USA – Finsko 7:4 (kon.) | Česko – Rusko 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (2:1,1:2, 1:0)
Rusko
Neděle 13.02.2011, 17:00Turnaj pěti (U18)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Veledůležitou rozdílovou branku střílejí Češi!!! RADEK FAKSA tečoval Pavelkovu střelu nádherně do růžku ruské branky! Asistence: Tomáš Pavelka, Petr Koblasa.
     
    35:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to byl nešťastný gól pro domácí tým. Nikita Kucherov napálil puk směrem do brankoviště, ale rozhodně ne na branku. Jenže zasáhla stojícího VLADIMIRA TKACHEVA, od kterého se puk odrazil do branky. Je vyrovnáno 3:3. Asistence: Nikita Kucherov, Albert Yarullin.
     
    31:50
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové vzápětí snižují. Krátký tlak dovedl kotouč do velkého úhlu Eduardu Ageevovi, který ho napálil na Pavelku. Ten musel puk pouze vyrazit před prázdnou bránu, kde jeho obránce neuhlídal ALEXANDERA KADEYKINA a ten puk jen doklepl do sítě. Asistence: Eduard Ageev, Alexei Shamin.
     
    29:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí tým navyšuje své vedení po nádherné kombinaci. Radek Faksa našel od levého mantinelu najíždějícího TOMÁŠE KVAPILA, který z první rozvlnil ruskou síť a už je to 3:1! Asistence: Radek Faksa, Zdeněk Doležal.
     
    18:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým otáčí zápas! Druhá formace zařídila další branku - Tomáš Rousek od manitelu našel opět MICHALA ŠVIHÁLKA, který ze strany prostřelil Dyatlova a je to 2:1! Asistence: Tomáš Rousek.
     
    14:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi k obrovské radosti domácího publika srovnávají! Tomáš Rousek přihrál MICHALU ŠVIHÁLKOVI, který se k ruské brance blížil společně s jedním spoluhráčem. Rozhodl se však pro individuální řešení a varianta to byla správná. Kolem bližší tyčky totiž překonal Dyatlova a je to 1:1. Asistence: Tomáš Rousek.
     
    05:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se prosazují v oslabení. NIKITA NESTEROV z levého kruhu napřáhnul a Pavelkovi propadnul puk lapačkou do sítě. Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 15. Švihálek (Rousek), 19. Švihálek (Rousek), 30. Kvapil (Faksa, Doležal), 53. Faksa (Pavelka T., Koblasa) - 5. Nesterov, 32. Kadeykin (Ageev, Shamin), 36. Tkachev (Kucherov, Yarullin)


    Česko: Pavelka J. (Bartošák) - Kvapil, Jeník, Růžička, Pavelka T., Kříž, Šidlík, Starý, Šrámek - Sedlák "C", Hampl, Faksa - Matai, Švihálek, Rousek - Hertl, Koblasa, Hyka - Moravec, Doležal, Beran.
    Rusko: Dyatlov (Artemiev) - Yarullin "C", Saveliev, Shuvalov, Vasilevskyi, Vorshev, Sabinin, Nesterov - Kucherov, Ageev, Tkachev - Shamin, Kadeykin, Shubin - Ivanyuzhenkov, Shalunov, Prokhorkin - Mikhailov, Konkov, Smurov.

    Rozhodčí: Hribik, Šindler - Barvíř, Prchal.
    bahis siteleri