Litvínov – Liberec 4:3 (kon.) | Sparta – Vítkovice 2:4 (kon.) | Třinec – Plzeň 4:0 (kon.)
Zlín – Pardubice 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Slavia 1:0 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 1:5 (kon.)
Motor ČB – K. Vary 2:1 (po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 18.02.2011, 18:10Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání sleduje 4468 diváků.
     
    52:04
    Přesilovka Třince končí. Růžička držel protihráče.
     
    52:00
    Vladimír Svačina v další velké šanci. V přečíslení dva na jednoho napálil jen boční síť!
     
    51:49
    Třinec ale bude pokračovat v přesilové hře. Vyloučen je Jan Dresler za nedovolené bránění.
     
    51:49
    Fanoušci se dožadují "bůra" a sen jim mohl splnit Lojek. Z pravého kruhu ale mířil fatálně nepřesně. Místo prázdné brány napálil puk jen do ležícího Salfického!
     
    50:26
    Horčička skládá zbraně, do brány pouští Dušana Salfického...
     
    50:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ten byl Plzni ale pramálo platný. Třinec pokračuje v jízdě za Prezidentským pohárem a jeho kapitán RADEK BONK přidává další a svou druhou branku v dnešním zápase! Prakticky znovu z podobné situace, zkušený centr si našel prostor na brankovišti a ránou mezi betony zúročil přihrávku Václava Varadi! Asistence: Václav Varaďa.
     
    49:44
    Po neshodě v obraně Třince doputoval puk až k Vlasákovi, který úplně sám u levé tyče nasměroval puk jen do Hamerlíka!
     
    48:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Útok ovšem pokračoval dále, Třinec se usadil v pásmu a potřetí udeřil! Hrabal měl puk nachystaný ke střele, ale zvedl hlavu, křižnou přihrávkou našel na levém kruhu LADISLAVA KOHNA, a ten se volejem vrací po dlouhém zranění do hry! Asistence: Josef Hrabal.
     
    37:22
    Přesilovka Třince končí. Čároví rozhodčí napočítali na ledě šest Ocelářů a budou trestat. 16 vteřin se bude hrát 4/4, pak následuje přesilovka Plzně.
     
    36:14
    Vyhlášený specialista ale tentokráte svůj nájezd překombinoval. Puk ze strany na stranu přehazoval tak dlouho, než mu ho netolerantní Horčička ukradl!
     
    36:14
    Polanský ujížděl sám nabrankáře a Hanzlík ho potáhl. Sudí bez váhání nařizuje trestné střílení!
     
    35:38
    Přesilovka Plzně skončila a začíná výhoda Třince. Modrý u mantinelu nedovoleně odzbrojil Polanského a vyfasoval menší trest za vražení na hrazení.
     
    33:50
    Vlasák už zvedal ruce nad hlavu, ale Hrabal v poslední chvíli zastavil přihrávku od Straky. Plzeň tak místo gólové radosti musí začít znovu od Horčičky!
     
    33:27
    Plzeň se může vrátit do hry. Hudec totiž vyfasoval menší trest za podražení.
     
    31:42
    Nejnebezpečnějším mužem Plzně je dnes Svačina. Ani on ale teď z brankoviště nedokázal usměrnit puk za Hamerlíka!
     
    31:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec jde do dvoubrankového trháku! Vojtěch Polák našel přihrávkou přes dvě třetiny najetého MARTINA RŮŽIČKU, který na modré přebral kotouč a ránou z pravého kruhu s pomocí levé tyče překonal Horčičku! Asistence: Vojtěch Polák, Lukáš Zíb.
     
    27:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se ujímají zaslouženě vedení, ejich tlak vyústil v úvodní branku zápasu! Plzeň totiž nedokázala vyhodit, Seman zachytil puk na modré, prodloužil na Růžičku, který se neukvapil, našel před brankovištěm RADKA BONKA a ten napálil puk mezi betony do brány! Asistence: Martin Růžička, Daniel Seman.
     
    26:21
    Polanský nabral nepříjemnou rychlost a dral se za obranu, v poslední chvíli zatáhl za záchrannou brzdu Dresler a dostává dvouminutový trest za držení.
     
    22:29
    Málem jsem se pletl! Nejprve Peterek v dobré pozici trefil Horčičku jen do vyrážečky, posléze hostujícího brankáře na brankovišti nepřetlačil důrazný Orsava!
     
    21:23
    Bonk našel mezi kruhy najetého Polanského, který z první selhal na parádním Horčičkovi!
     
    20:25
    Třinec začal zostra, v pokračující přesilové hře přinutil Plzeň znovu faulovat a bude mít 65 vteřin dlouhou dvojnásobnou početní výhodu. Za krosček jde pykat Hanzlík.
     
    19:30
    Třinec bude hrát ale přesilovku. Vyloučen je Jan Kovář.
     
    19:30
    Další obroská šance Třince! Polanský prodloužil ke vzdálenější tyči na Vojtěcha Poláka, který mohl poprvé propálit Horčičku, to by se ale plzeňský hrdina nesměl tak zázračným způsobem přesunout!
     
    18:50
    Růžička přebruslil Jeřábka a mohl pálit bekhendem. Horčička beton vyrazil, ale po boji se kotouče znovu uzmuli domácí hokejisté. Puk poskakoval na brankové čáře po teči Kohna!
     
    13:35
    Na druhé straně Oceláři nejprve překombinovali akci Varadi, který zbytečně hledal Bonka, posléze v obrovské šanci jen milimetry vedle levé tyče pálil z voleje Růžička!
     
    13:02
    Znovu hrozila Plzeň. Straka nepříjemně tečoval nahození Vostřáka. Puk jemně změnil směr, ale narazil na chrániče Hamerlíka!
     
    10:55
    Plzeň si přecejen v závěru přesilovky vytvořila obrovskou šanci. Vladímir Svačina naservíroval ideálně puk před brankoviště na hůl St´Pierra, který ani nadvakrát nedokázal puk procpat za Hamerlíka!
     
    8:52
    Dojíždějící Radek Bonk to ale přehnal s agresivitou a za hrubost zbytečně oslabuje svůj tým. Přesilovku si vyzkouší i Plzeň.
     
    8:51
    Nádhernou akcí se blýskla první formace Ocelářů. Bonk nabil na modrou Hudcovi, který z první nahodil. Jeho výzvy si správně všiml Varaďa a elegantní tečí usměrnil puk mezi betony Horčičky. Plzeňský brankář se svalil na zem, roztáhl ruce a udržel puk s velkým štěstím před brankovou čárou!
     
    6:49
    Hra se rychle přesunula na druhou stranu. Puk se dostal mezi kruhy na Jaroslava Modrého. Zkušený harcíř Inidánů měl dostatek času, aby si puk narovnal na totální bombu, Hamerlík ale viděl, navíc proti ráně do šibenice ukázal červenou na svém rychlém semaforu!
     
    5:55
    Květoň na červené čáře přebíral vynikající přihrávku a uháněl sám a brankáře. Při otočce s pukem se mu ale připletl do cesty hlavní rozhodčí a z mega šance Ocelářů není nic. Tribuny mocně pískají!
     
    3:45
    Hosté už hráli v pěti, ale Květoň v rohu vyhrál zdánlivě ztracený souboj a vytvořil první větší šanci pro Jakuba Orsavu. Ten z pravého kruhu nelítostně volejem nastřelil Horčičku, který netušil kde má puk. Naštěstí pro Plzeńské rozhodčí stihl přerušit hru ještě předtím, než Polanský mohl dorážet!
     
    1:34
    Z úvodní letargie vymotal domácí až Jan Peterek. Jeho kličky pomohly Ocelářům získat pásmo, navíc i první výhodu. Šikovného Orsavu totiž zahákoval Tomáš Frolo. Třinec bude hrát první přesilovku zápasu.
    Marken.cz

    Adam Sušovský

    Branky a nahrávky: 28. Bonk (Růžička , Seman), 32. Růžička (Polák, Zíb), 49. Kohn (Hrabal), 51. Bonk (Varaďa)


    HC Oceláři Třinec: Hamerík (Štefl) - Richter, Hudec, Zíb, Lojek, Seman, Krajíček, Mičulka, Hrabal - Polanský, Bonk, Polák - Kohn, Peterek, Orsava - Růžička, Varaďa, Květoň - McGregor, Zagrapan, Hrňa
    HC Škoda Plzeň: Horčička (Salfický) - Dresler, Jeřábek, St. Pierre, Hanzlík, Benák, Frolo, Hošťálek, Modrý - Vlasák, Straka, Vostřák - Kovář, Svačina, Stránský - Rachůnek, Dvořák, Plášek - Lammers, Johnson, Slaney

    Rozhodčí: Ország, Müller - Gebauer, Lederer
    bahis siteleri