Kladno – Chomutov 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Kometa Brno 3:9 (kon.) | Opava – Olomouc 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 7:2 (kon.) | Motor ČB – Havířov 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 0:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Pondělí 21.02.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    56:30
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Východočeši dovršili pro rebely potupného bůra. Puk vybojoval PETR VLČEK, který se dostal za záda havlíčkobrodských zadáků a tváří v tvář brankáři Dolejšovi uspěl, když z minisouboje se strážcem brodské svatyně vyšel vítězně po přesné ráně zápěstím, když zblízka poslal puk přesně do pravého dolního koutu brány! Bez asistence.
     
    46:22
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Východodčeši pokračují ve své spanilé jízdě, jíž se prezentovali už v předchozích dvou třetinách. V sitauci 2 na 1 našel Jaroslav Moučka přesným pasem z levého křídla před brankou najetého LUKÁŠE KAPCE, který pohotovou ranou zblízka a bez přípravy našel recept na gólmana Dolejše, který se marně roztahoval ve svém brankovišti! Asistence: Jaroslav Moučka, Petr Beneš.
     
    32:16
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Narůstající tlak přeměnšily Pardubice ve třetí přesný zásah. Po pasu Lukáše Kapce zpoza brány se rychle zoerientoval v předbrankovém prostoru JAROSLAV MOUČKA a pohotovou střelou zblízka propálil gólmana Dolejše! Asistence: Lukáš Kapec, Filip Stoklasa.
     
    23:09
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Rebelové si vytvořili tlak a zahrozili nepříjemnou ranou od modré čáry z hole Pecna, jíž gólman Langhamer vyrazil betony do bezpečí. Následně založili hosté rychlý brejk, na jehož konci pálil z předbrankového prostoru TOMÁŠ ŠŤASTNÝ a prostřelil z ideální palebné pozice gólmana Dolejše! Asistence: Petr Vlček.
     
    08:28
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Obrovský tlak Eatonu s sebou nakonec přinesl gólový efekt. Po přihrávce Tomáše Noska pálil z prostoru mezi kruhy osamocený ONDŘEJ STARÝ a přesnou ranou zápěstím skóroval nad Dolejšův beton! Asistence: Tomáš Nosek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Starý (Nosek), 24. Šťastný (Vlček), 33. Moučka (Kapec, Stoklasa), 47. Kapec (Moučka, Beneš), 57. Vlček


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Krch) - Pecen, Bancíř, Ambrož, Šíma, Kulhánek, Novotný (C) - Wasserbauer, Varga (A), Szilva, Ondráček, Zdražil, Žemlička, Havel, J. Milfait (A), J. Doležal, O. Doležal, Kozlík, Hadrava.
    HC Dynamo Pardubice: Langhamer (Horáček) - Zdráhal (A), Březina, Krejnus, Beneš (A), Šťastný, Stoklasa, Vondráček, Půhoný, Zrůst, Lenoch, Starý, Nosek (C), Křečan, Škvor, Tomín, Hemský, Kapec, P. Vlček, Moučka.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Jan Jeletz, Václav Guth
    bahis siteleri