Česko – Slovensko 5:2 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 2:3 (po s.n.) | Švédsko – USA 2:4 (kon.)
konec
Česko
5:2 (2:0, 3:2, 0:0)
Slovensko
Středa 05.01.2011, 01:30 • Dwyer arena • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:05
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    RICHARD PÁNIK nejprve hledal spoluhráče Bortňáka před brankou, to to ještě nevyšlo. Pak dostal přihrávku na pravou stranu znova a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Adam Jánošík.
     
    34:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jeřábek našel na levé straně MARTINA FRKA, který propálil Riečického. Češi budou pokračovat v přesilovce pět na čtyři. Asistence: Jakub Jeřábek, Andrej Nestrašil.
     
    23:41
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak to byl ukázkový gól Slovenska! Akci potáhl po pravé straně RICHARD PÁNIK, poslal puk před branku k levé tyči, odkud srazil puk do sítě nešťastný obránce Adam Sedlák. Ten svůj mizerný výkon na šampionátu korunobval vlastní brankou. Preisinger, který na Pánikovu přihrávku číhal, tak vůbec nemusel zasahovat. Asistence: Dominik Riečický.
     
    20:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dva Češi byli sami před brankou. Z levé strany přihrál Orsava ANDREJI NESTRAŠILOVI, který dorazil puk do sítě. Gólu předcházela zbytečná chyba Slováků v obraně. Asistence: Jakub Orsava.
     
    20:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byl nejlehčí gól šampionátu! Od modré čáry vystřelil Frk, Hollému puk propadl a zůstal ležet těsně před brankovou čarou, odkud ho bekhendem dorazil do sítě TOMÁŠ RACHŮNEK. Asistence: Martin Frk, Antonín Honejsek.
     
    19:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAKUB CULEK se uvolnil mezi kruhy a poslal puk ke vzdálenější tyči. Češi i podruhé využívají přesilovku. Asistence: David Tůma.
     
    16:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    PETR HOLÍK dostal přihrávku mezi kruhy a střelou přes obránce otevírá skóre. Asistence: Ondřej Palát, Jakub Jeřábek.
    Marken.cz

    David Schlegel

    Branky a nahrávky: 17. Holík (Palát, Jeřábek), 20. Culek (Tůma), 21. Rachůnek (Frk, Honejsek), 21. Nestrašil (Orsava), 35. Frk (Jeřábek, Nestrašil) - 24. Pánik (Riečický), 39. Pánik (Jánošík)


    Česko: Novotný (Mazanec) - Řezníček, Jeřábek, Šenkeřík, Sedlák, O. Horák, Pláněk - Frk, Rachůnek, Honejsek - Hlinka, Nestrašil, Orsava - Holík, Palát, Straka - Culek, Soudek, Tůma
    Slovensko: Hollý (Riečický) - Jánošík, Jaborník, Hraško, Čerešňák, Kozák, Trška - Majdan, Bortňák, Pánik - Šišovský, Šťastný, Hrivík - Jurčo, Kudrna, Preisinger - Jokeľ, Šimčák, Matoušek

    Rozhodčí: Boman (FIN), Claesson - Winge (oba SWE), Wilmot (CAN)
    bahis siteleri