Poprad – Zvolen 6:1 (kon.) | Martin – Nitra 3:4 (po s.n.) | Trenčín – Žilina 3:0 (kon.)
Skalica – Košice 3:4 (kon.) | Banská Bystrica – HC Slovan 4:1 (kon.)
konec
HK Poprad
6:1 (2:0, 3:1, 1:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 16.01.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:00
    Obrovská šanca mladých Popradčanov. Rapáč dostal prihrávku, z ktorej sa rútil na Kristína sám, hosťujúci brankár vybehol a puk mu vypichol, dvestopercentnú šancu následne zahodil Paločko, ktorý z pol metra minul úplne prázdnu bránku a sám sa čuduje ako sa to mohlo stať.
     
    56:33
    Poprad dal gól! Hluché obdobie na ľade kamzíkov prerušil šikovnou strelou medzi betóny TOMÁŠ JAŠKO, do pozície ho dostal spätnou prihrávkou Peter Klouda.
     
    48:02
    Zvolenčania pridali na dôraze, zápas sa pokúšajú zdramatizovať, dobrú šancu medzi kruhmi zahodil Pucher - Melicherčíka rozpohyboval, no v závere netrafil bránku a následný súboj pri mantineli nezvládol Ján Brejčák a odchádza si odsedieť krošček.
     
    46:00
    Kristín sa nestíha obracať. Kroták našiel prihrávku cez celé pásmo v pravom kruhu stojaceho Lapšanského a po strele z prvej sa puk znovu odrazil od konštrukcie bránky - tentoraz to bola Kristínova ľavá žŕdka.
     
    45:11
    Škovira dočiahol na prihrávku, ktorou sa spolu so Svitanom dostal do útoku dvoch proti jednému, Miro naznačil prihrávku a následnou strelou rozozvučal spojnicu nad Kristínovou lapačkou.
     
    41:24
    Daniel Brejčák v úvode tretej tretiny vylúčený za hákovanie.
     
    37:34
    Zvolen dal gól! Popradských divákov na chvíľu zamrazil peknou samostatnou akciou ONDREJ OTČENÁŠ, po prihrávke od Milana Juríka sa vrútil do útočného pásma a strelou popod lapačku Marcela Melicherčíka vykresal iskierku nádeje pre hosťujúci tím.
     
    37:02
    Jaško sa uvoľnil na ľavej strane, natlačil sa pred Kristína, prvá strela medzi betóny neprešla a následná dorážka odhrnula sneh z bránkovej čiary za prekonaným Kristínom.
     
    35:47
    Poprad dal gól! Absolútne zúfalá presilovka hostí, už v predchádzajúcej akcii sa Škovira natlačil pred Mateja Kristína a puk, ktorý zostal stáť pred žŕdkou nedorazil Emil Lundberg. Gól však strelila úplne iná popradská dvojica - Arne Kroták vybojoval puk v strednom pásme, načasoval prihrávku priamo medzi dvoch obrancov a JAROSLAV KMIŤ si vychutnal ešte nerozchytaného Mateja Kristína strelou popod lapačku.
     
    32:59
    Poprad dal gól! Ďalší rozohraný presilovkový kolotoč, tentoraz sa po prihrávkach Miroslava Škoviru a Radoslava Suchého rozhodol riešiť situáciu strelou JAROSLAV KASÍK. Jeho delovka od modrej čiary letela priamo ponad brankárovu vyrážačku, keď domáci obranca doslova prevesil puk v sieťke cez konštrukciu bránky - čiarový rozhodca sa aspoň nemusel zohýbať, keď ho z bránky vyberal. Do hosťujúcej svätyne nastúpil miesto Lukáša Škrečka Matej Kristín.
     
    30:49
    Vosátkov zákrok pri mantineli posúdil hlavný rozhodca dosť prísne a domáci si zahrajú ďalšiu presilovku zrejme za vrazenie.
     
    30:18
    Poprad dal gól! Nacvičenýk presilovkový signál vyšiel domácim ešte pred koncom presilovej hry. Miroslav Škovira naznačil strelu, prihral na pravej strane voľnému Arnemu Krotákovi, ten to mal na bekhend a tak nemohol priamo zakončiť, preto poslal puk pred bránkovisko, kde ho kutáčovým šťuchaním pretlačil popod Lukáša Škrečka EMIL LUNDBERG.
     
    28:23
    Lapšanský sa predieral do útoku po ľavej strane, na jeho rýchlosť reagoval hákovaním Pucher.
     
    22:24
    Jaško znovu aktívny. Popradský útočník puk z bránkoviska vydoloval, obkorčuľoval bránku zozadu, no miesto prihrávky na voľného Kopeckého poslal puk medzi kruhy rovno na hokejku hosťujúceho obrancu.
     
    17:43
    Lapšanského ďalší prienik, tentoraz po ľavej strane a Kučného zákrok konečne posúdený ako nedovolený - ako pád pod nohy.
     
    14:05
    Poprad dal gól! Pletky v útočnom pásme sa rozhodol vyriešiť domáci ARNE KROTÁK, znovu sa typicky odpútal od obrany a z rovnakej pozície ako pri prvom góle švihom prestrelil Škrečkov postoj. Prihrávku si po vybojovanom súboji pri mantineli pripísal Tomáš Jaško.
     
    09:00
    Popradskí obrancovia až prekypujú sebavedomím, prekypenie jedného z nich mohol teraz využiť Pucher, Melicherčík však jeho strelu spomedzi kruhov vyrazil na žŕdku.
     
    05:37
    Prvé vylúčenie v zápase - na strane hostí to s dôrazom pri mantineli prehnal Vosátko a popradská štvrtá formácia vyťažila zo svojej aktivity presilovú hru.
     
    04:23
    Poprad dal gól! Popradčan JAROSLAV KMIŤ po kombinačnom prechode do útočného pásma nešpekuloval a dlhým švihom namieril puk ponad lapačku Lukáša Škrečka. Asistencie si pripísali Daniel Brejčák a Arne Kroták.

    Marián Handzuš

    Branky a nahrávky: 5. Kmiť (Kroták, Brejčák D.), 15. Kroták (Jaško), 31. Lundberg (Kroták, Škovira), 33. Kasík (Suchý, Škovira), 36. Kmiť (Kroták), 57. Jaško (Klouda) - 38. Otčenáš (Jurík M.)


    HK Poprad: Melicherčík (Klempa) - Kasík, Suchý, Jasečko, D. Brejčák, Kledrowetz, J. Brejčák, Bjork, Kramár – Svitana, Lundberg, Škovira - Lapšanský, Kmiť, Kroták - Kopecký, Klouda, Jaško – Rapáč, Mlynarovič, Paločko. Tréner - Jaško Ján, asistent - Spišák Róbert.
    HKM Zvolen: Škrečko (Kristín) – Čierny, Hranáč, Bokroš, Ďaloga, Valach, Juraško, Vosátko, Kučný – Barinka, Pucher, Chovan – Kovář, Jurík M., Baláž – Škoda, Trochta, Záhorovský – Zuzin, Jurík L., Otčenáš. Tréner – Bokroš Ernest, asistent trénera – Hovorka Milan.

    Rozhodčí: Rudý - Valach, R. Návratek

    Diváci: 3530
    bahis siteleri