Hr. Králové – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Chomutov – Letňany 3:5 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 4:3 (po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:2 (0:0, 1:2, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 06.01.2011, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to jasné. DANIEL KLEMENC se na červené čáře dostal ke kotouči a neomylně trefuje prázdnou branku. Bez asistence.
     
    50:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradecká lajna benjamínků vybojovala pro svůj tým vedení 3:2! Tomáš Hofman zkusil Plíška překvapit rychlým výjezdem zpoza brány a co se nepovedlo jemu, to dokázal MATĚJ MATOUŠ. U tyčky ho boleslavští obránci příliš nehlídali a Matouš dostrkal puk do branky! Bez asistence.
     
    43:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další pohledná akce v podání domácích znamená vyrovnání. Radek Pilař dostal přesnou přihrávku do úniku a ač byl hákován, dostal se k zakončení. Jan Plíšek ho ještě betonem vychytal, k dorážce se však dostal DANIEL KLEMENC a zblízka se do prázdné brány nemohl netrefit. Asistence: Radek Pilař.
     
    39:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlost! Ihned po buly se před hradeckého brankáře prokousal ZDENĚK BOROVEC a se štěstím otáčí vývoj utkání! Asistence: Martin Novák.
     
    36:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    O chvíli později se vyrovnání stává skutečností. Kotouč se tak dlouho motal kolem domácí branky, až se k němu dostal JAKUB KALFIŘT a odkrytou klecí nepohrdnul. Hradečtí reklamují kopnutí puku a i mě se to zdálo podezřelé, gól však platí. Bez asistence.
     
    29:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Šťastný gól, ale i takové se počítají. Lukáš Hercig puk napral od modré po ledě a ten po biliáru mezi bruslemi skončil až v brance. Na puk si sáhl také PAVEL VENCL a právě jemu je zásah připsán. Hradec otevírá skóre utkání. Asistence: Lukáš Hercig, Drahoš Jebavý.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 30. Vencl (Hercig, Jebavý), 44. Klemenc (Pilař), 51. Matouš, 60. Klemenc - 37. Kalfiřt, 40. Borovec (Novák)


    Královští lvi Hradec Králové: Hejda (Hak) - Myslivec, Hofman J., Matějček "C", Hercig, Zahradník, Voříšek - Šeps, Vencl, Jebavý, Wolf, Klemenc, Pilař, Gančarčík, Matouš, Pumr, Šeda, Drašnar, Jiránek, Hofman T., Hylena.
    BK Mladá Boleslav: Plíšek Jan (Kváča) - Nastoupil, Faulhammer, Plíšek Jakub, Kochubey, Mašek - Kalfiřt, Šulc, Krupička "C" - Borovec, Šír, Novák - Burian, Bašus, Sedmík - Durdil, Ďurač.
    bahis siteleri