Liberec – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
1:2 (1:0, 0:0, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Úterý 22.02.2011, 17:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Bílí Tygři byli prakticky po celé utkání lepším týmem, ovšem vybojovali pouze bod. Boleslav dokázala ve třetí části vyrovnat a v prodloužení rozhodla o své výhře. Děkuji za pozornost. (19:20:17)
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    61:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    ŠTĚPÁN ŠTĚPÁNEK rozhoduje tento zápas! Hostující forvard převzal kotouč na levém kruhu, vybruslil si až před Blažka a střelou pod břevno skóroval. Asistence: Ladislav Marek - 1:2.
     
    61:24
    Teubner se vzápětí přes přesilu protihráčů neprosadil, kotouč poté vyskočil za hrazení a hra je přerušena.
     
    60:33
    Liberec se ihned po vhazování nasunul opět před soupeřovu klec, od modré čáry pálil Jandejsek. Brankář hostujícího týmu zastavuje puk na hrudi.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Také v poslední dvacetiminutovce měli více ze hry domácí, ovšem své šance využít nedokázali. Naopak Markova přízemní střela poprvé v zápase pokořila Blažka. Po menší přestávce nás tedy čeká prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:29
    Před dotírajícím Urbanem raději gólman Sejpal přerušuje hru, domácí se snaží rozhodnout duel ještě v základní hrací době, ovšem čas je nyní jejich nepřítelem.
     
    59:02
    Pokus Chalupy zblokovaný do ochranné sítě nad domácí brankou, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny, puk mají na svých holích Bílí Tygři, Pálek zkoušel štěstí ranou z dálky. Kotouč se zastavil ještě před Sejpalem v klubku boleslavských obránců.
     
    56:21
    Boleslav rázem ožila, střelou přes obránce se prezentoval Teubner. Liberecký brankář měl s jeho pokusem trošku problémy, nakonec jej ale zastavil.
     
    54:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Hosté vyrovnávají! LADISLAV MAREK přízemní střelou z levé strany zaslal kotouč za brankáře Blažka. Liberečtí nyní mohou litovat neproměněných šancí. Asistence: Jakub Hloušek - 2:2.
     
    54:00
    Nahození Protivného ukryl Blažek ve své výstroji, Bruslařský klub tak vybojoval alespoň vhazování v útočné třetině.
     
    52:32
    Boleslav se i přes nepřiznivý stav do útoku příliš netlačí, puk mají na svých holích převážně liberečtí hokejisté. Ovšem přes hostující obranu se tentokrát prosadit nemohou.
     
    50:58
    Před Sejpala se následně tlačil také aktivní Urban, ovšem středočeský muž s maskou nyní drží svůj tým nad vodou.
     
    50:07
    Jakub Teubner si již rovnal kotouč na střelu, když se dostával do samostatného úniku. Zastavuje jej ovšem píšťalka sudího, jež signalizuje ofsajd.
     
    49:58
    Klíma lehkou ranou ze středního pásma Sejpala nepřekvapil. Domácí jsou v plném počtu, vhazování u mladoboleslavkého brankáře.
     
    48:47
    Hostující tým hraje v pěti a začala jeho krátká přesilovka, Buďin se předvedl pumelicí z dálky. Rozduněl ovšem jenom mantinel za libereckou brankou.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 2. Pyrochta (Simandl) - 55. Marek (Hloušek), 62. Štěpánek (Marek)


    Bílí Tygři Liberec: Blažek (Krejčí) - Mrázek, Jandejsek, Bednarik, Erlebach, Pyrochta, Slavík, Pálek - Klíma, Knap, Dlouhý, Psota, Shpakov, Kouba, Slivka, Langhammer, Žďárský, Urban, Simandl, Procházka.


    BK Mladá Boleslav: Sejpal (Novák) - Buďin, Zet, Chalupa, Valentík, Kurka, Teuner, Bartoš - Teubner, Marek, Podsedníček, Rovný, Hloušek, Ficek, Bičiště, Štěpánek, Šimek, Protivný.

    Rozhodčí: Třasák - Kajínek, Podrazil.
    thejrc.org