Rusko – USA 4:10 (kon.) | Švédsko – Finsko 2:3 (kon.)
konec
Rusko
4:10 (1:2, 2:5, 1:3)
USA
Čtvrtek 10.02.2011, 15:00Turnaj pěti (U18)
Partner:
     
    59:42
    USA právě vstřelilo branku!
    A Spojené státy americké zasazují desátou branku! Po střele Vana Voorhise dorazil z ostrého úhlu COLE BARDREAU a definitivně tak rozhodl o vítězi dnešního duelu. Asistence: Matt Van Voorhis.
     
    59:19
    A opět se vylučuje, dnes tu mám přehlídku nedovolených zákroků. Sekáním se provinil Tyler Biggs.
     
    58:12
    Další vyloučení inkasuje opět Rusko! Konkrétně Vladimir Tkachev za podražení.
     
    56:56
    Další přesilová hra pro Ameriku. Tentokrát si půjde za sekání sednout Anton Ivanyzuhenkov.
     
    52:37
    Pokud na konci zápasu spočítáme góly a vyloučení dohromady, možná dostanem vyšší číslo než zakázaných uvolnění. Další trest inkasuje Connor Murphy taktéž za hákování.
     
    50:49
    Na trestnou lavici putuje za hákování Michael Paliotta.
     
    50:49
    V samostatném nájezdu se ocitl Anton Saveliev, přičemž se mu nepodařilo překonat gólmana Spojených států! Byl však faulován!
     
    50:12
    Boucher mohl přidat další branku, nicméně jeho tvrdá střela směřovala přesně na hruď ruského brankáře.
     
    49:32
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Zrovna při návratu Reida z trestné lavice se ruští hráči dočkali. McNeelyho překonal MAXIM SHALUNOV a vykřesal ještě naději pro Rusko. Asistence: Konstantin Vorshev.
     
    47:31
    Adam Reid si může jít popřemýšlet na trestnou lavici, protože je vyloučen za podražení. Dokáže Rusko alespoň zkorigovat stav?
     
    44:53
    USA právě vstřelilo branku!
    Rusové si již zřejmě přejí, aby dnešní střetnutí bylo u konce. Američanům již chybí jediný zásah k líbezné desítce. Od modré čáry střílel Piettila a jeho pokus ještě vyrazil Artemiev před RYANA HAGGERTYHO, jenž zasadil trefu do černého! Asistence: Blake Pietila.
     
    44:01
    USA právě vstřelilo branku!
    A toto již zavání debaklem! Svoji početní výhodu s přehledem Američané proměnují. V závaru před ruskou klecí se nejlépe zorientoval TYLER BIGGS a dopravil puk do poloodkryté branky. Asistence: Ryan Haggerty, Michael Paliotta.
     
    43:48
    A situace se vymění. Rusko se bude bránit a USA útočit. Na trestnou lavici míří Nesterov, jenž se provinil hákováním.
     
    42:57
    Další obrovskou možnost viděli diváci na hradeckém stadionu! Rocco Grimaldi perfektně zachytil ruskou rozehrávku a řítil se sám na Artemieva. Už ho překonal, ale v dalším gólu mu zabránila tyčka!
     
    41:37
    A další z řady vyloučení. J.T.Miller olsabuje americký tým za hákování. Rusové mají možnost ještě něco udělat se zápasem.
     
    38:53
    Nikita Kucherov se dostal k odraženému puku před americkou brankou a jen o kousek ji přestřelil!
     
    36:51
    J.T. Miller se rozjel k samostatnému nájezdu a chtěl zkusit kličku do bekhendu, nicméně si na ruského brankáře nepřišel. Stav se tedy výjimečně nemění.
     
    36:51
    Amerika pojede trestné střílení! O zajímavé chvilky zde na hradeckém stadionu máme opravdu postaráno. Nikolav Prokhorkin podrazil Millera!
     
    36:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nádherná akce v podání ruského útočníka koriguje skóre na 3:7. ALEXEY SHAMIN převzal puk ve středním pásmu, udělal několik kliček a zakončil přesně do růžku McNeelyho branky. Asistence: Alexey Shubin.
     
    35:07
    USA právě vstřelilo branku!
    A vypadá to, že v této chvíli nebudu psát o ničem jiném, než o gólech. Paliotta vystřelil od modré čáry a jeho ránu ještě stačil Artemiev vyrazit, nicméně do míst, kde stál COLE BARDREAU a ten jen doklepl puk do sítě. Asistence: Michael Paliotta.
     
    34:33
    USA právě vstřelilo branku!
    S ruským týmem to již v této chvíli vypadá bledě. Konstantin Vorshev se dlouho rozmýšlel s rozehrávkou ve vlastním pásmu a TYLER BIGGS ho obral o kotouč. Poté perfektně vykoupal ruského gólmana a zavěsil do prázdné branky. Bez asistence.
     
    33:45
    USA právě vstřelilo branku!
    A již je to o tři branky. Před ruským brankářem se zrodil velký chumel. Posléze se odrazil puk před REIDA BOUCHERA, který neměl zas tak těžkou práci a dorazil puk za ležícího Artemieva. Asistence: J.T. Miller.
     
    32:56
    Maxim Shulov si půjde zchladit hlavu na trestnou lavici, když zahákoval svého soupeře. Další možnost pro USA.
     
    28:57
    Tři na jednoho teď postupovali američtí hráči, přičemž Miller našel opět Grimaldiho. Americkému hráči ale puk přeskočil hokejku, když mohl stát v přímé konfrontaci proti ruskému gólmanovi.
     
    26:21
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané opět využívají početní výhodu. A zvyšují stav na 4:2. ROCCO GRIMALDI se s ničím nepáral a poslal puk přímo za záda Artemieva, jenž neměl sebemenší nárok. Asistence: Reid Boucher, Robbie Russo.
     
    25:46
    Rusko se bude muset opět bránit. Na trestnou lavici jde Alexey Vasilevskyi za vysokou hůl.
     
    24:32
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Právě když se vracl americký hráč z trestné lavice, tak se od modré čáry opřel do puku ALBERT YARULLIN a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Nikita Nesterov.
     
    23:04
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané ve vlastním oslabení střílí další branku! Američtí hráči se vydali do útoku, když Rocco Grimaldi přesně našel REIDA BOUCHERA, který zavěsil nad pravé rameno ruského brankáře. Asistence: Rocco Grimaldi, Connor Murphy.
     
    22:26
    Dan Carlson dostává dvě minuty za podražení a Amerika se bude muset bránit.
     
    19:24
    Ale Rusové půjdou opět do čtyř! Tentokrát se nedovoleným bráněním provinil Konstantin Vorshev.
     
    16:48
    Rusové si však neužili hru pět na pět dlouho, teď je oslabuje Anton Saveliev, který vyhodil puk mimo hrací plochu ve vlastním pásmu a je potrestán za zdržování.
     
    14:33
    Ale teď se naskýtá další příležitost opět pro svěřence Rona Rolstona. K trestoměřičům putuje ruský útočník Eduard Ageev za hákování.
     
    13:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A také Rusové se dočkali. NIKITA NESTEROV zkusil lehce nahodit od modré čáry. Matt McNeely nic neviděl, a tak mu kotouč zapadl přímo k pravé tyčce. Asistence: Dmitry Mikhailov, Roman Konkov.
     
    12:46
    Ale Spojené státy americké se budou muset bránit, jelikož za katr putuje Joe Fiala.
     
    12:28
    USA právě vstřelilo branku!
    A netrvalo dlouho, než Amerika svoji početní výhodu zužitkovala. Puku se ve středním pásmu zmocnil ROCCO GRIMALDI, vjel do pásma jako nůž máslem a výstavní střelou z mezikruží rozvlněl ruskou branku. Bez asistence.
     
    12:04
    Role si oba celky vymění. Přesilovou hru bude totiž zahrávat tým USA. Za držení hole jde pykat Anton Ivanyuzhenkov.
     
    09:53
    Rusové mohou se stavem zápasem něco udělat. Michael Paliotta totiž oslabuje svůj celek za sekání.
     
    09:05
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané se dostávají do vedení. BLAKE PIETILA nejdříve nevyzrál na ruského brankáře, když jeho pokus zblokoval. Následně se však americký útočník znovu dostal k puku, obkroužil branku a nenápadnou střelou zavěsil pod víko. Asistence: Ryan Haggerty, Cole Bardreau.
     
    00:40
    Dobrá šance Spojených států! Travis Boyd skvěle připravil palebnou pozici Tyleru Biggsovi, jenž o kousek minul pravý horní růžek Dyatlovy klece.
     
    Sledujte www.hockeynews.cz pro více informací o turnaji pěti národů, který se ve dnech 9.-13. února koná v Hradci Králové a Novém Bydžově.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 14. Nesterov (Mikhailov, Konkov), 25. Yarrullin (Nesterov), 37. Shamin (Shubin), 50. Shalunov (Vorshev) - 10. Pietila (Haggerty, Bardreau), 13. Grimaldi, 24. Boucher (Grimaldi, Murphy), 27. Grimaldi (Boucher, Russo), 34. Boucher (Miller), 35. Biggs, 36. Bardreau (Paliotta), 45. Biggs (Haggerty, Paliotta), 45. Haggerty (Pietila), 60. Bardreau (Van Voorhis)


    Rusko: Dyatlov (Artemiev) - Yarullin, Saveliev, Shuvalov, Shestopalov, Vasilevskyi, Vorshev, Nesterov, Sabinin - Kucherov, Ageev, Tkachev - Shubin, Kadeykin, Shamin - Prokhorkin, Shalunov, Ivanyuzhenkov - Mikhailov, Smurov, Konkov
    USA: McNeely (Gibson) - Murphy, Russo, Paliotta, McCabe, Fiala, Kaib, Ryan, Van Voorhis - Larraza, Biggs, Boyd - Grimaldi, Boucher, Miller - Bardreau, Haggerty, Pietila - Reid, Carlson

    Rozhodčí: Jeřábek, Pešina - Kis, Prchal
    bahis siteleri