Třinec – Litvínov 1:3 (kon.) | Kladno – Liberec 0:3 (kon.) | Zlín – Sparta 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 2:5 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 4:0 (kon.)
Slavia – Plzeň 4:3 (po s.n.)
po s.n.
HC Slavia Praha
4:3 (1:1, 0:0, 2:2 - 0:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 01.02.2011, 18:15Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ SVOBODA si za svůj nájezd připisuje vítězný gól.
     
    49:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jak se proměňuje nájezd předvedl ukázkově TOMÁŠ VLASÁK, který dostal ideální příhrávku za obranu od Jakuba Jeřábka, počkal si až se Kopřiva položí a poté vystřelil pod břevno. Asistence: Jakub Jeřábek a Martin Straka.
     
    47:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí předvedli pohlednou akci, kterou rozjel ve středním pásmu Třetina, za modrou přihrál TOMÁŠI MICKOVI, ten si obhodil obránce Hanzlíka a zamířil přesně k tyči. Asistence: Miroslav Třetina a Jiří Doležal.
     
    44:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krejčík neuhlídal u pravého mantinelu rozjetého PAVLA VOSTŘÁKA, který se dostal před něj a poté přesnou střelou k bližší tyči vyrovnal. Asistence: Jakub Jeřábek.
     
    40:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přestávka asi přišla domácím vhod. Vondrka hezkou zadovkou přihrál před bránu JIŘÍMU VAŠÍČKOVI, který nadvakrát překonal ležícího brankáře. Asistence: Michal Vondrka a Tomáš Svoboda.
     
    07:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A hosté bleskurychle početní výhodu využívají. Jeřábek vypálil od modré nad, ale puk se záhadně odrazil zpět před bránu, kde stál připravený TOMÁŠ VLASÁK a nedal překvapenému Kopřivovi šanci. Asistence: Jakub Jeřábek.
     
    00:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je start jako hrom. Hned první střela končí v síti. Puk v rohu získal Svoboda, přihrál jej před bránu, kde se ho zmocnil PETR JELÍNEK a trefil se přesně mezi brankářovy betony. Asistence: Tomáš Svoboda.
    Marken.cz

    Patrik Kubečka

    Branky a nahrávky: 1. Jelínek (Svoboda), 41. Vašíček (Vondrka, Svoboda), 48. Micka (Třetina , Doležal), 65. Svoboda - 8. Vlasák (Jeřábek), 45. Vostřák (Jeřábek), 50. Vlasák (Jeřábek, Straka)


    HC Slavia Praha: Kopřiva - Roth, Vašíček, Kuboš, Barák, Kolařík, Žižka, Krejčík - Krenželok, Třetina, Vondrka - T. Svoboda, Jaškin, Tomica - Micka, P. Jelínek, Doležal - Pospíšil, Sklenář, Poletín.
    HC Škoda Plzeň: Horčička - Benák, Jiří Hanzlík, Jeřábek, Modrý, Dresler, Frolo, St. Pierre - Vostřák, Vlasák, Svačina - Stránský, Straka, Dvořák - Lammers, M. Heřman, Johnson - T. Rachůnek, Haman, Plášek - Petruška

    Rozhodčí: Minář, Trombík - Kis, Prchal

    Diváci: 7771
    bahis siteleri