Třebíč – Vrchlabí 1:2 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 4:3 (po s.n.) | Jihlava – Chomutov 3:2 (kon.)
Kadaň – Písek 4:3 (po s.n.) | Tábor – Chrudim 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Znojmo 10:1 (kon.)
Hr. Králové – Havlíčkův Brod 4:5 (po pr.) | Olomouc – Beroun 3:0 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
10:1 (1:0, 6:1, 3:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Středa 05.01.2011, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Lvi právě vstřelili branku!
    Kanonáda uzavřena. Diváci jsou spokojeni. Dočkali se desátého gólu. I když ten byl z celé dnešní plejády nejkurióznější. Zpoza branky přihrával ROBIN HANZL a hosté puk srazili za svého brankáře.
     
    56:48
    Lvi právě vstřelili branku!
    Domácí si brousí zuby na deset gólů. Chybí jim jediný. Střelu Hořavy odrazil Kacetl betonem přímo na hůl ROKA PAJIČE. Ten měl před seboiu odkrytou branku. Asistence: Hořava.
     
    50:54
    Lvi právě vstřelili branku!
    JAN KLOZ svojí druhou šancí již nepohrdl. Po pěkné souhře celého útoku měl na brankovišti jednoduchou pozici. Asistence: Handlovský, Hanzl.
     
    38:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté se dočkali čestného úspěchu. Po výpadu Říhy dorážel od betonu odražený puk JIŘÍ BEROUN. Ústečtí bránící hráči působili až příliš laxně. Asistence: Říha.
     
    31:19
    Lvi právě vstřelili branku!
    Masakr. Kacetl přišel do branky a inkasuje už potřetí. Znojmo by nejraději hodilo na led ručník. Skrečovat zápas však v hokeji nelze. Sedmý zářež přidal pohotovou střelou DAVID LUDVÍK ani ne dvě desítky vteřin po předchozí brankce. Asistence. Šagát.
     
    31:04
    Lvi právě vstřelili branku!
    To už je nálož. Znojmo inkasuje pošesté. Nejdřív byl v šanci faulován Hanzl, ve výhodě vyslal naříč pásmem příhru Handlovský na LUKÁŠE POŽIVILA, který zprvní namířil zblízka přesně.
     
    28:42
    Lvi právě vstřelili branku!
    Ústí v kanonádě nepolevuje! Střílí čtvrtý gól během pěti minut! Ludvík zavezl puk do pásma, předal napravo na MARTINA ŠAGÁTA. Ten již podruhé dnes zamířil neomylně pod břevno. Asistence: Ludvík.
     
    27:29
    Lvi právě vstřelili branku!
    A domácí jsou v ráži. Diviš zavezl puk do brankoviště po obejtí branky. Vrhal se po něm Rod, který byl ještě odblokován i díky zásahu holí do obličeje. U druhé tyče volný ROK PAJIČ jej však zvládl protlačit mezi nohu Přikryla a tyčku. A vyhnal hostujícího brankáře z klece. Střídá ho Ondřej Kacetl. Asistence u branky: Diviš, Rod.
     
    25:39
    Lvi právě vstřelili branku!
    Po 21 vteřinách využívají domácí přesilovou hru a korunují úspěšné desítky vteřin.Vyraženou Čurillovu střelu z pravého kruhu vrátil pod horní tyčku MARTIN ŠAGÁT. Asistence: Čurilla, Němeček.
     
    24:00
    Lvi právě vstřelili branku!
    Ukázková souhra končí gólem a Ústí se ujíma dvoubranového vedení. Zpoza branky na první tyč poslal zpětnou příhru Alinč přímo na hůl ZBYŇKA HAMPLA, který bez problémů trefil odkrytou část mezi tyčemi. Asistence: ALinč, Čurilla.
     
    16:03
    Lvi právě vstřelili branku!
    Domácí pokračovali v akci. Další pokus Handlovského se odrazil před brankoviště, odkud jej do branky uklidil ROBIN HANZL. Asistence: Handlovský.
    Marken.cz

    Karel Filas

    Branky a nahrávky: 17. Hanzl (Handlovský), 24. Hampl (ALinč, Čurilla), 26. Šagát (Čurilla, Němeček), 28. Pajič (Diviš, Rod), 29. Šagát (Ludvík), 32. Poživil (Handlovský, Hanzl), 32. Ludvík (Šagát), 51. Kloz (Handlovský, Hanzl), 57. Pajič (Hořava), 60. Hanzl - 39. Beroun (Říha)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct (Francouz) – Němeček, Pojkar, P. Hořava, Klobouček, Gureň, Holomek, – Čurilla, Alinč, Hampl– Šagát, Mikulík, Ludvík – Kloz, R. Hanzl, Handlovský – Diviš, Pajič, Rod - Hovorka.
    HC LERAM Orli Znojmo: Přikryl (28. Kacetl) - Klimeš, Stehlík, David, Lattner, Opalek, Kolafa, Šaur - Říha, Beroun, Vyletleka - A. Staněk, Trojan, Videlka - Jarůšek, Bartoš, Komínek.
    bahis siteleri