Poprad – Žilina 3:1 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 1:3 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 5:3 (kon.)
Košice – Nitra 3:2 (po pr.) | Trenčín – Skalica 4:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:1 (1:0, 3:1, 0:0)
HK Skalica
sk Úterý 04.01.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    52:41
    Melichárek za bránou, o zadný mantinel na ľavú stranu k Pardavému, ten dokonale z prvej okamžite na stred k úplne osamotenému Olveckému, ktorý v zakončení v tutovke zlyhal.
     
    52:05
    HK36, M.Školiak, 2 min. držanie hokejky.
     
    49:50
    HK36, Višňovský, 2 min.napadnutie.
     
    44:10
    Tutovka domácich, ktorý nedokázali potrestať chybné striedanie hostí, 2 na 1 a tri strely, gól žiaden.
     
    40:50
    Veľká šanca hostí v oslabení, Višňoovský našiel Školiaka samého pred bránou, ten dlho váhal s kľučkou, až mu Kováč vyrazil okejkou puk.
     
    39:30
    HK36, Mikušovič, 2 min. držanie.
     
    35:43
    Trenčín dal gól! Aj keď by som tipol, že gól nebol, po asistenciách Tybora a Tvrdoňa Jakub GAŠPAROVIČ krásne a platne zavesil do šibenice.
     
    35:43
    Obrovská šanca Dukly, Gašparovič si nakorčuloval od žrdky na stred, švihom zamieril a nechytateľne vystrelil. Či sa puk odrazil od vnútornej konštrukcie alebo hornej žrdky práve posudzuje videorozhodca.
     
    35:10
    Medzičasom Pardavý v dvoch výborných šanciach neuspel.
     
    34:22
    Skalica dala gól! Lacný gól aj v sieti Kováča. Hostia po zisku buly v útočnom pásme na pravej strane na modrú ku Grundlingovi, jeho ľahká strela švihom vypadla Kováčovi z lapačky vedľa brány tak, že moment nevedel, kde je puk, k tomu pristúpil prvý R.Školiak, spätnou prihrávkou k žrdke našiel ZÁLEŠÁKA, ktorý v dorážke na dva krát tentokrát svoju tutovku už premieňa.
     
    31:41
    Obrovská šanca domácich po tom, ako Konc opäť nevidel úplne jasný faul na hosťujúceho obrancu od jánoša, prečíslenie 3 na 1 v útočnom pásme, Chovan mal tri možnosti ako riešiť situáciu, vybral si tú najhoršiu, keďže jeho strela šla presne do stredu brány do dobre postaveného Lakosila, Filo aj Ďuriš len utreli nos.
     
    30:15
    Trenčín dal gól! Krásny gól v podaní domácich. Tomko z vlastnej modrej naľavo krížom na útočnú modrú našiel Tybora, ten v snahe nájsť na strede Tvrdoňa poslal k nemu puk, ten zablokovaný obrancom ostal medzi kruhmi, sťahovačkou okolo obrancu napravo si ho k sebe vzal opäť Tomko korčulujúci z druhej vlny, naznačil strelu, poslal na stred okolo Lakosila k osamotenému TVRDOŇOVI, ktorý bez problémov posunul do prázdnej brány.
     
    29:33
    Dukla v šanci, po zisku buly si Filo nakorčuloval oblúkom medzi kruhy a zakončil, v dorážke spadla Lakosilovi helma, čo si Konc všimol po 5 sekundách, až keď mu brankár hostí s holou hlavou mával pred nosom.
     
    28:31
    Ale teraz už šanca a to 100%, Šátek od pravej žrdky na šiel na hornom oblúku kruhu Gulu, jeho delovku príklepom z výbornej pozície Kováč kryje efektným semaforom.
     
    24:40
    Dukla, Naurov, 2 + 2 min. vysoká hokejka.
     
    24:01
    Dukla, Bolf, 2 min. podrazenie.
     
    23:09
    Trenčín dal gól! Opäť taký poťa gól, tentokrát myslím že jasne na vrub Lakosila. Domáci sa z obranného pásma Sekerášom dostali, keď poslal puk po mantineli na pravej strane k Filovi, ten po prechode pásma zasekávačkou oklamal obrancu, do jazdy na stred poslal puk ĎURIŠOVI, jeho ľahké zakončenie Lakosil neudržal a z dorážky následne prepasíroval puk za bránkovú čiaru.
     
    20:18
    Dukla, Bednár, 2 min. zdržiavanie hry - vystrelenie puku. V úvodnej tretine sa domáci obranca prejavil hovadinou v 40sekunde, v druhej to stihol ešte rýchlejšie.
     
    16:35
    Dukla, Hruška, 2 min.zdržiavanie hry, vystrelenie puku.
     
    15:15
    Trenčín dal gól! Nečakaný, ľahký gól v sieti hostí, HRUŠKOV polostrieľaný nahodený puk na bránu do klbka hráčov pred Lakosilom si našiel cestu až do siete. Asistencie Jánoš a Naurov.
     
    06:19
    HK36, Grundling, 2min. seknutie.
     
    06:19
    Kopecký si na červenej v lufte spracoval prihrávku, sklepol o ľad, čím oklamal Grundlinga, do nájazdu na nstratil ale rýchlosť, čo stačilo obrancovi hostí, aby ho dokorčuloval a aspoň za cenu sekery po hokejke zastavil v čistej šanci.
     
    00:49
    Dukla od úvodu v pásme, ale fatálna hrubka Bednára na modrej posiela do samostatného nájazdu Zálešáka, ten od červenej sám, zakončil strelou, mieril pomedzi nohy, Kováč sklapol betony včas.

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 16. Hruška (Jánoš, Naurov), 24. Ďuriš (Filo, Sekeráš), 31. Tvrdoň (Tomko, Tybor), 36. Gašparovič (Tybor, Tvrdoň) - 35. Zálešák (Školiak R., Grundling)


    HK DUKLA Trenčín:
    HK Skalica:
    bahis siteleri