Litoměřice – Písek 4:0 (kon.) | Chrudim – Vrchlabí 4:3 (po s.n.) | Benátky n/J – Třebíč 2:3 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Znojmo 8:3 (kon.) | Olomouc – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Beroun – Chomutov 2:3 (kon.)
Tábor – Kadaň 4:3 (po s.n.) | Hr. Králové – Jihlava 1:6 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:6 (0:2, 1:1, 0:3)
HC Dukla Jihlava
Sobota 05.02.2011, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    To už zavání debaklem. Před Filipem Luňákem se ocitl úplně sám OLDŘICH BAKUS a nedal hradeckému brankáři žádnou šanci. Asistence: Petr Sojčík.
     
    52:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    A o vítězi dnešního zápasu je nejspíše rozhodnuto. Nájezdu se ujal DANIEL HODEK a překonává Luňáka střelou mezi betony! Bez asistence.
     
    41:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se zřejmě připravovali na závěrečný tlak, nicméně jim Jihlavští odskakují již na rozdíl tří branek. Adam Zeman přihrál MICHALU JESLÍNKOVI, jenž ze strany propasíroval puk do hradecké klece. Asistence: Adam Zeman.
     
    39:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přeci jen se hradečtí hokejisté dočkali. Tomáš Záhorovský našel MILOSLAVA ČERMÁKA před brankou, který se nemýlil a konečně překonává teď bezmocného Milana Řehoře. Asistence: Tomáš Záhorovský.
     
    37:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava již vede rozdílem tří branek. Nejdříve zlikvidoval výbornou střelu Tomáše Čachotského hradecký gólman ramenem. Puk se následně dostal k PETRU ŠIDLÍKOVI na modrou čáru a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    14:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    A celek z Vysočiny již vede o dvě branky! Nejprve Michal Jeslínek v dobré šanci nedal a odražený kotouč se dostal k LUKÁŠI KUCSEROVI a ten zamířil do sítě Hradce! Asistence: Michal Jeslínek.
     
    05:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Netrvalo to tak dlouho a hosté se ujímají vedení. Postarala se o to elitní formace Jihlavy. Oldřich Bakus precizně našel na levé straně TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, který dostal puk za záda hradeckého brankáře. Asistence: Oldřich Bakus, Daniel Hodek.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 40. Čermák (Záhorovský) - 6. Čachotský (Bakus, Hodek), 15. Kucsera (Jeslínek), 38. Šidlík (Čachotský), 42. Jeslínek (Zeman), 53. Hodek, 55. Bakus (Sojčík)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Alexa) - Křetínský, Kozák, Táborský, Horák, Pánek, Chmelíř, Popela, Karlík - Hruška J., Moskal, Kadlec - Budínský, Koudelka, Volráb - Kubica, Záhorovský, Čermák - Půlpán, Šejnoha, Hruška O.
    HC Dukla Jihlava: Řehoř (Benda) - Ficenc, Dobrovolný, Kaláb, Posmyk, Suchý, Jaroš, Šidlík, Zelený - Hodek, Bakus, Čachotský - Jeslínek, Zeman, Kucsera - Bezděk, Padělek, Sojčík - Krupka, Škumát, Maliník

    Rozhodčí: Florian - Lučan, Svoboda
    bahis siteleri