Poprad – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Skalica – HC Slovan 2:0 (kon.) | Martin – Žilina 4:0 (kon.)
Zvolen – Nitra 0:5 (kon.) | Trenčín – Košice 2:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
2:4 (0:2, 1:0, 1:2)
HC Košice
sk Úterý 15.02.2011, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:56
    Tutovka Blatného, po komplikovanom prechode do pásma napokon Pardavý spoza brány presne našiel osamoteného Blatného pred Hudáčkom, ten z prvej neuspel.
     
    58:15
    HC, Tabaček, 2 min. hákovanie.
     
    54:38
    Košice dali gól!
    Košice utlmjú začínajúci záverečný tlak domácich, keď Dravecký najskôr z pravého krídla od mantinelu švihom nastrelil puk do brankára, ten vyrazený na opačnú stranu k mantinelu k JENČÍKOVI, ktorý naslepo napálil puk na bránu a ten si našiel cestu až do siete. Druhá asistencia Tabaček.
     
    51:28
    HC, Dravecký, 2 min. hákovanie.
     
    45:00
    Trenčín dal gól!
    Krásny gól domáceho tímu, Gašparovič najskôr vybojoval puk v tvrdom súboji pri mantineli so Šedom, ten mu následne vypichol v pravom rohu puk len k Hruškovi, ktorý hneď na strede medzi kruhmi našiel osamoteného TVRDOŇA, domáca 37ička švihom zavesila do pravého horného rohu nad lapačku bezmocného Hudáčka a potrestala tak pozičnú chybu hosťujúcej obrany.
     
    44:00
    Košice dali gól!
    Využitá presilovka hostí, DRAVECKÝ doklepával do odkrytej brány, asistencie Tabaček a Bartoš.
     
    43:10
    Dukla, Tvrdoň, 2 min. vysoká hokejka. Najčastejší jav dnešného priateľského stretnutia, nechcený zásah hokejkou do tváre.
     
    35:54
    Dukla, Sekeráš, 2 min. hákovanie.
     
    34:42
    HC, Zálešák, 2 min. vysoká hokejka.
     
    34:42
    Napokon predsa len šanca HC aj v presilovke, Tabačekov príklep od modrej tečovaný a blokovaný triafa ľavú žrdku Hiadlovského brány a Zálešák v dorážke do prázdnej brány nedal nedateľné, následne zasiahol obrancu Dukly hokejkou do tváre.
     
    32:57
    Dukla, Bolf, 2 min. vysoká hokejka.
     
    29:26
    HC, Šeda, 2 min. hákovanie. Prvá presilovka v zápase vôbec na strane domácich.
     
    29:26
    Ďuriš nedal nemožné, Filo ho krásne našiel medzi kruhmi, osamotený neprekonal Hudáčka, vyrazený puk znovu k nemu, v dorážke triafa žrdku.
     
    21:14
    Trenčín dal gól!
    Tak trošku podobný gól úvodnému gólu, v zmätku pred Hudáčkom na strede TYBOR napokon myslím že vo vzduchu trafil puk a dostal povedľa golmana do brány, asistencia Gašparovič.
     
    19:50
    Domáci v šanci v závere tretiny, Kopecký buly na bránu, zrazený puk medzi kruhmi si našiel Fila, ten z otočky napálil do brankára.
     
    14:40
    Košice dali gól!
    Tentokrát krásny gól po skvelej Balážovej prihrávke, ten z ľavého kruhu krížne cez pásmo pred opačnou žrdkou našiel KRISTEKA, ktorý perfektne z prvej nedal Hiadlovskému šancu. Druhá asistencia Homér.
     
    12:33
    Košice dali gól!
    Aký hokej, taký úvodný gól. Hostia FABUŠOM otvárajú skóre, keď sa puk ocitol pred Hiadlovským, domáca obrana počas signalizovaného vylúčenia Dukly nepristúpila k hráčovi a ten na trikrát došparkal puk do brány, asistencie Jenčík a Šeda.
     
    12:01
    Teraz ale Grman dostal výbornú prihrávku do výbornej pozície na ľavý kruh v pásme, zakončil strelou do brankára Hiadlovského.

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 22. Tybor (Gašparovič), 45. Tvrdoň - 13. Fabuš (Jenčík, Šeda), 15. Kristek (Baláž, Homér), 44. Dravecký (Tabaček, Bartoš), 55. Jenčík (Dravecký, Tabaček)


    HK DUKLA Trenčín:
    HC Košice:
    bahis siteleri