Třebíč – Vrchlabí 1:2 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 4:3 (po s.n.) | Jihlava – Chomutov 3:2 (kon.)
Kadaň – Písek 4:3 (po s.n.) | Tábor – Chrudim 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Znojmo 10:1 (kon.)
Hr. Králové – Havlíčkův Brod 4:5 (po pr.) | Olomouc – Beroun 3:0 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
10:1 (1:0, 6:1, 3:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Středa 05.01.2011, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Domácí diváci se dočkali dvouciferného výsledku. Gólostroj uzavřeli Lvi sedmnáct vteřin před koncem. Orli čeká předlouhá cesta s těžkým zavazadlem do Znojma. (20:08:05)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Lvi právě vstřelili branku!
    Kanonáda uzavřena. Diváci jsou spokojeni. Dočkali se desátého gólu. I když ten byl z celé dnešní plejády nejkurióznější. Zpoza branky přihrával ROBIN HANZL a hosté puk srazili za svého brankáře.
     
    59:21
    Nepovedenou střelu Poživila zase usměrňoval Diviš. Znovu do brankáře hostů.
     
    59:02
    Po střele Gureně, jíž tečoval Diviš se puk zastavil pod betonem Kacetla.
     
    58:52
    Tomáš Kolafa (ZNO) - 2 + 10 min.
     
    57:50
    Vyletelka měl dvě jasné příležitosti. Ani v jednom případě z mezikružíí netrefil branku.
     
    56:48
    Lvi právě vstřelili branku!
    Domácí si brousí zuby na deset gólů. Chybí jim jediný. Střelu Hořavy odrazil Kacetl betonem přímo na hůl ROKA PAJIČE. Ten měl před seboiu odkrytou branku. Asistence: Hořava.
     
    54:00
    Dlouhý zámek přinesl šance pro Gureně, dvě pro Diviše. Nyní však ústečtí šutéři mlčeli. Hosté se po minutě a půl osvobodili. Zbytek oslabení přečkali.
     
    51:46
    Tomáš Kolafa (ZNO) - 2min. hákování.
     
    51:46
    Šagát byl při výpadu před brankou ještě zastaven čiště, pak však hosté faulovali u hrazení.
     
    50:54
    Lvi právě vstřelili branku!
    JAN KLOZ svojí druhou šancí již nepohrdl. Po pěkné souhře celého útoku měl na brankovišti jednoduchou pozici. Asistence: Handlovský, Hanzl.
     
    50:10
    Na jedné straně musel Orct třikrát zasahovat proti střelám z dálky. Na druhé pak hrozil po výpadu Kloz po příhře Handlovského.
     
    48:00
    Ústeckým se n nyní nedařily přihrávky. Nemohlo se dostat do pásma. Ani hosté při svém ojedinělém výpadu nebyly nebezpeční.
     
    45:25
    Po Berounově střele si Orct připsal první zákrok v periodě. Vykopl puk nohou.
     
    44:30
    Ludvík se rozjel ze středního pásma a mezi kruhy pálil. Branku o kousek přestřelil. Po akci Šagáta po chvíli dorážel Mikulík. Kacetl špičkou hnohy zabránil gólu.
     
    42:00
    Hrálo se výhradně v pásmu hostů. Kacetl se musel otáčet při pokusech Hořavy a Alinče. Pak mu při zákroku upadla helma a sudí hru přerušili. Další přerušení měl na svědomí zase brankář hostů.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hosté jsou rádi, že jsou v kabině, mnohem rádi by se už viděli v autobuse. Zažili totiž hrůzostrašnou třetinu. Inkasovali v ní šestkrát a veškeré myšlenky na dobrý výsledek vzaly za své. Třetí dějství, jenž začne ca. v 19:38, už bude jen otázkou kosmetického vzhledu výsledku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Šagát mohl zkompletovat hattrick. Ze své oblíbené pozice tentokrát branku netrefil. Po chvíli dopadl stejně Čurilla po své otočce.
     
    38:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté se dočkali čestného úspěchu. Po výpadu Říhy dorážel od betonu odražený puk JIŘÍ BEROUN. Ústečtí bránící hráči působili až příliš laxně. Asistence: Říha.
     
    37:00
    Chvilka uklidnění na obou stranách. Hraje se převážně ve středním pásmu. Ubylo soubojů. Ústí se snaží o parádičky. Ty všalk zatím moc nevycházejí.
     
    34:45
    Další vyložená příležitost domácích. Dorážku na brankovišti sebral Mikulíkovi betonem Kacetl.
     
    33:00
    Chvilka oddechu pro brankáře hostů Znojmo hrálo na útočné polovině. Videlka měl dokonce šanci. Puk mu však sklouzl.
     
    31:19
    Lvi právě vstřelili branku!
    Masakr. Kacetl přišel do branky a inkasuje už potřetí. Znojmo by nejraději hodilo na led ručník. Skrečovat zápas však v hokeji nelze. Sedmý zářež přidal pohotovou střelou DAVID LUDVÍK ani ne dvě desítky vteřin po předchozí brankce. Asistence. Šagát.
     
    31:04
    Lvi právě vstřelili branku!
    To už je nálož. Znojmo inkasuje pošesté. Nejdřív byl v šanci faulován Hanzl, ve výhodě vyslal naříč pásmem příhru Handlovský na LUKÁŠE POŽIVILA, který zprvní namířil zblízka přesně.
     
    Hosté si berou time out.
     
    28:42
    Lvi právě vstřelili branku!
    Ústí v kanonádě nepolevuje! Střílí čtvrtý gól během pěti minut! Ludvík zavezl puk do pásma, předal napravo na MARTINA ŠAGÁTA. Ten již podruhé dnes zamířil neomylně pod břevno. Asistence: Ludvík.
     
    27:29
    Lvi právě vstřelili branku!
    A domácí jsou v ráži. Diviš zavezl puk do brankoviště po obejtí branky. Vrhal se po něm Rod, který byl ještě odblokován i díky zásahu holí do obličeje. U druhé tyče volný ROK PAJIČ jej však zvládl protlačit mezi nohu Přikryla a tyčku. A vyhnal hostujícího brankáře z klece. Střídá ho Ondřej Kacetl. Asistence u branky: Diviš, Rod.
     
    25:39
    Lvi právě vstřelili branku!
    Po 21 vteřinách využívají domácí přesilovou hru a korunují úspěšné desítky vteřin.Vyraženou Čurillovu střelu z pravého kruhu vrátil pod horní tyčku MARTIN ŠAGÁT. Asistence: Čurilla, Němeček.
     
    25:18
    Tomáš Klimeš (ZNO) - 2 min. hákování.
     
    25:18
    Ústí pokračuje v náporou a po sérii dorážek si vykoledovalo faul.
     
    24:00
    Lvi právě vstřelili branku!
    Ukázková souhra končí gólem a Ústí se ujíma dvoubranového vedení. Zpoza branky na první tyč poslal zpětnou příhru Alinč přímo na hůl ZBYŇKA HAMPLA, který bez problémů trefil odkrytou část mezi tyčemi. Asistence: ALinč, Čurilla.
     
    23:45
    Dvakrát se snažili domácí probít do pásma. Podruhé je zastavil až Přikryl. Daleko do své branky musel hasit rodící se brejk.
     
    22:20
    Po výpadu Berouna z pravé strany musel a zase zasahovat lapačkou.
     
    21:00
    Hosté už dvakrát zahrozili. Nejdřív zasáhl Orct, pak nezkrotil skákavý kotouč Trojan. Jinak by byl blízko ohrožení branky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Po rozpačitém úvodu ze strany domácích, čehož Orli nevyužili, posadila SLovan do hry přesilová hra. Ač ji nevyužili, dostali se do tlaku, který po chvíli korunoval úvodní brankou Hanzl. Další zajímavé situace Lvi nevyužili, a tak druhá perioda, jež odstartuje ca. v 18:45, začne s jednobrankovým mankem hostujícího celku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Ludvík si našel odražený puk. Nic netušícho Přikryla zblízka trefil snad do ramena. Zase velká šance Ústí.
     
    18:55
    Gólové trio Ústí se znovu probíjelo do zakončení. Nakonec tak nebezpečné nebylo. Hanzlovi střela nesdla a Přikryl v pohodě zasáhl.
     
    18:15
    PO dlouhé době zákrok domácího brankáře. Orctova lapačka se protáhla při pokusu Berouna z dálky.
     
    17:20
    Ústí je i nadále při chuti Alinčovi v poslední chvíli při pokusu o kličku do bekhendu utekl puk, pak pálil do Přikryla Čurilla.
     
    16:03
    Lvi právě vstřelili branku!
    Domácí pokračovali v akci. Další pokus Handlovského se odrazil před brankoviště, odkud jej do branky uklidil ROBIN HANZL. Asistence: Handlovský.
     
    15:40
    Handlovský na modré zpracoval dlouhý pas. Posílal puk před branku. Klozovi před odkrytou svatyní scházel půlkrok k přesnému zakončení. Takhle mířil o kousek vedle.
     
    14:20
    Rychlý kontr Ústí táhl Čurilla. Jeho střelu švihem z levého kruhu Přikryl lapil bleskovým máchnutím lapačkou.
     
    13:40
    Až po čase se prosadili Orli. Zajímavou pozici však Vyletelka prováhal. Pak se hosté nepřesnou rozehrou sami vyhnali z pásma.
     
    13:00
    I proti pěti pokračovali domácí v tlaku. Šanci měl Hanzl, který hrnul touš do brankoviště po kolmici Alinče. Přikryl svůj prostor uhájil.
     
    11:14
    Čurillovu střelu z kruhu dorážel na brankovišti Šagát. Rozhozeného Přikryla nepřekonal. Jednoznačně největší příležitost dosavadního průběhu zápasu. Zbytek oslabení hosté ustáli bez úhony, i když převážně ve vlastním pásmu.
     
    09:14
    Jan Lattner (ZNO) - 2 min. zdržování hry.
     
    09:14
    Hosté zahráli v obranném pásmu proti pravidlům. Zžejmě sevřeli puk. Budou potrestáni.
     
    08:50
    Čurilla se od hrazení nahrnul před branku. Jeho bekhendový pokus, stejně jako později střelu z dálky brankář hostů pohlídal.
     
    07:55
    A po buly zahrozili Ústečtí. Mikulík na brankovišti puk za čáru neprocpal.
     
    07:35
    Beroun z mezikruží dvakrát pálil. Nejdřív trefil vlastního spoluhráče stínícího Orctovi, pak branku netrefil. Po nepřesné rozehrávce Orlů se hra po delší době stěhuje do jejich pásma.
     
    06:45
    A jsou to i nadále hosté, kdo tvoří hru. Do šancí se sice nedostávají, ale hra se přavážně odvíjí na polovině Ústí, které zase vyhodilo jen za cenu icingu.
     
    05:25
    Po přihrávce od zadního hrazení byl v dobré pozici mezi kruhy Staněk . Příliš dlouho si rovnal puk. Pak mířil mimo. Orli i nadále pokračovali v tlaku. Domácí nakonec vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    04:30
    Zahrozili i hosté. Říha si vyměňoval puk s Davidem v útočné třetině. Nakonec se ke střele nedostal. Jejich souhra byla zblokována.
     
    03:00
    Po mnoha nepřesnostech na obbou stranách se domácí prosadfili před branku a nakonec zakončoval Klobouček. Z dálky si na Přikryla nepřišel.
     
    00:55
    Klobouček chyboval. V útočné třetině jej obral o puk Říha, ale pas na Berouna, který by jinak byl sám před brankou byl nepřesný.
     
    0:17
    První střelu vyslal Hořava. Po buly nahození od modré nebylo nebezpečné.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Ústečtí Lvi: Orct (Francouz) – Němeček, Pojkar, P. Hořava, Klobouček, Gureň, Holomek, – Čurilla, Alinč, Hampl– Šagát, Mikulík, Ludvík – Kloz, R. Hanzl, Handlovský – Diviš, Pajič, Rod - Hovorka.

    Orli Znojmo:Přikryl (28. Kacetl) - Klimeš, Stehlík, David, Lattner, Opalek, Kolafa, Šaur - Říha, Beroun, Vyletleka - A. Staněk, Trojan, Videlka - Jarůšek, Bartoš, Komínek.
    Rozhodčí: .
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Karel Filas

    Branky a nahrávky: 17. Hanzl (Handlovský), 24. Hampl (ALinč, Čurilla), 26. Šagát (Čurilla, Němeček), 28. Pajič (Diviš, Rod), 29. Šagát (Ludvík), 32. Poživil (Handlovský, Hanzl), 32. Ludvík (Šagát), 51. Kloz (Handlovský, Hanzl), 57. Pajič (Hořava), 60. Hanzl - 39. Beroun (Říha)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct (Francouz) – Němeček, Pojkar, P. Hořava, Klobouček, Gureň, Holomek, – Čurilla, Alinč, Hampl– Šagát, Mikulík, Ludvík – Kloz, R. Hanzl, Handlovský – Diviš, Pajič, Rod - Hovorka.
    HC LERAM Orli Znojmo: Přikryl (28. Kacetl) - Klimeš, Stehlík, David, Lattner, Opalek, Kolafa, Šaur - Říha, Beroun, Vyletleka - A. Staněk, Trojan, Videlka - Jarůšek, Bartoš, Komínek.
    bahis siteleri