Nymburk – Trutnov 5:3 (kon.) | Žďár n/S – Pelhřimov 5:2 (kon.) | Jindř. Hradec – Chotěboř 10:4 (kon.)
Milevsko – Lev Benešov 5:4 (kon.) | Kutná Hora – Kolín 2:5 (kon.) | Přerov – Prostějov 9:3 (kon.)
Karviná (Baník) – Nový Jičín 5:2 (kon.) | Havířov – Šumperk 2:4 (kon.) | Břeclav – Frýdek-M. 5:4 (kon.)
Val. Meziříčí – Technika Brno 3:6 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 5:1 (kon.) | Č. Lípa – Kobra 4:6 (kon.)
Jablonec n/N – Roudnice 3:4 (kon.) | Děčín – Řisuty 9:8 (po s.n.) | Klatovy – Klášterec nO 2:5 (kon.)
Most – Sokolov 7:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
9:3 (3:0, 4:3, 2:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 02.02.2011, 18:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak ještě jeden gól v samotném závěru zápasu. Palova střela sice branku minula, ale od zadního mantinelu održený kotouč si ihned vzal ROBIN ŠEVČÍK a pohodlně jej doklepl do sítě. Asistence: Radomír Pala, Daniel Faltýnek.
     
    49:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nedáš - dostaneš! Na druhé straně se dostal do šance JAN KOLÁŘ, který po nekompromisním zakončení kompletuje hattrick! Asistence: Robin Ševčík, Daniel Faltýnek.
     
    39:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je tedy přestřelka! V poslední minutě druhé třetiny přidává sedmou branku Zubrů MARTIN KOTÁSEK. Asistence: Daniel Faltýnek.
     
    37:56
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Krátce po skončení přesilovky Prostějov snižuje na 6:3. Hodně důrazný byl před brankovištěm RADEK MEIDL, kterému se podařilo puk dotlačit za Tihláře. Asistence: Petr Žajgla, Robin Staněk.
     
    32:35
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov však bleskově snižuje! Bartoškovu střelu Tihlář vyrazil jen před sebe, ale stejný hráč pak kotouč okamžitě předal na hůl MARTIN KRYLA, který už měl před sebou prázdnou klec. Asistence: Michal Bartošek.
     
    32:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nekompromisní střelba dnes přináší Zubrům ovoce. Přesně mezi betony se trefil JAN KOLÁŘ. Asistence: Zdeněk Sedlák, Robin Ševčík.
     
    25:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    A další gól v prostějovské síti hned po třinácti vteřinách! Rozhozenou obranu Jestřábů v čele s brankářem Slovákem překonal MAREK DITRICH. Asistence: Tomáš Valenta, Zdeněk Sedlák.
     
    25:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ale Zubři jsou rychle zpět ve vedení o tři góly. MARTIN KOTÁSEK nekompromisní střelou zvyšuje na 4:1. Asistence: Jakub Ferenc, Robin Ševčík.
     
    24:16
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Ve dvojnásobné přesilovce se Prostějovu podařilo rychle snížít. Po zblokované Smejkalově střele se dostal puk na PETRA ŽAJGLU, který jej dorazil do poloodkyté klece. Asistence: Filip Smejkal, Ivo Peštuka.
     
    15:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tentokrát už jsou domácí v přesilovce úspěšní. JAN KOLÁŘ z prostoru kruhu nechytatelnou dělovkou zařizuje Zubrům už vedení 3:0! Asistence: Robin Ševčík, Antonín Sprušil.
     
    07:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Už je to 2:0! Obrana Jestřábů povolila domácím dostat se do přečíslení dvou na jednoho, které po rychlé kombinaci krásně zakončil nový muž přerovské sestavy, útočník JAN KOLAŘÍK. Asistence: Zdeněk Sedlák, Tomáš Valenta.
     
    03:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři hned z první vážnější šance skórují! MARTIN KOTÁSEK u mantinelu za brankou skvěle zabojoval o puk, rychle si vyjel před ni a překvapil gólmana Slováka rychlým zakončením u tyčky. Asistence: Erik Kohút.

    Aleš Novotný

    Branky a nahrávky: 4. Kotásek (Kohút), 8. Kolařík (Sedlák, Valenta), 16. Kolář (Ševčík, Sprušil), 26. Kotásek (Ferenc, Ševčík), 26. Ditrich (Valenta, Sedlák), 33. Kolář (Sedlák, Ševčík), 40. Kotásek (Faltýnek), 50. Kolář (Ševčík, Faltýnek), 60. Ševčík (Pala, Faltýnek) - 25. Žajgla (Smejkal, Peštuka), 33. Kryl (Bartošek), 38. Meidl (Žajgla, Staněk)


    HC ZUBR Přerov: Tihlář (Okáč) - Pala, Faltýnek, Osina, Valenta, Vlček, Musil, Ferenc - Kolář, Ševčík, Sprušil - Kočara, Kohút, Kotásek - Sedlák, Kolařík, Ditrich - Menšík, Kundrátek, Sršeň
    LHK Jestřábi Prostějov: Slovák (Vydržel) - Halouska, Kolibár, Peštuka, Staněk, Jedlička, Žajgla, Čuřík, Meidl, D. Šebek, Duba, Stejskal, Šimo, Smejkal, Coufal, Bartošek, Kryl

    Rozhodčí: Škrobák - Dučák, Poláček
    bahis siteleri