Třinec – Slavia 5:3 (kon.) | Kladno – Pardubice 4:3 (po s.n.) | Zlín – K. Vary 5:4 (po s.n.)
Litvínov – Motor ČB 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:7 (kon.)
Liberec – Sparta 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:3 (2:2, 2:0, 1:1)
HC Slavia Praha
Úterý 04.01.2011, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    V souboji na červené čáře slavil úspěch Radek Bonk, který okamžitě vyrazil dopředu. V rozhozené obraně soupeře si správně všiml na druhé straně najíždějícího MARKA ZAGRAPANA, jenž nekompromisním příklepem zavelel zpět k dvoubrankovému náskoku Třince! Asistence: Radek Bonk.
     
    48:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia ale pokračovala v tlaku, MAREK TOMICA si dojel pro puk, nabruslil si mezi kruhy a překvapil Vojtka ránou k levé tyči! Hosté jsou zpět ve hře! Bez asistence.
     
    27:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slávisté a jejich další minela. Hudec v rohu hřiště obral dva obránce a našel před bránou jimi nepokrytého RADKA BONKA. Třinecký kapitán si zastavil puk, podíval se na brankáře a vymetl pravý růžek! Asistence: Stanislav Hudec.
     
    20:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Úvod jako hrom! Oceláři začali třetinu jak nejlépe mohli. Slavia propadla na modré čáře a Třinec nabídnuté přečíslení využil. MARTIN RŮŽIČKA po přihrávce Polanského pálil přesně! Asistence: Jiří Polanský, David Květoň.
     
    19:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Třinec se nechal ukolébat závěrem třetiny, když už se zdálo, že oba týmy periodu dohrajou, našlápl na modré TOMÁŠ POSPÍŠIL, ujel obraně a poslal Vojktovi pozdrav pro bývalé spoluhráče! Asistence: Tomáš Žižka, Michal Kadlec.
     
    12:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec jde do vedení. Obrana Slavia úplně zapomněla na MARTINA ADAMSKÉHO, který se v samostatném úniku blýskl efektivním blafákem. Furch v leže neměl nárok! Asistence: Erik Hrňa, Jan Peterek.
     
    9:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už ale úřadoval sám DAVID KVĚTOŇ. Třinecký útočník si vybruslil zpoza brány, na mezikruží naznačil přihrávku a zpoza obránce poslal puk do vinklu! Asistence: Jiří Polanský, Martin Růžička.
     
    4:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Z protiútoku Slavia trestá! Byla u toho úderná dvojice Vondrka - Holec. Druhý jmenovaný nejprve netrefil ideálně puk při přečíslení 2 na 1. Situace ale pokračovala zámkem Ocelářů, Žižka si vybruslil na modrou a ideálním nahozením vybídl znovu do šance MIROSLAVA HOLCE, který se přesnou tečí tentokráte nemýlil! Asistence: Tomáš Žižka, Michal Vondrka.
    Marken.cz

    Adam Sušovský

    Branky a nahrávky: 10. Květoň (Polanský, Růžička), 13. Adamský (Hrňa, Peterek), 21. Růžička (Polanský, Květoň), 28. Bonk (Hudec), 53. Zagrapan (Bonk) - 5. Holec (Žižka, Vondrka), 20. Pospíšil (Žižka, Kadlec), 49. Tomica


    HC Oceláři Třinec: Vojtek - Richter, Hudec, Zíb, Lojek, Seman, Štach, Krajíček, Hrabal - Peterek, Bonk, Zagrapan, Polanský, Růžička, Mičulka, Marosz, Ostřížek, McGregor, Květoň, Adamský, Hrňa.
    HC Slavia Praha: Slipčenko (Furch) - Žižka, Kadle, Kuboš, Roth, Vašíček, Barák, Špelda, Kolařík - Tomia, HOlec, Svoboda, Vondrka, Jelínek, Pospíšil, Žejdl, Poletín, Micka, Doležal, Němec, Sklenář.

    Rozhodčí: Jeřábek, Šindler - Pešek, Jelínek.
    bahis siteleri