Vítkovice – Sparta 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 1:3 (kon.) | Pardubice – Zlín 2:4 (kon.)
Plzeň – Třinec 3:0 (kon.) | Liberec – Litvínov 6:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Rytíři Kladno
Pátek 07.01.2011, 18:00 • hala Rondo • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je hotovo, vymalováno. Kladno se raduje a připisuje si plný bodový zisk. Do prázdné klece zamířil přesně PAVEL PATERA. Asistence: Jiří Kuchler, Jiří Drtina.
     
    58:50
    Time out Komety. Hovi zůstává na střídačce.
     
    58:50
    Kometa má naději na vyrovnání, Kladnu se výhra komplikuje. Mrázek vyloučen za podražení.
     
    58:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelný gól v Hoviho kleci. Bicek ujel brněnské obraně, sice jeden z brněnských hráčů odpálil kotouč, ovšem na JIŘÍHO KUCHLERA, jenž jen tak laxně plácl do puku a Kladno v Brně vede. Asistence: Jiří Bicek.
     
    55:02
    V Rondu je dnes vyprodáno, utkání sleduje 7200 diváků.
     
    51:55
    Stehlík teď brnkal na nervy domácích i hostujících fandů. Nahodil kotouč na bránu a na teč se chytal Dopita, jenže puk záhadně zmizel všem z dohledu a poté vypadl v dostatečném bezpečí mimo hostující klecí.
     
    48:08
    Před Jakubem Svobodou zachránil na poslední chvili Šmach. Puk poskakoval po brankové čáře, stačilo pouze dorazit, nepovedlo se. Hosté měli nyní velkou porci štěstí.
     
    44:30
    Stehlík vyrobil na modré další z mnoha chyb a Bicek pádil sám na Hoviho, blafák se mu ale nepodařilo zakončit nejlépe. Následně byl sražen u mantinelu Houdkem a ten jde za katr.
     
    42:34
    Kotrla zůstal nepokryt Bičánkem a Kladno se mohlo radovat. Možná byl z toho sám překvapen, kolik dostal prostoru, se svou šancí však naložil mizerně, přestřeluje vysoko nad.
     
    35:51
    Milan Minář znovu vylučuje, tentokrát trestá Davida Stielera za nafilmovaný pád. Kometa má k dispozici přesilovku.
     
    33:40
    Vyloučen vzápětí Kempný za krosček.
     
    33:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je tu trest. Kladno využilo zaváhání brněnské obrany z ničeho nic udeřilo. Hoviho musel vyjet proti rychlému Treillemu, a než se stači vrátit do brány, přihrál Kalla do mezikruží na VÍTĚZSLAVA BÍLKA a ten zakončil přesně do polookryté branky. Asistence: Jaroslav Kalla, Sacha Treille.
     
    27:10
    Patera je zpět na ledě, ovšem před tím jsme registrovali opět vyloženou šanci Houdka, kterému přihrál do mezikruží Hruška. Falter si připisuje zákrok dne, když Houdkův pokus chytá efektně do lapačky.
     
    24:55
    Dopita namazal před bránou puk na zlatém podnose na Marka Kvapila, který ve stoprocentní šancí a navíc sám před Falterem, bohužel pro Brno nedává!
     
    23:25
    Tutovka v podání Komety. Hned po vyhraném buly pálil Bičánek a trefuje po odrazu betonu Faltera jeho pravou tyč! Kotouč poté chtěl dorazit Kvapil, leč vedle.
     
    23:08
    Pavel Patera vyloučen za vysokou hůl, opět 2+2 jako v případě Kuchlera. Kometa si vyzkouší již čtvrtou přesilovku v tomto zápase.
     
    14:09
    Erat našel před bránou Dlouhého, jeho pokus vyráží bravůrním zákrokem Falter. Následně Malec posílá kotouč na teč, o ni se pokoušel znovu Dlouhý a kladenský brankář měl plné ruce práce. Druhému gólu ale zabránil.
     
    11:30
    Početní výhodu si vyzkouší také hosté. Vyloučen je Kempný za krosček.
     
    10:59
    Radek Procházka poslal ideálně do jízdy kotouč Jakubovi Svobodovi a ten střelou z pravé strany nepropálil Faltra.
     
    6:34
    Rušno před bránou Vagnerplastu bude i nadále. Vyloučen Kuchler za vysokou hůl na 2+2 a Erat odchází do kabiny na šití.
     
    4:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obrovský závar před kladenskou brankou. Po tlaku Komety se odražený kotouč dostal k Marku Kvapilovi, který místo střely do poloprázdné brány volil přihrávku na ještě lépe postaveného RADIMA BIČÁNKA a jeho ráně nešlo zabránit. Asistence: Radim Hruška a Marek Kvapil. Využita přesilovka 5 na 3.
     
    3:28
    Následně Libor Procházka hákoval v rohu kluziště Erata a Kometa má možnost necelou minutu hrát dvojnásobnou početní výhodu.
     
    2:25
    Kvapil opět našel volného spoluhráče Jakuba Svobodu, ten ale byl před zakončením zahákován Kotrlou a Brno si zahraje první přesilovku.
     
    1:46
    Kometě se podařilo vstřelit branku, ovšem rozhodčí Minář požádá o konzultaci videorozhodčího.
     
    0:09
    Tak to je úvod, Kometa hned na začátku třetiny mohla udeřit. Kvapil nahrál před bránu Hruškovi, který z ideální pozice trefuje břevno Falterovy svatyně!
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 5. Bičánek (Hruška, Kvapil) - 34. Bílek (Kalla, Treille), 59. Kuchler (Bicek), 60. Patera (Kuchler, Drtina)


    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Bičánek, Kempný, Houdek, Stehlík, Mojžíš, Malec, Protivný - Kvapil, Hruška, Svoboda Jakub - Erat, Dopita (C), Dlouhý - Hubáček, Procházka, Brabenec - Jaroslav Svoboda, Huml.
    Rytíři Kladno: Falter (Cikánek) - Drtina, Procházka, Šmach, Mrázek, Růžička, Piskáček, Jelínek - Kuchler, Patera, Bicek - Bílek, Kalla, Treille - Látal, Bělohlav, Eberle - Valský, Kotrla, Stieler.

    Rozhodčí: Minář, Mikula - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri