Slovensko – Německo 2:1 (po pr.) | Česko – Norsko 2:0 (kon.) | Švýcarsko – Finsko 0:4 (kon.)
Kanada – Česko 7:2 (kon.)
konec
Kanada
7:2 (2:1, 3:0, 2:1)
Česko
Úterý 28.12.2010, 22:00Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Od modré čáry vypálil kapitán JAKUB JEŘÁBEK a polovysoká střela zapadla do sítě. Pěkně ho našel obránce Pláněk. Asistence: Martin Pláněk.
     
    49:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přesilovka pět na tři pokračuje a ukončil jí střelou z pravého kruhu obránce JARED COWEN. Novotný neviděl a puk prošel do sítě.
     
    49:36
    Kanada právě vstřelila branku!
    TYSON BARRIE trefil z levého kruhu hokejku Oldřicha Horáka a od ní se odrazil puk do šibenice. Novotný byl bezmocný.
     
    39:44
    Kanada právě vstřelila branku!
    Už se zdálo, že druhou část Češi dohrají se ctí, ale nakonec dostávají pátý gól. Ke vzdálenější tyči se z levé strany trefil pod víko CODY EAKIN.
     
    33:09
    Kanada právě vstřelila branku!
    Při signalizované výhodě se prosadili Kanaďané počtvrté. Po krásné přihrávce Schenna zpoza branky bez přípravy prostřelil Novotného RYAN ELLIS. Asistence: Ryan Ellis, Carter Ashton.
     
    29:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Po Pláňkově chybě ve středním pásmu jeli dva Kanaďané na jediného obránce a akci ukázkově zakončil v oslabení LOUIS LEBLANC. Asistence: Braydon Schenn.
     
    16:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tenrtokrát to trvalo jen 12 vteřin. JADEN SCHWARTZ dostal přihrávku na pravou stranu po kombinaci v zámku a prostřelil Novotného. Assitence: Brayden Schenn, Ryan Ellis.
     
    14:43
    Kanada právě vstřelila branku!
    Pouhých 24 vteřin trvalo Kanadě, než vyrovnala. BRAYDEN SCHENN dostal přihrávku na levou stranu a trefil se přesně mezi nohy Novotného. Asistence: Ryan Johansen, Ryan Ellis.
     
    0:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    No to je začátek jako ze sna! ANTONÍN HONEJSEK si nabruslil na levou stranu a trefil se přesně k levé tyči! Roy byl bezmocný! Kanadští novináři nám tu říkali, že jestli má Kanada někde slabinu, jde o brankáře. Tohle nebyla přímo jeho vina, ale začátek je to velmi slibný. Jak pro tým, tak pro Honejska, který prožívá zatím snový turnaj. Dva góly dal, na třetí přihrál. Jiný gól Češi nedali. Bez asistence.
    Marken.cz

    David Schlegel

    Branky a nahrávky: 15. Schenn (Johansen, Ellis), 17. Schwartz (Schenn, Ellis), 30. LeBlanc (Schenn), 34. Ellis (Schenn, Ashton), 40. Eakin, 50. Barrie, 50. Cowen - 1. Honejsek, 56. Jeřábek (Pláněk)


    Kanada: Roy (Visentin) - Olsen, Ellis, Cowen, de Haan, Despres, Gudbranson, Barrie - Schwartz, Schenn, Leblanc - Cizikas, Eakin, Ashton - Kassian, Foligno, Johansen - Howden, Hamilton, Connoly - Couturier. Trenér: Cameron.
    Česko: Novotný (Mazanec) - Řezníček, Jeřábek, Šenkeřík, Sedlák, O. Horák, Pláněk - Palát, Straka, R. Horák - Rachůnek, Nestrašil, Honejsek - Hlinka, Tůma, Orsava - Frk, Culek, Holík - Soudek. Trenér: Přerost.

    Rozhodčí: Boman (FIN), Jablukow (GER) - Brown (USA), Kekäläinen (FIN)
    bahis siteleri