Vítkovice – Sparta 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 1:3 (kon.) | Pardubice – Zlín 2:4 (kon.)
Plzeň – Třinec 3:0 (kon.) | Liberec – Litvínov 6:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Rytíři Kladno
Pátek 07.01.2011, 18:00 • hala Rondo • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je hotovo, vymalováno. Kladno se raduje a připisuje si plný bodový zisk. Do prázdné klece zamířil přesně PAVEL PATERA. Asistence: Jiří Kuchler, Jiří Drtina.
     
    58:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelný gól v Hoviho kleci. Bicek ujel brněnské obraně, sice jeden z brněnských hráčů odpálil kotouč, ovšem na JIŘÍHO KUCHLERA, jenž jen tak laxně plácl do puku a Kladno v Brně vede. Asistence: Jiří Bicek.
     
    33:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je tu trest. Kladno využilo zaváhání brněnské obrany z ničeho nic udeřilo. Hoviho musel vyjet proti rychlému Treillemu, a než se stači vrátit do brány, přihrál Kalla do mezikruží na VÍTĚZSLAVA BÍLKA a ten zakončil přesně do polookryté branky. Asistence: Jaroslav Kalla, Sacha Treille.
     
    4:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obrovský závar před kladenskou brankou. Po tlaku Komety se odražený kotouč dostal k Marku Kvapilovi, který místo střely do poloprázdné brány volil přihrávku na ještě lépe postaveného RADIMA BIČÁNKA a jeho ráně nešlo zabránit. Asistence: Radim Hruška a Marek Kvapil. Využita přesilovka 5 na 3.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 5. Bičánek (Hruška, Kvapil) - 34. Bílek (Kalla, Treille), 59. Kuchler (Bicek), 60. Patera (Kuchler, Drtina)


    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Bičánek, Kempný, Houdek, Stehlík, Mojžíš, Malec, Protivný - Kvapil, Hruška, Svoboda Jakub - Erat, Dopita (C), Dlouhý - Hubáček, Procházka, Brabenec - Jaroslav Svoboda, Huml.
    Rytíři Kladno: Falter (Cikánek) - Drtina, Procházka, Šmach, Mrázek, Růžička, Piskáček, Jelínek - Kuchler, Patera, Bicek - Bílek, Kalla, Treille - Látal, Bělohlav, Eberle - Valský, Kotrla, Stieler.

    Rozhodčí: Minář, Mikula - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri