Slavia – Třinec 2:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Úterý 15.02.2011, 18:00Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Lepší úvod třetí třetiny si snad Zubři ani nemohli přát! Ševčík zavezl puk do útočného pásma, přihrál na RADOMÍRA PALU, který poprvé v dnešním derby posílá Přerov do vedení! Asistence: Robin Ševčík.
     
    36:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to byla opravdu lahůdka pro hokejové fajnšmekry! Osina poslal puk přesně do jízdy MARTINU KOTÁSKOVI, který na křídle přebruslil prostějovského beka a učebnicovou střelou přesně k tyčce nedal Sedlářovi šanci zasáhnout. Asistence: Jiří Osina, Jakub Musil.
     
    26:48
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Přerov zvyšoval svůj tlak, ale naopak sám inkasuje druhý gól. JIŘÍ PAŠKA nekompromisní bombou prostřelil Tihláře. Asistence: Petr Žajgla.
     
    23:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ale už to neplatí a domácí fanoušci se těší z vyrovnání! ANTONÍN SPRUŠIL si pěkně najel do útočného pásma a poslal famózní střelu nad Sedlářovo rameno. Asistence: Daniel Faltýnek.
     
    03:36
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov hned první početní výhodu využívá a vede! Tihlářovi prošel puk po střele Stejskala mezi betony a za čáru jej dorazil LUKÁŠ DUBA. Asistence: Martin Stejskal.

    Aleš Novotný

    Branky a nahrávky: 24. Sprušil (Faltýnek), 37. Kotásek (Osina, Musil), 41. Pala (Ševčík) - 4. Duba (Stejskal), 27. Paška (Žajgla)


    HC ZUBR Přerov: Tihlář (Ginter) - Pala, Faltýnek, Osina, Musil, Vlček, Valenta, Ferenc, Novajovský - Ševčík, Sprušil, Kolář - Hanák, Kotásek, Kočara - Kolařík, Sedlák, Ditrich - Menšík, Kohút, Kundrátek
    LHK Jestřábi Prostějov: Sedlář (Slovák) - Peštuka, Paška, Doseděl, Staněk, Janáček, Halouska, Jedlička, Bartošek, Smejkal, Žajgla, Čuřík, D. Šebek, Zachar, Stejskal, Šimo, Meidl, Kryl, Coufal, Duba, Zbořil

    Rozhodčí: Škrobák - Hejda, Velinský

    Diváci: 2690
    bahis siteleri