Hr. Králové – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Chomutov – Letňany 3:5 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 4:3 (po s.n.)
po s.n.
HC RT TORAX Poruba 2011
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:0 - 1:0)
HK Opava
Čtvrtek 06.01.2011, 18:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    65:00
    Poruba právě vstřelila branku!
    Velký večer rodiny Golů! Starší Robin byl u všech tří porubských branek, mladší PATRIK GOLA nyní rozhoduje samostatné nájezdy, když po blafáku zakončil krásně pod horní tyč.
     
    59:20
    Poruba právě vstřelila branku!
    S Porubou to již vypadalo velmi špatně, ale vše vzal do svých rukou Robin Gola, jenž projel celým kluzištěm, byl jasně podražen, ale k dorážce se ještě dostal JONÁŠ MLÁDEK, který dorazil kotouč do odkrytého místa opavské klece. Asistence: Robin Gola.
     
    50:58
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak v těchto chvílích se musí Sroka značně červenat. Fajkusova střela se totiž odrazila od zadního mantinelu před porubského gólmana, který nedokázal zkrotit puk a dovolil tak lehce skórovat dojíždějícímu DAVIDU RYBKOVI. Asistence: Jan Fajkus.
     
    36:55
    Poruba právě vstřelila branku!
    A je opět vyrovnáno! Stejně jako při první brance se o to postarala elitní porubská formace. Golovu střelu Urbisch neudržel, ale samotný střelec nedokázal kotouč dorazit do prázdné branky, a tak lehkou úlohu již měl dojíždějící MARTIN CSOMOR, který našel kotouč u levé tyče a bez problémů skóroval. Asistence: Robin Gola.
     
    33:35
    Opava právě vstřelila branku!
    Přestože má ve druhé periodě výrazně navrch Poruba, Slezan se dostává zpět do jednobrankového vedení. Heider našel u druhé tyče nepokrytého FILIPA OTIPKU, jenž nadvakrát dorazil kus černé pryže za Srokova záda. Asistence: Petr Heider.
     
    20:20
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to je skvělý nástup RT TORAXu. Nejprve nevyužil svůj samostatný únik Gelnar, kotouče se následně zmocnil Csomor a poslal jej před brankoviště na úplně volného ROBINA GOLU, který se nemohl mýlit. Asistence: Martin Csomor.
     
    10:46
    Opava právě vstřelila branku!
    Více prostoru na ledové ploše pravděpodobně svědčí hostujícím hráčům. TOMÁŠ HULA vletěl do dezorientované porubské obrany a střelou k levé tyči nedal Srokovi žádnou šanci. Bez asistence.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 21. Gola R. (Csomor), 37. Csomor (Gola R.), 60. Mládek (Gola R.), 65. Gola P, - 11. Hula, 34. Otipka (Heider), 51. Rybka (Fajkus)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Sroka (Peslarová) - Demel, Hranoš, Pitřík, Síkora, Ščurek, Štěpán, Široký - Csomor, Gelnar, Gola P. Gola R., Gřeš, Havránek, Kropka, Mládek, Pěnčík, Rajnoch, Seget.
    HK Opava: Urbisch (Horák) - Slavík, Hon, Rohovský, Štrbík, Volf, Fajkus, Levák, Heider, Rybka, Machač, Hula, Ondruch, Krupa, Pražák, Otipka.

    Rozhodčí: Janda Roman.
    bahis siteleri