Kladno – Chomutov 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Kometa Brno 3:9 (kon.) | Opava – Olomouc 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 7:2 (kon.) | Motor ČB – Havířov 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 0:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Pondělí 21.02.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Je konec. Hosté z Pardubic zaslouženě vítězí nad místními Rebely 5:0 a připisují si cenné tři body do tabulky. Gólman Marek Langhamer se blýskl vychytaným čistým kontem a výrazně přispěl k triumfu svého mužstva. Pochvalu ale zaslouží i jeho protějšek Daniel Dolejš, jenž skvělými zákroky zamezil větší porážce. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny s s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dne. (19:55:09)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Havlíčkův Brod stále nerezignoval a sympaticky zkouší docílit alespoň jednoho vstřeleného gólu, jímž by kosmeticky upravil nepříznivý stav. Dalekonosný projektil vyslal až ze středního pásma Šíma, ale gólman Langhamer byl pozorný, když letící puk schoval v lapačce a rozehrál ho na své spoluhráče, kteří kontrolují hru a čekají na závěrečnou sirénu.
     
    58:48
    Ihned po vhazování v útočném pásmu vyletěla ze skrumáže havlíčkobrodských hráčů v prostoru pravého kruhu nepříjemný rána, jež o kousek minula vzdálěnější tyčku Langhamerovy svatyně a skončila v rohu pardubického pásma.
     
    58:29
    Nahozený puk ze středního pásma chytil do své lapačky brankář Langhamer, který před dojíždějícím útočníkem Vargou raději položil kotouč na led a přerušil hru, když ho schoval znovu pod svou rukavici.
     
    57:30
    Havlíčkův Brod se nehodlá s velmi nepříznivým vývojem utkání smířit a rozhodně nehází flintu do žita. Pravidelně se snaží tlouct do pardubické kompaktní defenzívy a vyvíjet tlak na gólmana Langhamera, který zatím drží čisté konto.
     
    56:30
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Východočeši dovršili pro rebely potupného bůra. Puk vybojoval PETR VLČEK, který se dostal za záda havlíčkobrodských zadáků a tváří v tvář brankáři Dolejšovi uspěl, když z minisouboje se strážcem brodské svatyně vyšel vítězně po přesné ráně zápěstím, když zblízka poslal puk přesně do pravého dolního koutu brány! Bez asistence.
     
    55:30
    Pardubice kontrolují hru a drží puk na svých holích, přičemž nezapomínají pravidelně ohrožovat havlíčkobrodskou obranu v čele s gólmanem Dolejšem.
     
    54:42
    V ofenzivní fázi se hezkou ranou z mírného úhlu na levé staně prezentoval Varga, který z dobré palebné pozice vyprášil Langhamerovy betony u bližší tyčky. Havlíčkův Brod sice udržel pásmo, ale pomohl si v něm vysokou holí, za což je vykázán do středu hřiště.
     
    53:50
    V závěru přesilové hry se nastěhoval domácí soubor do útočného a probil se k zakončení, když Szilvovu ránu z vrcholu pravého kruhu vyrazil brankář Langhamer do bezpečí. Pardubice se záhy osvobodily.
     
    53:05
    Rebelové si hned v úvodu přesilovky vynutili značnou územní převahu a na svého soupeře vyslali několik hodně nepříjemných projektilů, ale gólman Langhamer si dokázal poradit a obstál v náročné zkoušce. Hosté následně vyhodili.
     
    52:03
    Hadrava předvedl hezkou individuální akci, když se proháčkoval kolem několikla protihráčů až do předbrankového prostoru, kde byl nedovoleně zastaven. Za katr poslal rozhodčí po odpískání Tomína (PCE) za sekání .
     
    51:22
    Havlíčkobrodská družina ustála nápor svého východočeského soka bez úhony. V závěru početní převahy Eatonu ještě zahrozil střelou z pravého strany Moučka, jenže našel jen připravené Dolejšovy betony u bližší tyče, od nichž zamířil puk do rohu pásma.
     
    50:45
    Rebelové vhynali Východočechy do středu hřiště, jenže hosté si proklestili cestu zpět do přesilovkových pozic, v nichž zahrozil na modré čáře Moučka, jehož nepříjemný a razantní projektil s menšími problémy nakonec skrotil ve své náruči gólman Dolejš a přerušil hru.
     
    50:03
    Pardubice okamžitě rozjely v útočném pásmu svůj přesilovkový kolotoč a na konci rychlé kombinace zakončoval Zdráhal, jehož ostrou ránu od modré čáry schoval pozorný gólman Dolejš do lapačky a přerušil hru.
     
    49:22
    Dlouho se hrálo bez přerušení, přičemž se oba soupeři tlačili vehementně a vytrvale do zakončení. Jako poslední se nastěhovali do útočných pozic Rebelové, ale jejich útočnou snahu zastavil J. Milfait (HBR), který dostal 2 minuty za hákování.
     
    46:22
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Východodčeši pokračují ve své spanilé jízdě, jíž se prezentovali už v předchozích dvou třetinách. V sitauci 2 na 1 našel Jaroslav Moučka přesným pasem z levého křídla před brankou najetého LUKÁŠE KAPCE, který pohotovou ranou zblízka a bez přípravy našel recept na gólmana Dolejše, který se marně roztahoval ve svém brankovišti! Asistence: Jaroslav Moučka, Petr Beneš.
     
    46:05
    Východočeši kontrolují puk a chystají si ve středním pásmu pevnou půdu pro další nezpečný útok do Dolejoěvoy blízkosti. Rebelové formují své obranné šiky.
     
    45:03
    Havlíčkův Brod je již v plném počtu a za hru v oslabení ho musíme pochválit. Hosty totiž nepustil do výraznějšího tlaku a vyložené gólovky, přičemž zezadu ho v případě potřeby podpořil gólman Dolejš. Hraje se 5 na 5.
     
    44:00
    Eaton založil ze svého obranného pole nebezpečný útočný výpad, na jehož konci stál z předbrankového prostoru zakončující Nosek, jenže nevyzrál střelou po ledě na Dolejšovy nastavené betony!
     
    43:41
    Bojovníci z Kotliny odrazili pardubický útok, když po vhazování rychle získali puk a vyhlodili ho do bezpečných míst poblíž gólmana Langhamera.
     
    43:03
    Na lavici hanby vykázal rozhodčí Novotného (HBR) za držení protihráče.
     
    42:55
    Havlíčkův Brod získal puk a získal postavení v útočném pásmu, jenže nic zajímavějšího v Langamerově blízkosti nevymyslel. Hosty po zisku puku zastavilo postavení mimo hru.
     
    42:10
    Brankář Dolejš znovu musel řešit závar před svou brankou, když zneškodnil několik nepříjemných střel z mezikruží, z nichž nejnebezpečnější vyslal Březina, jehož ostrá rána po ledě mířila k tyčce, jenže skončila jen na připraveném betonu maskovaného muže!
     
    41:56
    Pardubice se nastěhovalky do útočného pásma a svou kombinaci zakončili střelou, o níž se postaral z úhlu na pravé straně Stoklasa, ale narazil u bližší tyčky jen na Dolejšovy betony.
     
    41:00
    Vondráček obdržel puk na modrou čáru a nastřelil jen nohy před sebou stojícího protihráče, na což se hnal do brjku rozjetý Ondráček, ale pardubický hráč zaváhání napravil a zastravil ho.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také v prostřední části měli navrch mladí Východočeši, kteří po trefách z holí Tomáše Šťastného a Lukáše Kapce navýšili svůj hubený náskok. Před závěrečným dějstvím, které v Kotlině začne přibližně v 19:28, vedou Pardubice nad Rebely přesvědčivě 3:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    V závěrečných sekundách prostředního dějství ještě zahrozil rozjetý Kapec, jehož tvrdá rána z volného prostoru v mírném úhlu na levé straně mířila do horní poloviny branky, ale gólman Dolejš ji ramenem vytěsnil do rohu pásma.
     
    39:00
    Po pravém křídlě si nabruslil do palebné pozice Stoklasa, jehož razantní projektil vyrazil gólman Dolejš u bližší tyčky, kde utěsnil důkladně volný prostor.
     
    38:26
    Havlíčkův Brod stále nemůže nalézt účinný recept na pečlivou a aktivní defenzívu hostů, která jeho střelce vůbec nepouští na dostřel gólmana Langhamera a neustále odpaluje puky až do Dolejšova hájemství.
     
    37:40
    Do zakončení se ale paradoxně probila pardubická družina, když Půhoného nepříjemný střelecký pokus z mezikruží na poslední chvíli musel zblokovat obránce Ambrož do ochranné sítě.
     
    37:21
    Gólman Langhamer musel být neustále ve střehu proti nepříjemným projektilům z havlíčkobrodských holí a nakonec bude čelit se svými spoluhráči oslabení. Na lavici hanby je za držení protihráče v rohu pardubického pásma vykázán Vlček (PCE).
     
    36:44
    Rebelové převzali otěže zápasu do svých rukou a v těchto okamžicích diktují tempo hry, když drží puk na svých holích a neustále se pokoušejí o co nejnebezpečnější střelbu.
     
    35:13
    Až v závěru přesilovky si vytvořili domácí značný tlak, při němž pravidelně nebezpečnými projektily zaměstnávali gólmana Langhamera. Ten si postupně poradil se všemi projektily, z nichž byl zejména nebezpečný ten z hole Hadravy, který z levého kruhu vytěsnil pardubický maskovaný muž lapačkou. Hosté jsou kompletní.
     
    34:12
    Rebelové se při hře v početní převaze zatím hodně trápí, když se jim nedaří překonat aktivní napadání své rozehrávky hned v jejím zárodku. Pardubice stále drží hru daleko od gólmana Langhamera.
     
    33:13
    Zrůst (PCE) se tlačil k zakončení v rpostoru pravého kruhu, jenže cestu mu zatarasil havlíčkobrodský kapitán Novotný, kterého pardubický forvard vzápětí ostře přišpendlil na mantinel za Dolejšovou svatyní. Odnáší si za to po zásluze dvouminutový trest za krosček.
     
    32:16
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Narůstající tlak přeměnšily Pardubice ve třetí přesný zásah. Po pasu Lukáše Kapce zpoza brány se rychle zoerientoval v předbrankovém prostoru JAROSLAV MOUČKA a pohotovou střelou zblízka propálil gólmana Dolejše! Asistence: Lukáš Kapec, Filip Stoklasa.
     
    31:00
    Další porci práce měl ve svém brankovišti brankář Dolejš. Nejdříve prověřil pevnost jeho betonů nebezpečnou ranou z levého kruhu Kapec, po čemž okamžitě napálil odražený puk ze druhého kruhu na bránu Vlček, ale nepropálil hradbu těl před bránou.
     
    30:00
    Po přihrávce zpoza branky zahrozil také Hemský, jehož rána bez přípravy z předbrankového prostoru skončila v Dolejšově náruči, která čekala urpostřed brankoviště.
     
    29:45
    Zrůst zkusil na brankáře Dolejše vyzrát překvapivou ranou z prostoru pravého kruhu, jenže strážce havlíčkobrodské svatyně jeho záměr přečetl včas a letící puk lapil do nastavené náruče u bližší tyčky.
     
    28:55
    Březina se ujal puku v rohu brodského pásma, několikrát s ním zamíchal na své holi a neohroženě se tlačil do předbrankového prostoru, odkud v tísni poslal puk mezi betony gólmana Dolejše, který nepustil dále letící kotouč a zamezil mu v průchodu za svá záda.
     
    28:33
    Pardubický Eaton na konci svého oslabení nebezpečně zahrozil a Rebelové mohou opět děkovat gólman Dolejšovi, který nepustil puk za svá záda. Po Moučkovu pasu pálil z předbrankového prostoru volný Kapec, jenže jen do nastavené náruče brodského muže s maskou!
     
    27:55
    Hadrava se ocitl v dobré palebné pozici v útočném pásmu, jenže z mírného úhlu na pravé straně nezamířil přesně a minul Langhamerovu svatyni.
     
    27:19
    Nebezpečný projektil měl na svědomí z vrcholu kruhů střílející Šíma, ale gólman Langhamer jeho ránu dobře viděl a efektivním zákrokem lapačkou nepustil letící puk za svá záda.
     
    26:49
    Rebelové ihned po vhazování přišli o postavení v útočném pásmu, když je hosté vyhozením vyhnali pryč. Nyní už ale kombinují v přesilovkovém postavení.
     
    26:31
    Pardubice jsou za špatné střídání potrestány za příliš mnoho hráčů na ledě. Dvě minuty odsedí Křečan (PCE).
     
    24:46
    Bojovníci z Kotliny se po krátké odmlce nastěhovali do útočných pozic a dvěma nepříjemnými projektily z prostoru kruhů prověřili Langhamerovu pozornost, po čemž na druhé straně pálil z vrcholu kruhů rozjetý Škvor a svou ranou našel jen Dolejšovu nastavenou lapačku.
     
    24:03
    Rebelové zůstali ve hře, za což mohou z velké části děkovat paní Štěstěně, která jim byla v těžkém okamžiku nakloněna. Kdyby totiž domácí inkasovali i potřetí, nevypadalo by to s nimi vůbec dobře.
     
    23:29
    Hosté jeli trestné střílení po faulu Ambrože, který musel zatáhnout za záchrannou brzdu, jenže exekutor Nosek po blafáku zblízka netrefil branku gólmana Dolejše!
     
    23:09
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Rebelové si vytvořili tlak a zahrozili nepříjemnou ranou od modré čáry z hole Pecna, jíž gólman Langhamer vyrazil betony do bezpečí. Následně založili hosté rychlý brejk, na jehož konci pálil z předbrankového prostoru TOMÁŠ ŠŤASTNÝ a prostřelil z ideální palebné pozice gólmana Dolejše! Asistence: Petr Vlček.
     
    22:33
    Havlíčkův Brod stále drží postavení v útočném pásmu. Nejdříve pálil od modré čáry Zdražil a nastřelil nohy jen před sebou stojícího protihráče, ale udržel u mantinelu puk v útočném pásmu.
     
    21:59
    Rebelové po zisku puku v obranném pásmu založili rychlý brejk, na jehož konci na chvíli sevřeli hosty pod tlak, ale přišli o puk a Pardubice se osvobodily vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    21:10
    Znovu zaúřadovala Dolejšova náruč. Nejdříve do ní doletěl puk po Zdráhalově ráně z vrcholu pravého kruhu, po čemž do stejného místa zaletěla i následná střela z druhého kruhu.
     
    20:45
    Lapec zkusil štěstí ostrou ranou z levého kruhu, jenže vylámal si zuby na znovu pozorném gólmanovi Dolejšovi, který u bližší tyčky lapil jeho projektil do nastavené náruče.
     
    20:23
    Famózním způsobem se zaskvěl gólman Dolejš! Ten nejdříve vychytal v situaci 2 na 1 betonem zakončujícího Noska, který střílel zblízka zápěstím, a vzápětí si poradil i s dorážkami z bezprostřední blízkosti, když se roztáhl ve svém brankovišti a nepustil puk za brankovou čáru!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka se odehrávala jednoznačně v pardubické režii, což vyjadřuje také aktuální stav skóre. Mladé Východočechy poslal do vedení přesnou střelou Ondřej Starý, ale nikdo další ho nedokázal napodobit, na čemž nese lví podíl výborně chytající gólman Dolejš. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 18:42, vede Eaton v Havlíčkově Brodě 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Pardubice se provinily při přechodu do útočné fáze postavením mimo hru, ale v těchto chvílích opět drží puk na svých holích a snaží se znovu najít účinný recept na obranu svého soupeře, čímž by se probily do Dolejšovy blízkosti. .
     
    18:45
    Šťastný vybojoval puk na útočné modré čáře a nabruslil si do pásma, po čemž z vrcholu kruhů překvapivě vypálil po ledě a málem mohl radostně zvedat ruce nad hlavu, když jeho utěšený, ale přesný projketil zazvonil na levou Dolejšovu tyčku!
     
    17:55
    Další Dolejšův úspěšný zákrok. Tentokrát maskovaný muž v brodském brankovišti zneškodnil ránu z levého kruhu, když u bližší tyčky zasáhl betony a následně pomohl svým zadákům, když přešušil hru ukrytím puku pod lapačkou.
     
    16:50
    Pardubice si opět vytvořily značný tlak a dostaly se do nebezpečného zakončení. Z prostoru pravého kruhu ostrou ránu ale zneškodnil gólman Dolejš, když u bližší tyčky zasáhl betony.
     
    15:45
    Gólman Dolejš ustál obrovský závar před svým brankovištěm, když se přes přetíženou brodskou obranu hosté tlačili k dorážkám z bezprostřední blízkosti. Opora Rebelů ale zalehla puk ve svém brankovišti a přerušila hru.
     
    14:30
    V prostoru pravého kruhu zkusil štěstí s ranou z mohutného nápřahu J. Milfait, jíž ještě tečoval v předbrankovém prostoru Kozlík, jenže puk usměrnil jen mimo tři tyče gólmana Langhamera.
     
    14:00
    Hosté mají stále výrazně navrch a tlačí Rebely v hloubi jejich obranného pole, jenže zatím jim schází větší klid v koncovce. Navíc k jejich nízké produktivitě přispívají také výborné zákroky brankáře Dolejše.
     
    13:30
    Havlíčkův Brod opět vybojoval puk v obranném pásmu, jenže dlouhá a nepřesná nahrávka na rozjeté útočníky skončila jen odpískaným zakázaným uvolněním.
     
    13:00
    Eaton neustále a vehementně buší do havlíčkobrodského obranného valu, který zatím pracuje kompaktně a spolehlivě, když nepouští soupeřovy střelce do zakončení z lepší palebné pozice.
     
    12:05
    Již při hře 5 na 5 pálil od modré čáry po dlouhé pardubické kombinaci v útočném pásmu Vondráček, jenže ztroskotal na Dolejšových betonech, po čemž maskovaný muž Rebelů raději puk zalehl.
     
    11:55
    A do třetitice pardubický zadák Zdráhal. Tentokrát jeho ostrou ránu z vrcholu pravého kruhu gólman Dolejš vyrazil od bližší tyčky betony do bezpečí.
     
    11:30
    Znovu Zdráhal v akci. Tentokrát naznačil střelu na modré čáře a připravil přesnou nahrávkou střeleckou pozici pro Starého, jenže ten příliš otálel se zakončením v levém kruhu a o puk přišel.
     
    11:00
    Proti nepřesné ráně Zdráhala od modré čáry gólman Dolejš zasahovat nemusel, protože jí chyběla přesnost, a Rebelové se znovu osvobodili.
     
    10:34
    Rebelové však znovu v defenzívě zaúřadovali a vyhnali hosty i s pukem do středního pásma, po čemž se Východočeši dostali do postavení mimo hru.
     
    10:13
    Havlíčkův Brod vyhrál důležité vhazování ve svém pásmu a dlouhým vyhozením až do Langhamerovy blízkosti se dokázal rychle osvobodit. Pardubice zakládají zcela nový útok.
     
    09:50
    Za držení protihráče vyfasoval dvouminutový trest Novotný (HBR).
     
    09:32
    Havlíčkův Brod se pokusil o rychlou odpověď a nebyl daleko úspěchu. Nejdříve pálil zblízka rozjetý J. Doležal, proti kterému si vybruslil před své brankoviště brankář Langhamer a betony vyrazil jeho projektil. Poté ještě střílel z vrcholu kruhů Novotný, jehož střelecký pokus skončil v Langhamerově náruči.
     
    08:28
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Obrovský tlak Eatonu s sebou nakonec přinesl gólový efekt. Po přihrávce Tomáše Noska pálil z prostoru mezi kruhy osamocený ONDŘEJ STARÝ a přesnou ranou zápěstím skóroval nad Dolejšův beton! Asistence: Tomáš Nosek.
     
    07:55
    Hostré mají na své straně stále znčnou územní převahua enustále zaměstnávají gólmana Dolejše, který má plkné ruce práce s likvidací nepříjemných střel.
     
    06:30
    Východočeši diktují tempo hry, když drží puk častěji ve své moci a snaží se probít do koncovky poblíž gólmana Dolejše, jenže přes kompaktní brodský blok se jim to zatím nedaří.
     
    05:55
    Děj hry má rychlý spád a sledujeme vehementní útočnou snahu obou soupeřů, jenže ta zatím s sebou žádné ovoce v podobě vyložené gólové šance nepřinesla.
     
    04:55
    Brankář Dolejš vytasil ze svého arzenálu dva skvělé zákroky, když nejdříve vyrazil tvrdou ránu z mírného úhlu na pravé straně, jíž měl na svědomí Moučka, a vzápětí si poradil i s dorážkou zblízka stejného hráče, když betony uzemnil pozemní prostor svého brankoviště!
     
    04:37
    Pardubice stále svíraly Rebely pod značnou územní převahou, ale k zakončení se neprobily a následný brejk domácího souboru skončil odpískaným postavením mimo hru.
     
    03:50
    Z prostoru pravého kruhu vypálil Nosek, který měl k dispozici dostatek času a prostoru k nebezpečnému zakončení, ale gólman Dolejš zasáhl u bližší tyčky svými betony.
     
    03:20
    Kozlík nechal vyniknout své dlouhé ruce a urostlou postavu, když se probíjel mezi kruhy do zakončení. Byl však odstaven, ale i v pádu dokázal posunout puk svým spoluhráčům a udržet pásmo.
     
    02:30
    Po vyhraném vhazoávní v útočném pásmu okamžitě pálil z prostoru levého kruhu Ondráček a gólman Langhamer vyrazil jeho střelu hrudí do prostoru před sebou, odkud puk následně odpálil holí do bezpečí.
     
    02:05
    Zatím sledujeme počáteční oťukávání. Oba soupeři se snaží o útočné pojetí hry, ale obě obrany jsou důsledné a nepouštějí útočníky do vyloženejších střeleckých příležitostí.
     
    01:20
    Zahanbit se nechtějí nechat ani mladí Východočeši. Z ostrého úhlu na levé straně zkoušel štěstí Stoklasa, který několikrát zamíchal s pukem na holi a následnou ranou nechal vyniknout u bližší tyčky pozorného gólmana Dolejše.
     
    00:41
    Havlíčkův Brod stále drží puk ve své moci, ale nemá ho poblíž gólmana Langhamera plně pod kontrolou, když o něj neustále musí bojovat a toho nepouští do zakončení.
     
    00:18
    J. Milfait nahodil puk od modré čáry směrem na branku a gólman Langhamer si ho ztlumil holí, po čemž ho před dojíždějícími útočníky raději přikryl pod lapačkou a přerušil hru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Dolejš (Krch) - Pecen, Bancíř, Ambrož, Šíma, Kulhánek, Novotný "C" - Wasserbauer, Varga "A", Szilva, Ondráček, Zdražil, Žemlička, Havel, J. Milfait "A", J. Doležal, O. Doležal, Kozlík, Hadrava.

    HC Eaton Pardubice:
    Langhamer (Horáček) - Zdráhal "A", Březina, Krejnus, Beneš "A", Šťastný, Stoklasa, Vondráček, Půhoný, Zrůst, Lenoch, Starý, Nosek "C", Křečan, Škvor, Tomín, Hemský, Kapec, P. Vlček, Moučka.

    Rozhodčí:
    Oldřich Hejduk - Jan Jeletz, Václav Guth.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Starý (Nosek), 24. Šťastný (Vlček), 33. Moučka (Kapec, Stoklasa), 47. Kapec (Moučka, Beneš), 57. Vlček


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Krch) - Pecen, Bancíř, Ambrož, Šíma, Kulhánek, Novotný (C) - Wasserbauer, Varga (A), Szilva, Ondráček, Zdražil, Žemlička, Havel, J. Milfait (A), J. Doležal, O. Doležal, Kozlík, Hadrava.
    HC Dynamo Pardubice: Langhamer (Horáček) - Zdráhal (A), Březina, Krejnus, Beneš (A), Šťastný, Stoklasa, Vondráček, Půhoný, Zrůst, Lenoch, Starý, Nosek (C), Křečan, Škvor, Tomín, Hemský, Kapec, P. Vlček, Moučka.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Jan Jeletz, Václav Guth
    bahis siteleri