Kladno – Chomutov 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Kometa Brno 3:9 (kon.) | Opava – Olomouc 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 7:2 (kon.) | Motor ČB – Havířov 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 0:5 (kon.)
konec
HK Opava
5:2 (2:0, 0:1, 3:1)
HC Olomouc
Pondělí 21.02.2011, 17:30 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:25
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí celek ještě zvýrazňuje své vedení! K odraženému kotouči se jako první dostal JAKUB VÍTEK a s přehledem puk dotlačil za brankovou čáru. Asistence: Pavel Baďura, Filip Vaněk.
     
    53:20
    Vyloučen domácí bek Dohnal (OPA), podražení.
     
    51:10
    Vyloučen domácí obránce Rýpar (OPA), krosček.
     
    50:39
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí potřetí v dnešním zápase vedou o dva góly. Po střele Vojtěcha Žídka se puk odrazil od zadního mantinelu před hostující branku, kde stál clonící JAKUB VÍTEK a důrazně zasunul kotouč za ležícího Kůdelu. Asistence: Vojtěch Žídek, Pavel Baďura.
     
    49:48
    Ve velké šanci selhal domácí útočník Seidler. Tváří v tvář Kůdelovi neuspěl, hostující brankář předvedl parádní zákrok!
     
    48:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté využívají svou početní výhodu a upravují skóre na 2:3 z jejich pohledu. Machala vyzval ke střele od modré JAKUBA FRYČE, který jeho nabídkou nepohrdl a tvrdou bombou rozvnil síť za zády Trenčana. Asistence: Patrik Machala.
     
    48:16
    Za hru vysokou holí jde na trestnou Procházka (OPA).
     
    45:14
    Vyloučen domácí zadák Rýpar (OPA), podražení.
     
    43:56
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí Opava získává svůj dvoubrankový náskok zpět! Střelu Petra Seidlera ještě Kůdela stačil vyrazit, ale pouze před sebe. Pro puk si dojel neobsazený MIHA VERLIČ a v pohodě doklepl kotouč do prázné hostující kasy, které se na něj usmívala. Asistence: Petr Seidler, Žiga Pešut.
     
    43:15
    Vyloučen hostující Zachar (OLO), podražení.
     
    37:33
    Domácí Verlič si vymodlil faul. Vyloučen hostující Rác (OLO), hákování.
     
    37:06
    Další vyloučený hráč na opavské straně. Za katr putuje Vítek (OPA), faul kolenem. Domácí budou hrát minutu a dvaadvacet vteřin oslabení tří proti pěti.
     
    36:29
    Početní výhodu si po delší odmlce zahraje také Olomouc. Za hákování si jde na trestnou lavici odpočinout domácí Koschatzký (OPA).
     
    34:20
    Hostujícímu brankáři po tvrdé střele vypadl kotouč z náruče, ale dojíždějící Verlič jej nedokázal usměrnit do poloprázdné hostující svatyně!
     
    33:03
    První přesilovku si zahrají také domácí. Vyloučen je hostující útočník Voznicka (OLO), podražení.
     
    28:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky! Ukázkovou přesilovkou kombinaci, kdy Olomouc doslova rozebrala obranu svého soupeře zakončil RADIM HAAS, jenž dorazil kotouč do prázdné opavské branky. Asistence: Matěj Málek, Jakub Schejbal.
     
    27:24
    Vyloučen domácí útočník Otipka (OPA), podražení.
     
    12:41
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí mužstvo zvyšuje na 2:0! Ve vlastním oslabení vybojoval kotouč Adam Koschatzký a předložil jej jako na zlatém podnose do mezikruží, kde si pro něj dojel MARTIN KŘESŤAN a perfektní ranou z první nedal Kůdelovi v brance Olomouce šanci! Asistence: Adam Koschatzký.
     
    11:03
    Prvním vyloučeným v utkání je domácí Spusta (OPA), nedovolené bránění.
     
    8:35
    Dohnal nyní špatně rozehrál a puk zachytil hostující Heža. Ač byl sám před brankářem a měl dostatek času, střelou zápěstím přestřelil opavskou klec.
     
    7:47
    Olomoučtí přečíslili domácí celek, ale Rác ve spolupráci se zakončujícím Zacharem tuto situaci nevyužili, takže vedení je stále na straně Slezanu.
     
    2:17
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí mladíci se ujímají vedení! Zmatku v hostující obraně využil ADAM KOSCHATZKÝ, který šťastně doklepl kotouč za záda Kůdely. Asistence: Filip Vaněk.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 3. Koschatzký (Vaněk), 13. Křesťan (Koschatzký), 44. Verlič (Seidler, Pešut), 51. Vítek (Žídek, Baďura), 59. Vítek (Baďura, Vaněk) - 29. Haas (Málek, Schejbal), 49. Fryč (Machala)


    HK Opava: Trenčan (Novák) - Faksa, Kysela, Havlíček, Rýpar, Spusta, Žídek, Lichý, Dohnal - Vaněk F., Procházka, Mikuda, Pešut, Vítek, Křesťan, Otipka, Baďura, Verlič, Koschatzký, Seidler, Jelen
    HC Olomouc: Kůdela (Motáň) - Vondra, Ustrnul, Schejbal, Brandýs, Kvapil, Kreisel, Pozděna, Fryč - Haas, Málek, Vaněk R., Voznica, Zachar, Králík, Mareček, Lehečka, Machala, Rác, Heža, Sedlář
    bahis siteleri