Litoměřice – Písek 4:0 (kon.) | Chrudim – Vrchlabí 4:3 (po s.n.) | Benátky n/J – Třebíč 2:3 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Znojmo 8:3 (kon.) | Olomouc – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Beroun – Chomutov 2:3 (kon.)
Tábor – Kadaň 4:3 (po s.n.) | Hr. Králové – Jihlava 1:6 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:6 (0:2, 1:1, 0:3)
HC Dukla Jihlava
Sobota 05.02.2011, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Lukáš Chmelíř dostává dvě minuty za krosček a v tomtéž čase je vyloučen i Jiří Kadlec na deset minut za nesportovní chování.
     
    58:51
    Jiří Kadlec ve výborné šanci! Jeho střela jen o kousek minula levou tyč jihlavské branky.
     
    56:18
    Oldřich Bakus stál u pravé tyčky a jen tak tak, že nezasunul puk za záda Luňáka.
     
    55:45
    Vyloučení na straně Hradce. Miloslav Čermák dostává dvě minuty za faul loktem.
     
    55:10
    A další obrovská šance z dílny Jihlavských! Jiří Dobrovolný ujel sám a postavil se tváří v tvář Luňákovi. Teď hradecký gólman vytáhl brilantní zákrok!
     
    54:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    To už zavání debaklem. Před Filipem Luňákem se ocitl úplně sám OLDŘICH BAKUS a nedal hradeckému brankáři žádnou šanci. Asistence: Petr Sojčík.
     
    52:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    A o vítězi dnešního zápasu je nejspíše rozhodnuto. Nájezdu se ujal DANIEL HODEK a překonává Luňáka střelou mezi betony! Bez asistence.
     
    52:21
    Jiří Dobrovolný perfektně našel křižnou přihrávkou Tomáše Čachotského, ten se řítil sám na Luňáka a byl faulován Lukášem Popelou. Následuje trestné střílení!
     
    49:07
    A další oslabení hradeckých hokejistů. Ondřej Hruška dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    46:17
    Na opačném konci kluzišti se hradečtí obránci nepohodli a Aleš Padělek se dostal sám před brankou ke kotouči. S ničím se nepáral a tvrdě vystřelil, ráně však scházela přesnost!
     
    45:58
    Hradečtí sevřeli hosty! Nejdříve Koudelka v dobré šanci na pravé straně. Poté i Budínský na druhé. Jihlava zatím tlaku odolává!
     
    42:52
    Hradečtí si však početní výhodu neužili dlouho. Za domácí je vyloučen Miloslav Čermák taktéž za sekání. Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    42:46
    Dokáže s tím Hradec ještě něco udělat? Michal Jeslínek totiž dostává dvě minuty za sekání.
     
    42:30
    Vít Budínský střelou přes obránce mířil jen těsně vedle horního růžku Řehořovy branky!
     
    41:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se zřejmě připravovali na závěrečný tlak, nicméně jim Jihlavští odskakují již na rozdíl tří branek. Adam Zeman přihrál MICHALU JESLÍNKOVI, jenž ze strany propasíroval puk do hradecké klece. Asistence: Adam Zeman.
     
    39:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přeci jen se hradečtí hokejisté dočkali. Tomáš Záhorovský našel MILOSLAVA ČERMÁKA před brankou, který se nemýlil a konečně překonává teď bezmocného Milana Řehoře. Asistence: Tomáš Záhorovský.
     
    39:40
    Tomáš Záhorovský netrefil puk přesně na brankové čáře, jasná gólová příležitost!
     
    37:26
    Hradec může se stavem něco udělat v následujících dvou minutách. Za katr si totiž půjde sednout Jiří Dobrovolný za nedovolené bránění.
     
    37:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava již vede rozdílem tří branek. Nejdříve zlikvidoval výbornou střelu Tomáše Čachotského hradecký gólman ramenem. Puk se následně dostal k PETRU ŠIDLÍKOVI na modrou čáru a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    36:02
    Martin Táborský putuje na trestnou lavici na dvě minuty za sekání.
     
    31:48
    Petr Šidlík se provinil nedovoleným bráněním a Hradec dostává možnost zahrát si další početní výhodu.
     
    31:18
    Daniel Volráb se skvěle uvolnil a posléze poslal puk před branku, kde se vyskytoval chumel hráčů a Řehoř měl zakrytý výhled.
     
    28:27
    Hradec jde do čtyř! Zchladit hlavu si půjde Jan Hruška, jelikož se provinil hákováním.
     
    25:01
    Tomáš Kaláb dostává dvě minuty za krosček a může si tak jít popřemýšlet na trestnou lavici. Příležitost pro domácí tým!
     
    22:02
    Dva jihlavští útočníci jeli sami na jediného hradeckého obránce. Celou situaci chtěl vyřešit Aleš Padělek individuálním zakončením, což také učinil a jeho střelu Luňák jen tak tak vyškrábl mimo!
     
    16:25
    Jihlava se v oslabení vydala na útočnou štaci. V akci, kde následovala střela jednoho z hráčů hostů se puk odrazil nejspíše od tyčky!
     
    19:25
    A další možnost pro hosty. Hradecká lavička dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Miloslav Čermák.
     
    18:14
    Adam Zeman mohl navýšit náskok Jihlavy! Zjevil se úplně osamocený před svatyní Filipa Luňáka, ale na ležícího hradeckého brankáře, který pevně držel betony na zemi jihlavský forvard nevyzrál.
     
    15:40
    Vít Budínský tváří v tvář Řehořovi neuspěl!
     
    15:30
    Kuriózní situace teď nastává na hradeckém stadionu. Oldřich Bakus dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Mezitím se však podařilo Jihlavským vstřelit branku, ta však nemůže být uznána.
     
    15:10
    Jan Hruška z bezprostřední blízkosti pouze do Řehoře!
     
    14:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    A celek z Vysočiny již vede o dvě branky! Nejprve Michal Jeslínek v dobré šanci nedal a odražený kotouč se dostal k LUKÁŠI KUCSEROVI a ten zamířil do sítě Hradce! Asistence: Michal Jeslínek.
     
    13:51
    Tomáš Čachotský znovu úřaduje v prostoru před brankou, nyní trefil jen lapačku Luňáka!
     
    11:23
    Dašlí vyloučení a opět na domácí straně. Za faul kolenem dostává dvě minuty Jiří Kadlec. Plus si ještě vykoledoval deset minut za nesportovní chování.
     
    05:41
    No a mohlo být vyrovnáno! Daniel Volráb se v mezikruží dostal ke kotouči a nastřelil tyčku!
     
    05:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Netrvalo to tak dlouho a hosté se ujímají vedení. Postarala se o to elitní formace Jihlavy. Oldřich Bakus precizně našel na levé straně TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, který dostal puk za záda hradeckého brankáře. Asistence: Oldřich Bakus, Daniel Hodek.
     
    04:55
    Poprvé se dnes bude vylučovat. Na trestnou lavici usedá Jan Šejnoha za hákování. Jihlava má tak možnost zmocnit se vedení.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 40. Čermák (Záhorovský) - 6. Čachotský (Bakus, Hodek), 15. Kucsera (Jeslínek), 38. Šidlík (Čachotský), 42. Jeslínek (Zeman), 53. Hodek, 55. Bakus (Sojčík)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Alexa) - Křetínský, Kozák, Táborský, Horák, Pánek, Chmelíř, Popela, Karlík - Hruška J., Moskal, Kadlec - Budínský, Koudelka, Volráb - Kubica, Záhorovský, Čermák - Půlpán, Šejnoha, Hruška O.
    HC Dukla Jihlava: Řehoř (Benda) - Ficenc, Dobrovolný, Kaláb, Posmyk, Suchý, Jaroš, Šidlík, Zelený - Hodek, Bakus, Čachotský - Jeslínek, Zeman, Kucsera - Bezděk, Padělek, Sojčík - Krupka, Škumát, Maliník

    Rozhodčí: Florian - Lučan, Svoboda
    bahis siteleri