Havířov – Olomouc 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 1:7 (kon.) | Zlín – Motor ČB 4:3 (kon.)
Hr. Králové – Plzeň 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vsetín 1:5 (kon.) | Vítkovice – Třinec 2:6 (kon.)
Slavia – Sparta 3:1 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:4 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 4:1 (kon.)
Pardubice – Litvínov 4:8 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:4 (-:-, -:-, -:-)
Piráti Chomutov
Sobota 05.02.2011, 16:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:27
    Chomutov právě vstřelil branku!

    DANIEL LEHNERT svým hattrickem rozhoduje zápas, když sebral puk soupeři a zakončil do prázdné brány. Bez asistence - 2:4.
     
    39:21
    Liberec právě vstřelil branku!

    Domácí využívají přesilovou hru a v samém závěru druhého dějství již prohrávají pouze o gól. MICHAL BERÁNEK nic nevymýšlel a střelou od modré čáry propálil brankáře. Asistence: Jan Kouba - 2:3.
     
    30:58
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři zaslouženě snižují, Slivka protlačil puk zpoza branky před Maštalířského, kde se svým důrazem prosadil PAVEL SIMANDL. Asistence: Jan Slivka - 1:3
     
    19:27
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Rázem je to o tři branky. Klíma zaváhal při rozehrávce, ke kotouči se dostal Šaržík, který jej posunul do mezikruží. Uplně volný ONDŘEJ KAŠE neměl se zakončením větší problém. Asistence: Dušan Šaržík - 0:3.
     
    15:59
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Hosté početní převahu využívají a svému sokovi odskakují na dvoubrankový rozdíl. Tverďák posunul puk na modré čáře DANIELU LEHNERTOVI, který tvrdou ranou zaslal kotouč pod břevno. Asistence: Nikolas Tverďák, Jan Mazánek - 0:2.
     
    2:04
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Hosté se z první vážnější šance dostávají do vedení, z pravé strany útočného pásma doputoval kotouč až na levý kruh, kde stál uplně osamocený DANIEL LEHNERT, jenž dobře mířenou ranou pokořil Blažka. Asistence: Ondřej Kaše - 0:1.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 31. Simandl (Slivka), 40. Beránek (Kouba) - 3. Lehnert (Kaše), 16. Lehnert (Tverďák, Mazánek), 20. Kaše (Šaržík), 60. Lehnert


    Bílí Tygři Liberec: Blažek (Krejčí) - Mrázek, Klíma, Jandejsek, Bednarik, Erlebach, Havlas, Hrníčko, Slavík, Arlt, Beránek, Shpakov, Kouba, Slivka, Langhammer, Žďárský, Simandl, Procházka, Návrat, Pálek.


    Piráti Chomutov: Maštalířský (Hamal) - Hlava D., Toušek, Mazánek, Doskočil, Huňady, Šaržík, Souček, Lehnert, Hejcman, Kämpf, Černý, Bauer, Drobný, Navrátil, Hlava N., Sakaev, Tverďák, Kaše, Fronk.


    Rozhodčí: Třasák - Daněk, Hanzlík.
    bahis siteleri