Rusko – Česko 4:2 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:2 (po s.n.)
konec
Sportovní klub Kadaň
3:6 (1:1, 0:2, 2:3)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Neděle 13.02.2011, 18:00 • Zimní stadion města Kadaně • Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Definitivní tečku za zápasem a celou sérií zapisuje VONDRÁČEK, který seš po přihrávce Holce trefuje do prázdné klece.
     
    58:04
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Jiskřičku naděje ještě vykřesal nečekanou přízemní střelou mezi betony KADLEC. Asistence Charousek a Stoklasa. Ve stejném čase si hosté vyžádali oddechový čas.
     
    52:44
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Snížení skóre má na svědomí KALINOVIČ, když dorazil za záda Slipčenku střelu Szakala. Druhá asistence: Bursík
     
    52:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok zakončuje střelou k horní tyčce SVAŇHAL po přihrávce Zábranského.
     
    42:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Na druhé straně ukázal NĚMEC svému kolegovi z Kadaně, jak se mají podbné nájezdy zakončovat. Po kličce před Závorkou zakončil forehendem s ledovým klidem. Asistence hráči: Meidl a Kempný.
     
    32:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nejkrásnější dosavadní akci zápasu teď předvedli hosté při přečíslení 3 na 1. Holec zavezl kotouč, zpětnou přihrávkou našel Zábranského, který z levé strany přihrál křížem na VONDRÁČKA, kterému stačilo již jen nastavit hokejku před odkrytou klecí.
     
    21:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí zapomněli na zadní vrátka a nechali hostům k dispozici několik dorážek po rychlém protiútoku. U té poslední byl ŠENKEŘÍK, jenž vklidu zavěsil do odkryté klece. Asistence: Zohorna.
     
    13:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    O bleskové využití početní výhody se postaral ZOHORNA po pohledném rozebrání domácí obranci. Na ťukanci se podíleli ještě Vondráček a Pavlík.
     
    04:20
    Kadaň právě vstřelila branku!
    V signalizované výhodě zavezl kotouč až do brankoviště Trefný a následně se o dorážku do odkryté klece postaral STOKLASA. Druhá asistence byla připsána Mikšovicovi.

    Jakub Coufal

    Branky a nahrávky: 5. Stoklasa (Trefný, Mikšovic), 53. Kalinovič (Szakal, Bursík), 59. Kadlec (Charousek, Stoklasa) - 14. Zohorna (Vondráček, Pavlík), 22. Šenkeřík (Zohorna), 33. Vondráček (Zábranský, Holec), 43. Němec (Meidl, Kempný), 53. Švaňhal (Zábranský), 60. Vondráček (Holec)


    Sportovní klub Kadaň: Závorka (Hollý) - Hlubuček, Mazanec, Szakal, Brňák, Zmeškal, Trefný, Mužík, Mašek - Eiselt, Mikšovic, Fiala - Stoklasa, Charousek, Bursík - Ton, Stehlík, Kadlec, Kalinovič
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Slipčenko (Suchan) - Kempný, Šenkeřík, Morava, Sova, Pavlík, Vošmik, Szabo, Soldán - Endál, Neměc, Štěpánek - Holec, Zábranský, Vondráček - Švaňhal, Stromko, Zohorna - Fiedler, Meidl, Ondráček

    Rozhodčí: Svoboda - Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri