Havířov – Olomouc 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 1:7 (kon.) | Zlín – Motor ČB 4:3 (kon.)
Hr. Králové – Plzeň 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vsetín 1:5 (kon.) | Vítkovice – Třinec 2:6 (kon.)
Slavia – Sparta 3:1 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:4 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 4:1 (kon.)
Pardubice – Litvínov 4:8 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:4 (-:-, -:-, -:-)
Piráti Chomutov
Sobota 05.02.2011, 16:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:50
    Domácí ještě mohli korigovat nepříznivý stav, velkou příležitost měl Jan Slivka, ovšem z bezprostřední blízkosti kotouč za Maštalířského nedotlačil.
     
    59:27
    Chomutov právě vstřelil branku!

    DANIEL LEHNERT svým hattrickem rozhoduje zápas, když sebral puk soupeři a zakončil do prázdné brány. Bez asistence - 2:4.
     
    57:19
    Návrátil naskočil z trestné lavice do hry a měl velkou příležitost, obdržel přesný pas před brankoviště ale svoji střelu namířil pouze do gólmanovy hrudi.
     
    54:51
    Filip Návrátil vyhodil kotouč za mantinel a jde pykat za zdržování hry. Přesilovka pro Tygry.
     
    49:49
    Simandl si již rovnal puk ke střele v pozici mezi kruhy, na poslední chvíli zasáhla hostující obrana. Černý poté dostává trest za držení protihráče - početní výhoda pro Liberecké.
     
    47:44
    Mohlo udeřit na opačné straně, jedno z dalších zaváhání severočeské obrany ale Šaržík nepotrestal. Z dobré pozice před brankovištěm namířil puk jen do Blažkovy hrudi.
     
    45:12
    Maštalířský vyrazil střelu od modré čáry před sebe, dobře postavený Jakub Klíma trefil z dorážky břevno hostující brány!
     
    44:50
    Bauer prověřil Blažkovu pozornost, domácí brankář připraven. Klíma se posléze dral do šance, ale Drobný jej zastavil nedovoleným způsobem. Chomutovský hokejista dostává dvě minuty a Liberec si zahraje přesilovku.
     
    39:21
    Liberec právě vstřelil branku!

    Domácí využívají přesilovou hru a v samém závěru druhého dějství již prohrávají pouze o gól. MICHAL BERÁNEK nic nevymýšlel a střelou od modré čáry propálil brankáře. Asistence: Jan Kouba - 2:3.
     
    37:28
    Kaše poslal k zemi Klímu a dostává dvouminutový trest. V přesile si tak zahrají také Liberečtí.
     
    36:15
    Darek Hejcman měl na holi čtvrtý chomutovský zásah, když se z ničeho nic objevil uplně sám v mezikruží. Uspěchanou ranou ale trefil jen připraveného brankáře.
     
    34:03
    Nápor domácích bude utlumen, Mrázek dostává menší trest.
     
    33:00
    Domácí jsou při chuti, chomutovský strážce svatyně má v těchto minutách plné ruce práce. Prověřila jej nebezpečná střela Návrata od modré čáry.
     
    30:58
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři zaslouženě snižují, Slivka protlačil puk zpoza branky před Maštalířského, kde se svým důrazem prosadil PAVEL SIMANDL. Asistence: Jan Slivka - 1:3
     
    26:15
    Kouba se obtočil kolem hostující klece, vybruslil si až do mezikruží a snažil se pokořit brankáře střelou do horní poloviny branky. Maštalířský ale jeho pokus zastavuje.
     
    24:46
    Liberečtí naskočili do druhého dějství aktivně, náskok soupeře mohou stáhnout v početní převaze. Fronk již hačá na trestné lavici.
     
    19:27
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Rázem je to o tři branky. Klíma zaváhal při rozehrávce, ke kotouči se dostal Šaržík, který jej posunul do mezikruží. Uplně volný ONDŘEJ KAŠE neměl se zakončením větší problém. Asistence: Dušan Šaržík - 0:3.
     
    15:59
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Hosté početní převahu využívají a svému sokovi odskakují na dvoubrankový rozdíl. Tverďák posunul puk na modré čáře DANIELU LEHNERTOVI, který tvrdou ranou zaslal kotouč pod břevno. Asistence: Nikolas Tverďák, Jan Mazánek - 0:2.
     
    15:10
    Erlebach si jde odpočinout za nedovolené bránění, další početní převaha pro hostující tým.
     
    14:34
    Shpakov se po Hrníčkově přiťuknutí objevil uplně sám na pravé straně chomutovského brankoviště, jenže nedokázal zakončit zrovna podle představ. Maštalířský puk vyrazil.
     
    10:36
    Kouba pyká za hákování, Chomutov si zahraje v přesile. Domácí branka však opět vypadla ze svého postavení, na ledovou plochu jsou povolání místní kutilové.
     
    10:30
    Domácí se v defenzivě dopouští velkého množství nepřesností, špatné střídání Bílých Tygrů málem potrestal Fronk, který ujížděl uplně sám na Blažka. Gólman domácího celku jeho zakončení vytěsnil betony.
     
    8:57
    Klíma ve spolupráci s Langhammerem pořádně zavařil defenzivě soupeře, ta však libereckému útoku odalala. Maštalířský roztažen na brankové čáře zamezil obdržené brance.
     
    5:41
    Bílí Tygři semkli svého soka ve vlastní třetině, nebezpečně pálil z levého kruhu Klíma. Hostující muž s maskou předvedl pohledný zákrok lapačkou, do které černou pryž uschoval.
     
    4:24
    Bauer dostává menší trest za podražení, přesilovka Liberce.
     
    3:17
    Filip Navrátil nebyl daleko od druhého úspěšné trefy svého družstva, když se důrazně natlačil do libereckého brankoviště. Brankář Blažek ale jeho ataku odolal, domácí klec ovšem vypadla ze svého postavení. Rozhodčí jí nyní zasazují zpět na své místo.
     
    2:04
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Hosté se z první vážnější šance dostávají do vedení, z pravé strany útočného pásma doputoval kotouč až na levý kruh, kde stál uplně osamocený DANIEL LEHNERT, jenž dobře mířenou ranou pokořil Blažka. Asistence: Ondřej Kaše - 0:1.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 31. Simandl (Slivka), 40. Beránek (Kouba) - 3. Lehnert (Kaše), 16. Lehnert (Tverďák, Mazánek), 20. Kaše (Šaržík), 60. Lehnert


    Bílí Tygři Liberec: Blažek (Krejčí) - Mrázek, Klíma, Jandejsek, Bednarik, Erlebach, Havlas, Hrníčko, Slavík, Arlt, Beránek, Shpakov, Kouba, Slivka, Langhammer, Žďárský, Simandl, Procházka, Návrat, Pálek.


    Piráti Chomutov: Maštalířský (Hamal) - Hlava D., Toušek, Mazánek, Doskočil, Huňady, Šaržík, Souček, Lehnert, Hejcman, Kämpf, Černý, Bauer, Drobný, Navrátil, Hlava N., Sakaev, Tverďák, Kaše, Fronk.


    Rozhodčí: Třasák - Daněk, Hanzlík.
    bahis siteleri