Třinec – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Motor ČB – Slavia 3:0 (kon.) | Zlín – Kladno 3:0 (kon.)
Litvínov – Kometa Brno 1:7 (kon.) | Plzeň – Sparta 2:0 (kon.) | K. Vary – Pardubice 4:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 4:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 18.01.2011, 18:10Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:24
    Liberec právě vstřelil branku!

    Severočeši využívají početní převahu a přibližují se k dalším třem bodům! Nedvěd posunul puk na modré čáře JIŘÍMU HUNKESOVI, který propálil hradbu těl před Málkem a počtvrté rozvlnil síť za vítkovickým gólmanem. Asistence: Petr Nedvěd, Miloslav Hořava - 4:2.
     
    41:51
    Liberec právě vstřelil branku!

    Vítkovice již hrály v plném počtu, leč TOMÁŠ VAK svoji skvěle mířenou střelou posílá svůj celek podruhé v zápase do vedení. Převzal puk za brankou, vyjel na pravý a kruh a trefil přesně nad Málkovo rameno. Asistence: Jan Víšek - 3:2.
     
    35:45
    Liberec právě vstřelil branku!

    Vyloučený Voráček již byl propuštěn z trestné lavice a spěchal pomoci svým spoluhráčům do obranné třetiny. Vak ale stihl vybojovat puk u mantinelu, poslal jej před branku a uplně volný TOMÁŠ KLIMENTA zakončil do horního růžku. Asistence: Tomáš Vak, Martin Čakajík - 2:2.
     
    24:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Hostům se podařilo svižný nástup svého soka přečkat bez úhony a hned vzápětí jdou z nenápadné akce do vedení. PETR POHL vyzkoušel svoji střelou z dálky Pincovu pozornost, domácímu brankáři kotouč propadl a doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Klimek, Petr Vrána - 1:2.
     
    8:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Hosté vyrovnávají a pětice vítkovických přiznivců má v hledišti poprvé důvod k oslavě. Strapáč se prosmýkl do útočné třetiny, přenechal puk přijíždějícímu JURAJI SÝKOROVI, jenž svižnou střelou do horní poloviny branky pokořil Pince. Asistence: Petr Strapáč, Vladimír Svačina - 1:1.
     
    4:19
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři se dostávají velice rychle do vedení! MILAN BARTOVIČ nahazoval kotouč od modré čáry, Málek měl zakrytý výhled a černá pryž mu propadla do sítě. Asistence: Jiří Hunkes, Miloslav Hořava - 1:0.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 5. Bartovič (Hunkes, Hořava), 36. Klimenta (Vak, Čakajík), 42. Vak (Víšek), 48. Hunkes (Nedvěd, Hořava) - 9. Sýkora (Strapáč, Svačina), 25. Pohl (Klimek, Vrána)


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) - Čakajík, Hunkes, Moravec, Holub, Derner, Pavlů, Trončinský - Dušek, Víšek, Špaček, Klimenta, Kudrna, Hořava, Ondřej, Podkonický, Urban, Bartovič, Vantuch, Vak, Nedvěd.


    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Ovčačík, Trnka, Malík, Voráček, Punčochář, Rehák, Němeček - Tomas, Vrána, Svačina, Hlinka, Huna, Šedivý, Húževka, Strapáč, Pohl, Klimek, Szturc, Sýkora, Burger.


    Rozhodčí: Hribik, Šír - Gebauer, Lederer.
    bahis siteleri