Vsetín – Prostějov 10:3 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 3:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
10:3 (2:1, 5:1, 3:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Pátek 28.01.2011, 12:00Liga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (14:42:29)
     
    59:31
    Domácí už v poklidu kontrolují vysoké vítězství.
     
    58:51
    Vsetín vstřelil branku!
    A přeci jen se Valaši dočkali. tentokrát už Vydržel na Sochoru nedosáhl. PETR SOCHORA si našel puk vyražený po střele Davida Klimka a jeho dorážce do odktyré branky již poté nic nestálo v cestě. Asistence: David Klimek, Martin Kubo.
     
    58:34
    Po pravé straně se proháčkouval Sochora, zkusil překonat Vydržela bekhendovým pokusem, ten ale dokázal své betonyy sklepnout včas, čímž uchránil svůj tým od desítky.
     
    57:23
    Vsetínští očividně touží po desítce a i nadále zásobují obranu Jestřábů svými výpady.
     
    56:08
    Vsetín vstřelil branku!
    DAVID KLIMEK završuje při další vsetínské přesilovce pět na tři svůj hattrick. Tomáš Žabčík našel diagonální přihrávkou Martina Kubo, ten našel u opačné tyče osamoceného Klimka a devátá branka utkání je na světě. Asistence: Tomáš Žabčík, Martin Kubo.
     
    55:12
    V oslabení ujeli dva na jednoho Ondra s Gromusem, zakončení druhého jmenovaného na "dlouho hůl" skončila těsně nad brankou.
     
    53:21
    Vsetín vstřelil branku!
    Střelou z mezikruží a tím pádem i svou druhou brankou v zápase zvyšuje DAVID KLIMEK na 8:3 pro Valachy. Vydržel, který se po druhé třetině vrátil do branky, neměl nárok. Asistence: Martin Kubo, Petr Sochora.
     
    49:50
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté lehce korigují nepříznivé skóre. Z velkého zmatku na vsetínském brankovišti dokázal nejlépe těžit PAVEL ZONA, který jako první objevil puk, který domácí beci i Hromada marně hledali a poté jej lehce oklidil do branky. Asistence: Stanislav Tomiga.
     
    47:49
    Husák se dostal s pukem až do nebezpečné střelecké pocice, Hromada ale svým mrštným vyjetím dokázal zmenšit střelecký úhol a Husákovu ránu lapil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Vsetín vstřelil branku!
    V samém závěru třetiny Valaši zvyšují svůj náskok. Lechner našel najetého TOMÁŠE MOTLOCHA a jeho přesná střela zapadla k tyči Klocovy klece. Asistence: Michal Ondra.
     
    36:12
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Také hosté jsou ve své početní výhodě úspěšní. Přesnou střelou k levé tyči překonal dobře chytajícího Hromadu VIKTOR MAŠEK. Asistence: Josef Matoušek, Ondřej karas.
     
    32:15
    Vsetín vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovku pět na tři. Puk putoval přes Vojtěcha Urbana a Tomáše Žabčíka až k Petru Sochorovi a ten překonal hostujícího brankáře po šesté. Asistence: Vojtěch Urban, Tomáš Žabčík.
     
    29:11
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí záhy ještě navyšují své vedení. Střela MARTINA KUBO doklouzala s notnou dávkou štěstí až do sítě Klocovy svatyně. Bez asistence.
     
    27:01
    Vsetín vstřelil branku!
    Tečovanou střelu Jana Kozáka Vydržel neudržel a pohotový MARTIN KUBO doklepl z blízka puk do brány. Hosté střídají brankáře, za Vydržela nastupuje do brány Kloc. Asistence: jan Kozák
     
    24:38
    Vsetín vstřelil branku!
    Valaši zvyšují svůj náskok na dvě branky. Tentokrát sdi domácí útočníci role vyměnili. David Klimek vypálil, Vydržel jeho pokus pouze vyrazil a PETR SOCHORA bez problémů doklepl puk do branky. Asistence: David Klimek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 5. Vítek (Lechner), 17. Klimek (Sochora), 25. Sochora (Klimek), 28. Kubo (Kozák), 30. Kubo, 33. Sochora (Urban, Žabčík), 40. Motloch (Ondra), 54. Klimek (Kubo , Sochora), 57. Klimek (Kubo, Žabčík), 59. Sochora (Klimek, Kubo) - 2. Matoušek (Zapletal), 37. Mašek (Matoušek, Karas), 50. Zona (Tomiga)


    VHK ROBE Vsetín:
    LHK Jestřábi Prostějov:
    bahis siteleri