Třinec – K. Vary 4:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:3 (po pr.) | Motor ČB – Zlín 4:0 (kon.)
Vítkovice – Kometa Brno 2:3 (po s.n.) | Slavia – Pardubice 1:5 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
4:3 (1:2, 0:0, 2:1 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 30.12.2010, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec vítězí! Pravidlo Nedáš, dostaneš v tomto případě přesně zafungovalo! Po přihrávce Jiřího Polanského se ke střele dostal MARTIN LOJEK, který vymetl pavučiny v brance Energie! Asistence: Jiří Polanský.
     
    63:51
    Před Vojtkem pálil osamocený Rastislav Dej! Vojtek ale nemusel zasahovat!
     
    61:00
    Hostům se naskytá velká šance jak rozhodnout utkání! Za hru vysokou holí byl totiž vyloučen domácí Stanislav Hudec. hosté hrají přesilovku 4 na 3.
     
    Utkání sleduje 3555 diváků.
     
    54:24
    Domácí kontrolují puk. Hostům se to zjevně nelíbilo, a tak raději přerušili hru faulem. Za podražení si šel sednout Václav Skuhravý.
     
    53:12
    Oceláři chytli druhý dech! Formace kapitána Bonka pořádně zavařila obraně hostů! Od pohromy je zachránil pohotový Lukáš Mensator!
     
    52:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Oceláři opět srovnávají stav utkání! Ihned po buly se ke střele dostal DANIEL SEMAN, který nekompromisní střelou do víka Mensatorovy branky nedal brankáři Energie sebemenší šanci! Asistence: Jiří Polanský.
     
    51:36
    Chyba Mensatora mohla stát hosty vedení! To by ale Martin Adamský musel nají někoho ze svých spoluhráčů, a ne obránce Energie!
     
    50:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie jde opět do vedení! Po obrovské chybě domácích hráčů se do samostatného nájezdu dostal PETR KUMSTÁT, který střelou mezi betony nedal Vojtkovi sebemenší šanci! Asistence: Martin Rohan.
     
    47:50
    Obrovskou šanci měl Jan Peterek! Peterek stál před Mensatorem, kde se k němu odrazil puk, jeho bekhendová střela ale skončila těsně mimo branku hostů!
     
    46:28
    Před Mensatorem se ocitl Polanský! Jeho bekhendový pokus skončil ale nad brankou hostů!
     
    46:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři srovnávají krok! Na modré střílející Lojek sice Mensatora ještě nepřekonal, kotouč se ale odrazil k volnému RADKU BONKOVI, který zasunul puk mezírkou mezi Mensatorovými betony! Asistence: Martin Lojek.
     
    46:04
    Za sekání byl vyloučen Michal Dobroň. Podaří se domácím využít 34 vteřin trvající přesilovku 5 proti 3?
     
    44:38
    Uvidíme další přesilovku Ocelářů. Za hákování byl vyloučen Václav Skuhravý.
     
    40:00
    Na straně domácích byl ještě vyloučen Jiří Polanský, který bude v úvodu závěrečné části zpytovat svědomí na trestné lavici.
     
    38:10
    Energie jde opět do čtyř. Za sekání byl vyloučen Petr Sailer.
     
    34:37
    Energie byla blízko třetí branky! Po nahození Rohana vypadl Vojtkovi puk! Třinecký brankář se ale roztáhl v brankovišti a zabránil tak vstřelení další branky!
     
    34:11
    Domácí si sice dokázali vytvořit tlak, nevyvarovali se však chybám. Na trestnou lavici si šel sednout Jiří Polanský, který se provinil podražením. Podaří se hostům proměnit i třetí početní výhodu?
     
    30:39
    Hosté jdou opět do čtyř. Za držení byl vyloučen Dmitry Cyganov. Podaří se Ocelářům prolomit sérii nepovedených přesilovek?
     
    29:22
    Krásný pas přes šířku kluziště vyslal Polanský, který našel Martina Růžičku! Ten ale místo střely volil kličku, při které mu puk sjel z hokejky!
     
    25:51
    Na ledě zůstal ležet McGregor, kterého nepříjemně sestřelil Petri Kokko. Rozhodčí se po následné konzultaci rozhodli vyloučit hostujícího hráče.
     
    24:32
    A Mensator se bude muset mít na pozoru i teď, kdy byl z řed hostů vyloučen Martin Zaťovič, který si nepohlídal výšku své hole.
     
    20:39
    Před brankou Mensatora se ocitl tísněný Radek Bonk, který ale mířil těsně mimo tři tyče!
     
    19:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté otáčejí vývoj první periody! Po krásné kombinaci na jeden dotek se odražený puk dostal k JAKUBU ČUTTOVI, který jej nekompromisně zavěsil pod horní tyčku Vojtkovy branky! Dodejme, že hosté využili zatím všechny své přesilovky! Asistence: Václav Skuhravý.
     
    18:34
    Ve Werk aréně se ozývá pískot tribun. Za podražení byl totiž vyloučen Radek Bonk.
     
    15:22
    Domácí si zahrají přesilovku 4 na 3. Za držení byl vyloučen Marek Melenovský.
     
    14:52
    Uvidíme hru 4 proti 4. Za hru vysokou holí byl vyloučen Jiří Polanský.
     
    13:35
    Varaďa byl při svém pokusu faulován. Na trestnou lavici si šel sednout Martin Zaťovič.
     
    13:35
    Za obránce Energie se dostal Václav Varaďa, který ale se svou střelou mezi betony Mensátora neuspěl!
     
    10:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie srovnává krok! Učebnicovou přesilovkovou kombinaci na jeden dotek předvedla snad celá pětka hostů. Poslední, kdo se dotkl puku, byl MICHAL DOBROŇ, který dobře umístěnou střelou překonal brankáře Vojtka! Asistence: Petr Gřegořek, František Skladaný.
     
    09:53
    Do čtyř půjdou také domácí. Za nedovolené bránění byl vyloučen Lukáš Zíb.
     
    06:12
    Domácí si zahrají první početní výhodu utkání. Střílejícího Zíba nedovoleně zastavil Dmitry Cyganov, který si půjde sednout na dvě minuty.
     
    04:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! V signalizované výhodě se za brankou dobře orientoval Jiří Polanský, který před brankou Mensatora našel DANIELA SEMANA, jenž přesnou střelou do pravého růžku nedal brankáře Energie žádnou šanci! Asistence: Jiří Polanský.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 5. Seman (Polanský), 47. Bonk (Lojek), 53. Seman (Polanský), 65. Lojek (Polanský) - 11. Dobroň (Gřegořek, Skladaný), 20. Čutta (Skuhravý), 51. Kumstát (Rohan)


    HC Oceláři Třinec: Vojtek (Štefl) - Richter, Hudec, Zíb, Lojek, Seman, Štach, Krajíček, Doczy - Zagrapan, Peterek, Růžička - McGregor, Bonk, Varaďa - Adamský, Polanský, Květoň - Mičulka, Ostřížek, Hrňa.
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Sáblík) - Čutta, Kokko, Dobroň, Gřegořek, Klíma, Rohan, Příndiš, Prošek - Kumstát, Skuhravý, Košťál - Hruška, Pech, Zaťovič - Skladaný, Melenovský, Sailer - Dej, Tsyganov, Vachovec.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hradil - Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri