Vítkovice – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 5:2 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Pardubice – Kladno 7:3 (kon.) | K. Vary – Zlín 2:3 (po s.n.) | Sparta – Liberec 3:2 (po s.n.)
konec
HC Dynamo Pardubice
7:3 (3:1, 3:1, 1:1)
Rytíři Kladno
Středa 16.02.2011, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:17
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Eaton využívá přesilovou hru a trefuje se dnes už čtyřbrankový Somík. Po ráně Barteka, kterou Falter vyrazil za branku se k puku dostal Kolář I, který zpoza brány našel volného RADOVANA SOMÍKA, který dokázal skórovat do odkryté klece. Asistence: Jan Kolář I.
     
    54:41
    5/3 pro domácí. Jaroslav Kalla dostává dvě minuty za hákování.
     
    53:52
    Přesilovka pro domácí barvy. Jiří Kuchler dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    49:53
    Jeff Jillson dostává dvě minuty za faul loktem.
     
    42:19
    Jan Buchtele dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    40:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Bicek pěkně prošel domácí obranou, našel JAROSLAVA KALLU, který prudkou ranou na vyrážečku překonává Růžičku v brance domácích. Asistence: Jiří Bicek.
     
    38:22
    Jiří Kuchler dostává dvě minuty za krosček, přesilovka pro Eaton.
     
    36:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice odskakují na rozdíl čtyř branek! Kolář I. ve středním pásmu našel krásně z otočky rozjetého PETRA KOUKALA, který v samostatném úniku bezpečně proměňuje. Domácí kapitán blafákem do bekhendu zvyšuje na 6:2. Asistence: Jan Kolář I a Jan Starý.
     
    30:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Házejte čepice na led, je tu hatrick! Eaton nejenže využívá přesilovku, ale hlavně RADOVAN SOMÍK dává třetí branku po krásně nahrávce od Barteka. Do té se domácí forvard opřel bez přípravy a Falter neměl nárok. Asistence: Martin Bartek a Václav Kočí.
     
    30:14
    Přesilovka pro Eaton. Za nedovolené bránění odchází na trestnou lavici Radek Smoleňák.
     
    29:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru a stahují manko. JIŘÍ DRTINA od modré nahodil na branku a k překvapení všech končí puk za brankářem Růžičkou, který kus černé gumy pravděpodobně neviděl. Asistence: Jaroslav Nedvěd a Pavel Patera.
     
    29:15
    První vyloučení večera. Přesilovku si zahrají hosté - Mezei (PCE) dvě minuty za vyhození puku.
     
    23:43
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Zaváhání při obdržené brance dokonale napravuje DANIEL RÁKOS. Ten v podobném sólu, jaké provedl při třetí brance Somík prošel hostující obranou a táhlou ranou krásně zvyšuje na 4:1. Asistence: Jan Kolář II.
     
    12:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Eaton již vede o dvě branky a rázně odpovídá na úvodní gól hostů. RADOVAN SOMÍK se totiž ve středním pásmu nadechl ke krásnému sólu, které zakončuje blafákem do bekhendu za marně se snažícího Cikánka.
     
    10:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Dobrá práce za brankou hostí přínáší domácím vedení 2:1. Zpoza brány našel Radil absolutně osamoceného RADOVANA SOMÍKA, který prudkou střelou bez přípravy překonává Cikánka. Asistence: Martin Bartek a Lukáš Radil.
     
    06:55
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Eaton však okamžitě srovnává krok! MARTIN BARTEK zabojoval v útočném pásmu o puk, vybojoval ho a nečekanou ranou z velkého úhlu překvapuje Cikánka v brance hostí natolik, že ten nedokázal reagovat. Asistence: František Kaberle.
     
    05:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Chyba domácích v útočné třetině posílá hosty do překvapivého vedení! Rákos nahrával na útočné modré na beka, ale hosté jeho záměr vystihli a šli do brejku čtyři na jednoho v kterém Patera pěkně našel zpětnou nahrávkou JAKUBA VALSKÉHO, který prostřeluje bezmocného Růžičku v brance domácích. Asistence: Pavel Patera a Jan Eberle.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 7. Bartek (Kaberle), 11. Somík (Bartek, Radil), 13. Somík, 24. Rákos (Kolář II), 31. Somík (Bartek, Kočí), 37. Koukal (Kolář I, Starý), 56. Somík (Kolář I) - 6. Valský (Patera, Eberle), 30. Drtina (Nedvěd, Patera), 41. Kalla (Bicek)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Svoboda) - Kaberle, Kočí, Mezei, Kolář II, Jillson, Drtina, Mocek - Kolář I, Koukal, Starý - Somík, Radil, Bartek - Pineault, Špirko, Buchtele - Kousal, Rákos, Semorád - Šeda.

    Trenéři: Josef Jandač a Pavel Hynek

    Rytíři Kladno: Cikánek (21:00 Falter) - Nedvěd, J. Drtina, D. Růžička, Toman, Procházka, Piskáček, Mrázek, Kameš - Bicek, Patera, Kuchler - Smoleňák, Hašek, Bílek - Hovorka, Kalla, Bělohlav - Eberle, Valský, Kotrla.

    Trenéři: Milan Tatíček a Jiří Kopecký

    Rozhodčí: Blecha, Mikula - Gebauer, Lederer

    Diváci: 8147
    bahis siteleri