Česko – Finsko 2:4 (kon.) | USA – Švédsko 6:2 (kon.)
konec
Česko
2:4 (1:2, 0:2, 1:0)
Finsko
Středa 09.02.2011, 15:00Turnaj pěti (U18)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi přece jenom korigují nepříznivé skóre. Druhá asistence Tomáše Hertla v dnešním zápase mířila na TOMÁŠE MORAVCE, který prostřelil Samu Perhonena a snižuje na 2:4. Asistence: Tomáš Hertl.
     
    28:15
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak s tímhle gólem už Pavelka nemohl absolutně nic dělat. Nabídku od modré nádherně tečoval HEIKKI LIEDES do Pavelkova protipohybu. Asistence: Matti Lamberg, Rasmus Ristolainen.
     
    22:36
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jaroslav Pavelka opět zvedá oči ke stropu haly. Ve dvojnásobné přesilovce ho z úhlu nachytal na švestkách kapitán MARKUS GRANLUND a Finové vedou 3:1. Bez asistence.
     
    18:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přeci jen Češi ještě před přestávkou snižují. Tomáš Hertl se za bránou pral o puk úspěšně, načež našel dobře postaveného TOMÁŠE ROUSKA. Ten trefil přesně k bližší tyčce a Perhonen možná nemá úplně čisté svědomí. Asistence: Tomáš Hertl.
     
    12:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byl fofr. Teď jsme viděli, jak se hraje hokej. Rychlý ťukes od modré k mantinelu a následě do mezikruží zakončil z první MIRO AALTONEN. Pavelka se nemohl stihnout přesunout. Asistence: Tomi Wilenius, Olli Määttä.
     
    06:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba domácího týmu vede k prvnímu gólu soupeře. Rozehrávající Pavelka si za bránou neporozuměl s obráncem a k puku se dostal Miro Aaltonen. Ihned ho poslal před českou klec, kde byl připravený KALLE KOSSILA a trefit prázdnou bránu mu nedělalo problém. Asistence: Miro Aaltonen.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 19. Rousek (Hertl), 59. Moravec (Hertl) - 7. Kossila (Aaltonen), 13. Aaltonen (Wilenius, Määttä), 23. Granlund, 29. Liedes (Lamberg, Ristolainen)


    Česko: Pavelka J. (Bartošák) - Růžička, Kříž, Pavelka T., Šidlík, Starý, Kvapil, Šrámek, Jeník - Moravec, Sedlák (C), Hampl, Hertl, Koblasa, Matai, Doležal, Švihálek, Beran, Rousek, Faksa, Hyka.
    Finsko: Perhonen (Kekki) - Auvinen, Määttä, Pokka, Ristolainen, Tommila, Valkonen, Lindbohm, Lamberg - Aaltonen, Hännikäinen, Leino, Järveläinen, Liedes, Rekonen, Wilenius, Henritius, Granlund (C), Kossila, Kallela, Harjama.

    Rozhodčí: Minář, Šír - Lhotský, Svoboda.