Poprad – Trenčín 3:4 (kon.) | Martin – Skalica 3:1 (kon.) | Nitra – HC Slovan 2:4 (kon.)
Žilina – Košice 1:4 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 2:3 (po s.n.)
konec
HK Poprad
3:4 (1:3, 2:1, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 28.01.2011, 17:00 • Zimný štadión Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Sériu 21 domácich zápasov, v ktorých Poprad dokázal bodovať (doma vlastne v riadnom hracom čase prehral len jedny z prvých súbojov, proti Nitre a Žiline). prerušila v 48. kole Dukla Trenčín. Ďakujeme za pozornosť, tešíme sa na vás z Popradu najbližšie v prvý februárový deň pri súboji so Skalicou. Kto obľubuje moje prenosy, pozývam vás aj na štvrťfinále prvej ligy, ktoré sa začína už zajtra, konkrétne zápas Liptovský Mikuláš - Trnava. (19:15:11)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:48
    Tak toto tu už veeeeľmi dávno nebolo, nespokojní diváci odchádzajú preč. Poprad si berie oddychový čas. Dosť neskoro, ale aspoň odchádzajúci diváci nebudú zavadzať vo výhľade.
     
    59:40
    Ostreľovanie domácej brány, dvakrát to skončilo na Kasíkovi, tretí raz puk vyrazil Lipovský.
     
    58:46
    Kuľha v snahe vymyslieť akciu na vyrovnanie, myslí mu to teraz celkom dobre, prihrávku pred bránu ale zachytil Trefný a zapol motor do nôh, veľmi chce z tohto ľadu odniesť všetky tri body.
     
    57:11
    Po vhadzovaní po zakázanom uvoľnení Popradu sa dostali domáci dopredu, Svitanovu strelu Kováč pokryl betónmi. Tento zápas nebaví ani môj laptop, ktorý sa vytrvalo vybíja (rýchlejšie ako zvyčajne), pevne verím, že do konca to ešte ustojí.
     
    56:40
    Svitana akoby váhal s prihrávkou Kuľhovi, a samému mu to cez dvoch nevyšlo.
     
    55:46
    Lapšanský v pásme neuspel. Na druhej strane sa k strele ťahom chystal Naurov, cez Jána Brejčáka sa mu to nepodarilo.
     
    55:08
    Gašparovič to myslel dobre, no cez Daniela Brejčáka mu to nevyšlo, následne Lapšanský podobne stroskotal pri opúšťaní pásma.
     
    54:25
    Svitana zrejme videl v plexiskle odraz spoluhráča, inak si jeho prihrávku do prázdneho priestoru vysvetliť neviem.
     
    54:04
    Blatný sa ospravedlňuje spoluhráčom, že puk vyhodil lobom na zakázané uvoľnenie.
     
    53:49
    Vandas s pukom, už ale bol na ľade dosť dlho, tak ho len nahadzoval do pásma, o Chovana zblokovaný na ochrannú sieť.
     
    52:56
    Na ľad sa trochu vzruchu snaží Jaško dostať nasadením mladňakov, snáď ešte nie sú celkom zavarení a nespravia nejakú kardinálnu chybu. Teraz to takmer vyšlo pri Tyborovom úniku, vybral si voľnú stranu, kam sa ale priamo pred neho zo striedačky stihol postaviť Kramár.
     
    52:09
    Lapšanský dobieha Kledrowtzove vyhodenie, takže to zakázané uvoľnenie nebude, ale ani šanca, lebo Lapšanský sa potkol priamo pod hráča.
     
    51:39
    Chovan vyzýva hráčov k šprintu za pukom, nahodil ho do pásma a sám sa súťaže "dobehni prvý" nezúčastní, odchádza striedať.
     
    50:30
    Po Kloudovej ťažkopádnej prihrávke o zadný mantinel zakázané uvoľnenie domácich.
     
    50:08
    Teraz už Rapáč pri puku, strelu z pravého kruhu Kováč vyráža.
     
    49:47
    Rapáč pripravený na modrej prevziať prihrávku, no Sekeráš ho nikam nepustil.
     
    49:23
    Kroták sa rozbehol z obranného pásma popri mantineli, stroskotal na Naurovovi, ktorý je predsalen väčšia väzba ako popradský kapitán. Puk ale stále na hokejkách domácich, Kmiť ho teraz sklepol vysokou hokejkou, hra sa presunie pred Lipovského.
     
    58:08
    Suchý ťukol do prihrávky pred bránu, Škovira následne vyviezol puk, no po chybe sa k nemu dostal Blatný, bol ale sám vojak v poli, Kasík ho otrieskal o desky a Blatný sklamane odchádza striedať.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 17. Kroták (Kledrowetz, Kopecký), 22. Škovira (Kasík, Svitana), 34. Suchý (Škovira, Klouda) - 8. Tvrdoň (Pardavý, Hruška), 9. Hruška (Tomko), 13. Koložváry (Ďuriš, Hruška), 37. Naurov (Ďuriš, Koložváry)


    HK Poprad: Marcel Melicherčík (13. M. Lipovský) - Kasík, Suchý, Kledrowetz, D. Brejčák, D. Kramár, J. Brejčák, Malina - Kuľha, P. Svitana, Škovira - A. Lapšanský, Kmiť, A. Kroták - J. Kopecký, Klouda, R. Rapáč - Matúš Paločko, Mlynarovič, M. Vandas - S. Takáč.
    HK DUKLA Trenčín: V. Kováč (T. Hiadlovský) - Sekeráš, E. Bednár, Hruška, Tomko, Mar. Chovan, Trefný, Mi. Imrich, Jarábek - Pardavý st., Blatný, Melichárek - Tybor, Ja. Gašparovič, R. Tvrdoň - Naurov, Ďuriš, Koložváry - Mikula, M. Daňo, P. Kopecký.

    Rozhodčí: Ru. Lauff - M. Korba, Smrek

    Diváci: 3279
    bahis siteleri