Rusko – Česko 4:2 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:2 (po s.n.)
konec
Rusko
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Česko
Neděle 13.02.2011, 12:00Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:51
    Česko právě vstřelilo branku!

    Český celek využivá podruhé v zápase přesilovku a stahuje soupeřův náskok! Průcha naznačil střelu z levé strany, nakonec ale vyslal přesný pas skrz útočné pásmo, odkud neomylně zamířil TOMÁŠ ROLINEK. Asistence: Peter Průcha, Jan Marek - 4:2
     
    46:28
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Češi nedokázali vyhodit kotouč z vlastní třetiny a soupeř opět trestá. EVGENY KUZNĚCOV měl dostatek času na to, aby na pravém kruhu namířil svoji střelu přesně k protější tyči. Asistence: Vadim Šipačev - 4:1
     
    45:06
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Sborná přesilovou hru využívá a vede již o dvě branky. Ruský celek uzamkl soupeře ve vlastní třetině, Němec poté vyhodil puk nešťastně k Čurilovi, který jej posunul na pravou stranu. ALEXANDER GALIMOV následně pohodlně pokořil ležícího Štěpánka. Asistence: Gennady Čurilov - 3:1.
     
    38:26
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Češi následně odpálili puk na icing a vhazovalo se před Štěpánkem. Ihned po buly odklouzal s bolestivým výrazem ve tváři na střídačku Vampola, český celek hrál chvilku ve čtyřech, čehož soupeř využil. Nahození od modré čáry posunul Paršin na volného MAXIMA RYBINA, který zakončil do horní poloviny branky. Asistence: Denis Paršin - 2:1
     
    7:02
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Sborná rychle vyrovnává. MAXIM RYBIN se dostal dvakrát ke střele z mezikruží, jeho první pokus sice Štěpánek vyrazil, ale na opakovanou ránu ruského forvarda již nestačil. Asistence: Denis Paršin, Alexej Jemelin - 1:1.
     
    6:00
    Česko právě vstřelilo branku!

    Hokejisté v červených dresech využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení, ONDŘEJ NĚMEC vypálil tvrdě od modré čáry. Kotouč vyslaný z jeho čepele sice mířil jen do zadního mantinelu, ovšem odrazil si zpět do brankoviště, kde si jej svými betony nešťastně posunul do branky gólman Birjukov - 0:1. Bez asistence.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 8. Rybin (Paršin, Jemelin), 39. Rybin (Paršin), 46. Galimov (Čurilov), 47. Kuzněcov (Šipačev) - 6. Němec, 56. Rolinek (Průcha, Marek)


    Rusko: Birjukov (Volkov) - Kornějev, Kalinin, Guskov, Birjukov, Kuljaš, Jemelin, Bělov, Aťjušov - Afinogenov, Gluchov, Arťuchin - Galimov, Čurilov, Kaljanin - Rybin, Fjodorov, Paršin - Trubačev, Šipačev, Kuzněcov.


    Česko: Štěpánek (Salák) - Škoula, Zíb, Čáslava, Němec, Mojžíš, Lojek, Gulaš, Jeřábek - Červenka, Novotný, Kašpar - Rolinek, Marek, Průcha - Adamský, Vampola, Květoň - Rachůnek, Koukal, Jánský.


    Rozhodčí: Persson, Johansson - Tillerkvist, Käck.
    bahis siteleri