Buffalo – Boston 7:6 (po s.n.)
po s.n.
Buffalo Sabres
7:6 (3:4, 2:0, 1:2, 0:0 - 1:0)
Boston Bruins
Neděle 02.01.2011, 01:30 • HSBC Arena Buffalo • NHL
Partner:
     
    65:00
    Sabres právě vstřelili branku!
    TYLER ENNIS střílí rozhodující nájezd a Buffalo v nádherném otevřeném utkání nakonec poráží Boston 7:6 a získává dva body do tabulky, Boston, kterému chybělo k výhře jen půl minuty, se tak musí spokojit jen s jedním bodem.
     
    59:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Už to vypadalo, že Bruins vyhodí puk, ale fantastickou práci odvedl Pominville, které neskutečně udržel pásmo, po sérii přihrávek se dostal ke střele, jeho pokus byl několikrát sražen, Thomas puk vyrazil před sebe a do sítě ho dorazil DREW STAFFORD. Na led přiletělo několik čepic jako oslava hattricku. Asistence: Jason Pominville, Steve Montador.
     
    50:26
    Krásná kombinace Bruins! Krejčí přihrávkou z levého křídla uvolnil mezi kruhy Hortona, ten ale selhal a míjí branku!
     
    47:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je tu další obrat, Boston znovu vede! Velkou parádu předvedl Seguin, jenž na levém křídle počkal na ideální moment pro přihrávku, přes hůl padajícího obránce našel STEVENA KAMPFERA, a ten z první po ledě skóruje. Asistence: Tyler Seguin.
     
    43:42
    Stafford (BUF) vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    43:08
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston nastoupil do třetiny s obrovským elánem a zaslouženě skóruje. TYLER SEGUIN dostal do mezikruží přesnou přihrávku a exkluzivním švihem zavěsil pod břevno. Miller neměl nárok. Asistence: Daniel Paille.
     
    37:43
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo poprvé v utkání vede! JASON POMINVILLE v přesilovce napřáhl na modré a rána mířící mimo branku byla tečována za záda bezmocného Thomase od brusle obránce Seidenberga. Asistence: Andrej Sekera a Jochen Hecht.
     
    37:12
    Boychuk (BOS) vyloučen za podražení.
     
    34:40
    Kombinace na jeden dotek uvolnila na pravém kruhu Connollyho, útočník Buffala ale místo odkryté branky za přesunujícím se Thomasem přestřelil.
     
    29:41
    Nejprve pálil Boychuk, poté se do samostatného nájezdu dostal Jason Pominville. Thomas střelci perfektně zmenšil úhel ke střele a domácí forvard střílel do gólmana!
     
    26:17
    Sabres právě vstřelili branku!
    DREW STAFFORD svou druhou brankou v utkání vyrovnává skóre. Nejprve se po přejetí modré čáry zbavil Ferenceho a poté perfektně mířenou střelou propálil Thomase mezi betony. Asistence: Paul Gaustad.
     
    24:06
    Drew Stafford (BUF) už sedí na trestné lavici. Odpykávat bude menší trest za hákování.
     
    20:22
    Mark Recchi (BOS) hned po dvaadvaceti vteřinách hry odchází na trestnou lavici za hákování.
     
    20:01
    V brance Bostonu došlo před začátkem druhé třetiny ke střídání. Tuukku Raska nahradil Tim Thomas.
     
    19:20
    Sabres právě vstřelili branku!
    Finský brankář Tuukka Rask se hodně zlobí na hlavního rozhodčího. Z tribuny se zdálo, že má skutečně puk pod lapačka, ale DREW STAFFORD kus černé gumy přece jenom dokázal vyšťourat a zamést do sítě. Asistence: Jochen Hecht.
     
    14:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ve vlastním oslabení ujel do protiútoku ZDENO CHÁRA a tvrdým projektilem se trefil přesně k tyči. To je nečekaná rána pro Sabres. Asistence: Patrice Bergeron a Mark Recchi.
     
    14:01
    Marc Savard (BOS) odchází na trestnou lavici za sekání.
     
    13:45
    Sabres právě vstřelili branku!
    Perfektní akce domácího celku a máme sníženo na rozdíl jediné branky. Connoly našel v přečíslení volného THOMASE VANEKA, jenž si pohrál s Raskem a bekhendem zvedl touš mimo dosah finského brankáře. Asistence: Tim Connolly.
     
    10:56
    První bitka utkání! Adam McQuaid (BOS) zhruba po půlminutě pěstního souboje poslal k zemi Codyho McCormicka (BUF). Oba kohouti už sedí na trestné lavici.
     
    08:30
    Blake Wheeler (BOS) vyhodil kotouč za mantinel a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    05:36
    Bruins právě vstřelili branku!
    Recchi vyhrál vhazování na hůl Boychuka, který od modré čáry vyslal dělovku na branku a těsně před Millerem se gólovou tečí prosadil BRAD MARCHAND. Asistence: Johny Boychuk a Mark Recchi.
     
    02:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    V HSBC Areně se opravdu dějí věcí. Nejsou odehrány ještě ani tři minuty a už padly tři branky! DENNIS SEIDENBERG nahazoval před branku a Daniel Paille si bruslí puk srazil nešťastně do vlastní klece. Bez asistence.
     
    02:06
    Sabres právě vstřelili branku!
    Bruins se z vedení příliš dlouho neradovali. Po necelé půlminutě si v mezikruží udělal prostor JASON POMINVILLE a střelou po ledě prostřelil dezorientovaného Raska. Asistence: Thomas Vanek a Mike Weber.
     
    01:29
    Bruins právě vstřelili branku!
    A máme tu brzy první branku utkání. ANDREW FERENCE od modré čáry napálil puk přesně pod břevno, Miller byl krátký. Asistence: Adam McQuaid a Marc Savard.

    Tomáš Nejedlo

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 3. Pominville (Vanek, Weber), 14. Vanek (Connolly), 20. Stafford (Hecht), 27. Stafford (Gaustad), 38. Pominville (Sekera, Hecht), 60. Stafford (Pominville, Montador), 65. Ennis - 2. Ference (McQuaid, Savard), 3. Seidenberg, 6. Marchand (Boychuk, Recchi), 15. Chára (Bergeron, Recchi), 44. Seguin (Paille), 48. Kampfer (Seguin)


    Buffalo Sabres: Miller (Lalime) - Leopold, Montador, Weber, Morrisonn, Sekera, Rivet, Myers - Vanek, Connolly, Pominville, McCormick, Niedermayer, Stafford, Grier, Gaustad, Hecht, Ennis, Adam
    Boston Bruins: Rask (21. Thomas) - Ference, Chára, Seidenberg, Kampfer, McQuaid, Boychuk - Marchand, Bergeron, Recchi, Lucic, Horton, Seguin, Paille, Thornton, Wheeler, Krejčí, Ryder, Savard

    Rozhodčí: Kowal, Meier - Shewchyk, Miller
    bahis siteleri