy branky.
     
    08:20
    Zohorna se probil po Švaňhalově nahrávce z pravého kruhu zk zakončení, ale v tísni z předbrankového prostoru nastřelil jen připravenou Horčičkovu náruč uprostřed brankoviště.
     
    08:07
    Znojmo je již v plném počtu, když oslabení sehrálo velmi dobře. Až na jednu nebezpečnější střelu Rebely k ničemu nepustilo. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    07:35
    Při obléhání znojemské brány pálil od modré čáry Morava a ve skrumáži hráčů před brankou se pokoušeli domácí útočníci ještě dorážet, lae něúspěšně. Vzápětí přerušil sudí hru, když jeden z Rebelů zahrál v útočném pásmu vysokou holí.
     
    07:00
    Hosté se osvobodili vyhozením a drží aktivním napadáním hru v útočném pásmu daleko od svého gólmana Horčičky. Domácí si hledají cestu zpět do přesilovkových pozic.
     
    06:07
    Po tvrdé ráně Knotka se hnali domácí neúspěšně k dorážkám, ale vytěžili přesilovou hru. Na trestnou lavici je vykázán Rangl (ZNO) za nedovolené bránění.
     
    05:50
    Střely na obou stranách. Nejdříve pálil z vrcholu kruhů do Nerudových betonů Trojan, poté střílel po obkroužení brány z levého kruhu Zohorna, ale hosté jeho ránu zblokovali do bezpečí.
     
    04:56
    Hosté se po zisku kotouče nastěhovali do Nerudovy blízkosti, ale k nebezpečnějšímu zakončení se neprobili. Havlíčkobrodský muž s maskou poté přerušil hru u své levé tyčky, kde ukryl odražený kotouč pod lapačkou.
     
    04:34
    Havlíčkův Brod nepolevuje v útočné snaze a je v dosavadním průběhu utkání aktivnějším týmem. V tuto chvíli drží hru v útočném pásmu a hledá si cestu k Horčičkovu ohrožení.
     
    03:48
    Fiedler po obdržení puku rychle objel branku a zkoušel se probít k bekhendovému zakončení z pravé strany, jenže byl odstaven znojemskými zadáky včas.
     
    02:55
    Nahozený puk ze středního pásma raději přikryl klečící gólman Horčička pod lapačkou a přerušil hru, protože se k němu hnal rozjetý útočník Voj. Němec.
     
    02:43
    Po vyhraném vhazování střílel v útočném pásmu z vrcholu levého kruhu obránce David, ale svým nepříjemným projektilem těsně minul Nerudovu svatyni. Hosté však zůstavájí v blízkosti brodské brány s pukem na holích.
     
    02:00
    K zakončení se probily oba tábory. Nejdříve střílel z prostoru mezi kruhy kousek od levé Horčičkovy tyčky mladík Zohorna, poté lapil střelu z levého kruhu u bližší tyčky do náruče gólman Neruda.
     
    01:11
    Tvrdá rána z vrcholu kruhů zazvonila na pravou Horčičkovu tyčku. Znojemský gólman se stihl za pukem jen otočit a měl velké štěstí, že si záhy nesrazil puk vlastním betonem za brankovou čáru!
     
    00:48
    Zatzm sledujeme počáteční oťukovánání obou soupeřů. Puk se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé, což s sebou v dosavadním průběhu nepřineslo žádný vzruch před obšma brankáři.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Neruda (Suchan) - Morava "C", Sova, A. Jelínek, Vošmik, Soldán, Pavlík, Kempný - Voj. Němec "A", Třetina "A", Meidl - Knotek, Zohorna, Rytnauer - Zábranský, Stromko, Švaňhal - Zítka, Fiedler, Hadrava.

    Orli Znojmo:
    Horčička (Panec) - David, Rangl, Štach, Stehlík, Kolafa, Lattner - Říha, Haman "C", Staněk, Podešva, Vyletelka, Beroun, Plášek, Bartoš, Trojan, Hrňa, Havlík, Jarůšek.

    Rozhodčí:
    René Trombík - Jiří Jureček, Pavel Rychlý.
     


    Příjemný sobotní večer, ze zasněžené Vysočiny vás vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - Orli Znojmo v rámci 29. kola 1. hokejové ligy. Dnešní utkání je pro obě strany velmi důležité, protože boje o účast v první osmičce tabulky, z níž mají kluby již jistý postup do play-off, vrcholí. Rebelům stačí k jistotě postupu vybojovat ze zbylých dvou duelů jeden bod, přičemž hosté ze Znojma se ještě musí snažit uhájit 8. pozici před pronásledovateli.


    Podívejme se na minulé kolo. Havlíčkobrodská družina prohrála na ledě Chomutova vysoko 1:7, zatímco Orli udolali ve svém hnízdě Třebíč 3:2. A jak dopadlo první vzájemné měření sil obou dnešních soupeřů? Radovali se bojovníci z Kotliny, kteří venku zdolali Znojmo 4:3. Jak vše dopadne dnes? Utkání začíná v 17:00.

    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 12. Voj. Němec, 34. Švaňhal (Stromko), 37. Kempný (Voj. Němec, Meidl) - 34. Trojan (Haman, Říha), 34. Plášek (Kolafa), 53. Podešva (Kolafa, Lattner), 65. Štach (Kolafa)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC LERAM Orli Znojmo:
    bahis siteleri